رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا گفت این کشور باید قانونی را تصویب کند که اگر دیوان کیفری بینالمللی علیه نتانیاهو یا دیگر مقامهای صهیونیست پیگرد قانونی صادر کرد، علیه این دادگاه تحریم وضع کند. به گزارش ایسنا، «جان ثون» رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اگر دیوان کیفری بینالمللی و ... تهدید رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا علیه دیوان داوری لاهه
کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
براساس گزارشها، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی فرمانی را برای تصویب معاهده مشارکت استراتژیک جامع میان پیونگیانگ و مسکو امضا کرد. به گزارش ایسنا، خبرگزاری صدای کره گزارش داد، این فرمان روز دوشنبه در پیونگیانگ امضا شد و این معاهده از روز مبادله اسناد تصویب ۲ کشور لازمالاجرا خواهد شد و تاریخ انقضا ندارد. در ... کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
«ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
داغترین خبر این هفته بدون شک پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ۵ نوامبر است. وقتی صحبت از تأثیر این موضوع بر ایران میشود، مردم به طور طبیعی به «فشار حداکثری» چندگانه علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری او فکر میکنند، بسیاری از مردم نگران چشم انداز توسعه ایران در چهار ... «ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
وزیر خارجه مجارستان با اشاره به پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت اروپا «در آستانه تغییرات گسترده» قرار دارد. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در گفتوگویی با «هیر تیوی» تلویزیون خبری این کشور عنوان کرد: «پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، اتحادیه اروپا باید رویکردش را ... وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
۷۵ تا۸۰ درصد واکسنهای وارداتی به کشور از چین است
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران که چین اظهار داشت: اگر کشتی ایرانی در یک بندر پهلو بگیرد، بندر و اپراتور آن با تحریمهای آمریکا مواجه میشوند. شرکتهای نفتی که در چین وجود دارند بنگاههای تجاری هستند و مسائل سیاسی را به مسائل تجاری ترجیح نمیدهند.
مجیدرضا حریری در گفتوگو با ایلنا در مورد مشکل عدم تحویل ژل واکسن کرونا توسط چین به ایران اظهار کرد: در مورد ژل واکسن کرونا مسئولین بهداشتی باید پاسخ دهند چراکه یک موضوع بسیار تخصصی است ولی چین تاکنون ممانعتی برای ارسال واکسن کرونا به ایران نداشته و تاکنون نیز از میان ۱۱ میلیون دوز واکسن وارداتی به کشور ۷۵ تا ۸۰ درصد از چین وارد کشور شده است.
وی یادآور شد: در مورد ژل واکسن کرونا نه من و نه ۹۹ درصد مردم نمیدانیم که کارکرد این ژل چیست؟ کسانی که که در این مورد مسئولیت دارند باید پاسخگو باشند که آیا این مسئله صحیح است یا خیر. مسئولین شرکت دارویی برکت، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت باید پاسخگو باشند که چرا نتوانستند واکسن را تولید کنند؟ تا جایی که اطلاع دارم ماشینآلات تولید این واکسنها هم نصب شده، بنابراین اگر اشکالی به وجود آمده مسئولان امر باید در این مورد پاسخ بدهند.
حریری تصریح کرد: در شرایطی که دیگر واکسنهای مورد نیاز حتی کوواکس را با اینکه ۱۶ تا ۱۷ میلیون دز از آنها را پیش خرید کردهایم هنوز تحویل ندادهاند اما ۷۵ تا ۸۰ درصد واکسن های وارداتی به کشور از چین است. کمتر از ۳ میلیون دز واکسن توسط کواکس، دو میلیون واکسن دیگری که توسط ژاپن به ایران داده شده نیز از همان کواکس است اما هنوز تا ۱۶ یا ۱۷ میلیون دوز فاصله زیادی دارد.
وی با اشاره به برخی مشکلات در مبادلات ایران و چین اظهار داشت: ولی به هر حال خرید بعضی از کالاها از چین و از شرکتهایی که تحت لیسانس آمریکا یا با اشتراک آمریکا هستند یا سهامدار آمریکایی دارند و یا در بازارهای آمریکا فعال هستند، مشکل است. البته این تصمیمی نیست که دولت چین آن را گرفته باشد بلکه تصمیمات بنگاهی است. این مشکل نه فقط در مورد واکسن بلکه در مورد بسیاری از کالاهای دیگر از شرکتهایی که همکاری با آمریکاییها دارند، سهام آنها در بورس امریکا است یا از مواد اولیه آمریکایی استفاده میکنند، مشکلساز میشود.
حریری تاکید کرد: بالاخره بنگاهها منافع بنگاهی خود را ترجیح میدهند حتی در مورد نفت، چین رسما اعلام کرده است که تحریمهای نفتی و غیرنفتی یکجانبه آمریکا را نمیپذیرد. اما بسیاری از بنگاههای چینی با ما کار نمیکنند مبادا که منافع شرکتی آنها به خطر بیفتد.
رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین خاطرنشان کرد: بخش عمده صادرات ما به چین را نفت تشکیل میداد. قبل از تحریمها ما روزانه ۶۰۰ هزار بشکه نفت به چین صادر میکردیم؛ اگر امروز هم بتوانیم روزانه ۶۰۰ هزار بشکه نفت به چین بفروشیم حدود ۱۴ یا ۱۵ میلیارد دلار در سال درآمد از این راه کسب میکنیم.
حریری افزود: مسائل دیگری مانند تحریم بنادر هم وجود دارد که همه اینها روی مبادلات دو کشور تاثیرگذار است. اگر کشتی ایرانی در یک بندر پهلو بگیرد، بندر و اپراتور آن با تحریمهای آمریکا مواجه میشوند. شرکتهای نفتی که در چین وجود دارند بنگاههای تجاری هستند و مسائل سیاسی را به مسائل تجاری ترجیح نمیدهند.
خط بطلان هزاران هوادار دولت کوبا بر دسیسههای آمریکا
هزاران کوبایی روز شنبه در میدان «لا پیراگوا» در شهر هاوانا گرد هم آمدند تا حمایت خود را از سران انقلاب کوبا نشان دهند و بر تبلیغات آمریکا در زمینه بی کفایتی دولت کوبا خط بطلان بکشند.
وزیر خارجه کوبا: بدترین صحنههای سرکوب مردم را در اروپا دیدهام
وزیر امور خارجه کوبا در انتقاد از اظهار نظرهای دولتهای غربی پیرامون اعتراض یکشنبه اخیر شماری از مردم این کشور گفت: خشونت شدید پلیس و سرکوب معترضان در پایتختهای اروپایی بدتر از کوبا است.
روسیه خواستار پذیرش عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای شد
هیأت روسیه در جلسه امروز شورای وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای گفت مسکو خواستار تایید پیشنهاد ایران برای عضویت در این سازمان است.
موافقت امریکا با لغو تحریمهای انرژی، پتروشیمی، بانک، خودروسازی، کشتیرانی، بانک، بیمه و ۷۴۸مقام ایرانی
روزنامه اطلاعات نوشت: گفت و گوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا در وین، طی ۶ مرحله به سرانجام یک سند پیشنویس رسیده است.