نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

نشریه نیوزویک در گزارشی اعلام کرد: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد. به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه نیوزویک امروز دوشنبه با انتشار گزارشی اعلام کرد: ایران و روسیه رزمایش دریایی مشترکی را در دریای خزر آغاز کردند. این رزمایش دریایی، پیامی مبنی بر همکاری بین نیروهای مسلح ایران و ... نیوزویک: رزمایش ایران و روسیه به منظور ارسال پیام به آمریکا آغاز شد

ادامه

آمریکا, اسراییل, اقتصادی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دریای حزر, روسیه, شانگ‌های

روایت نیویورک تایمز از شکست اسرائیل در غزه

روزنامه آمریکایی، تیراندازی به فلسطینی‌های گرسنه، ویرانی زیرساختارها و قحطی و سرقت را تنها دستاورد جنگ اسرائیل در غزه برشمرد و سیاست این رژیم را شکست خورده توصیف کرد. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، نیویورک تایمز نوشت: کارشناسان در یک سال ونیم گذشته هشدار داده اند که شکست اسرائیل در (به اصطلاح) انتقال قدرت ... روایت نیویورک تایمز از شکست اسرائیل در غزه

ادامه

اسراییل, انگلیس, تحلیل, تشکیلات خودگردان فلسطین, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, ژاپن, سازمان ملل, غارتگری, فرانسه, فلسطین, گرسنگی

هاآرتص: اسرائیل مانند نازی‌ها برای پاکسازی قومی در غزه برنامه دارد

نویسنده اسرائیلی معتقد است اسرائیل برنامه روشن و عمدی برای پاکسازی قومی و مجبور کردن فلسطینی‌ها به ترک نوار غزه دارد. به گزارش ایسنا، «گدعون لوی» نویسنده اسرائیلی گفت رهبری اسرائیل دیگر صرفاً در واکنش به جنبش حماس عمل نمی‌کند، بلکه به صورت استراتژیک برای خالی کردن نوار محاصره شده از جمعیت آن تلاش می‌کند. ... هاآرتص: اسرائیل مانند نازی‌ها برای پاکسازی قومی در غزه برنامه دارد

ادامه

آلمان, آمریکا, استراتژیک, اسراییل, اندونزی, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش

رونمایی از طرح مصر برای بازسازی نوار غزه

بدرعبدالعاطی وزیر خارجه مصر از طرح کشورش درباره بازسازی نوار غزه رونمایی کرد. به گزارش خبرگزاری تسنیم، بدرعبدالعاطی وزیر خارجه مصر از طرح کشورش درباره بازسازی نوار غزه رونمایی کرد و اظهار داشت که چشم انداز مصر درباره بازسازی نوار غزه با هماهنگی سازمان ملل، بانک جهانی و دولت فلسطین (تشکیلات خودگردان) تکمیل شده است. ... رونمایی از طرح مصر برای بازسازی نوار غزه

ادامه

بانک جهانی, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, فلسطین, مصر

اصرار حماس بر آزادی «مروان البرغوثی» در توافق تبادل اسرا

در حالی که مذاکرات برای دستیابی به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل در جریان است، منابع فلسطینی تایید کرده‌اند که جنبش حماس بر آزادی «مروان البرغوثی» تاکید دارد؛ چهره‌ای که می‌تواند آینده سیاسی فلسطین را تغییر دهد. به گزارش ایسنا، علی‌رغم مذاکرات فشرده‌ای که در دوحه جریان دارد، اما دو طرف ... اصرار حماس بر آزادی «مروان البرغوثی» در توافق تبادل اسرا

ادامه

اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, سازمان آزادی‌یخش فلسطین, فتح, فلسطین

۲۵ کشته و ۵۱ زخمی در حمله آمریکا به مواضع حشد شعبی

حشد شعبی از افزایش تلفات حملات آمریکا به مواضع این گروه در شهرستان القائم در استان الانبار عراق در مرزهای عراق و سوریه خبر داد.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری سومریه نیوز، جواد کاظم الربیعاوی، مدیر اداره تحرکات در حشد شعبی شب گذشته اعلام کرد، آمار تجاوز ددمنشانه آمریکا به مقرهای تیپ‌های ۴۵ و ۴۶ حشد شعبی به ۲۵ شهید و ۵۱ زخمی رسید.

 

الربیعاوی افزود: تعداد شهدا با توجه به وخامت حال زخمی‌ها احتمالا افزایش یابد.

 

وی تصریح کرد، این حمله راس ساعت ۷.۴۵ عصر به وقت محلی توسط جنگنده‌های آمریکایی انجام گرفت و حملات به منطقه المزرعه و نوار مرزی با سوریه در عمق خاک عراق بود.

 

منابع می‌گویند، در بین شهدای این حملات ابوعلی خزعلی، فرمانده تیپ ۴۵ گردان‌های حزب‌الله عراق نیز وجود دارد.

گروه اطلاع‌رسانی امنیتی نیز اعلام کرد، مقر تیپ ۴۵ حشد شعبی هدف سه حمله هوایی آمریکایی قرار گرفت و چهار مبارز برجسته این گروه به شهادت رسیدند.

 

حشد شعبی در بیانیه‌ای اعلام کرده بود، حمله فرماندهی عملیات الجزیره در استان الانبار و مقر تیپ ۴۵ و ۴۶ حشد شعبی را هدف گرفت که منجر به تعدادی کشته و زخمی شد.

 

وزارت دفاع عراق نیز قبل‌تر گفته بود، حملات ائتلاف آمریکایی دو مقر گردان‌های حزب‌الله عراق در منطقه غابه سلوم و الحرش در غرب الانبار را هدف گرفته بود.

 

این مناطق در شهرستان القائم در غرب الانبار واقع شده‌اند. استان الانبار یک سوم مساحت عراق را تشکیل می‌دهد و از غرب در مجاورت مرزهای سوریه است.

 

پنتاگون: ۵ مقر گردان‌های حزب‌الله در عراق و سوریه را هدف گرفتیم

 

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ادعا کرد، ارتش این کشور پنج تاسیسات وابسته به گردان‌های حزب‌الله عراق از جمله مواضع فرماندهی و کنترل و نیز انبار تسلیحاتی این گروه را هدف گرفته است.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه اسکای نیوز، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دربیانیه‌ای که در سایت رسمی خود منتشر کرد، آورده است: حمله شب گذشته در واکنش به حملات مکرر گردان‌های حزب‌الله عراق به مواضع و پایگاه‌هایی عراقی صورت گرفت که میزبان نیروهای ائتلاف آمریکایی هستند.

 

به گفته جاناتان هافمن، سخنگوی ارشد پنتاگون، نیروهای آمریکایی حملاتی را به تاسیسات این گروه در عراق و سوریه داشتند. وی انگشت اتهام را به سمت حزب‌الله عراق در زمینه هدف گیری پایگاهی عراقی با ۳۰ راکت گرفت که منجر به کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی و زخمی شدن چهار آمریکایی دیگر و نیز دو نیروی امنیتی عراق شد.

 

به ادعای وی، این حملات منجر به کاهش توانمندی حزب‌الله عراق برای انجام چنین حملاتی در آینده علیه نیروهای ائتلاف خواهد شد.

 

وزارت دفاع آمریکا عنوان کرده است، حمله سه موضع حزب‌الله در عراق و دو موضع این گروه در سوریه را هدف قرار داد که شامل تاسیسات ذخایر تسلیحاتی، مواضع فرماندهی و کنترل می‌شود. طبق بیانیه پنتاگون این نیروها برای برنامه‌ریزی و انجام حملات علیه نیروهای ائتلاف از این مواضع استفاده می‌کنند.

 

همچنین دو مقام پنتاگون که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند،‌ در این حملا ت از جنگنده‌های اف ۱۵ استفاده شد.

خبرگزاری «تاس»؛ افزایش همکاری‌ها دوجانبه بین روسیه و ایران درسطوح مختلف در سال ۲۰۱۹

وزرای امور خارجه روسیه و ایران، امروز در شرایطی با یکدیگر مذاکره می‌کنند همکاری‌های تجاری- اقتصادی گسترش یافته، مذاکرات سیاسی فعال‌تر از همیشه ادامه داشته و مشارکت نظامی نیز آغاز شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, استرالیا, امارات, امریکا, انگلستان, ایران, بحرین, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, عربستان سعودی

تحلیلگر آمریکایی: حضور نظامی آمریکا در عراق آزار دهنده است

نشریه آمریکن کانسروتیو در یادداشتی به قلم “دنیل لاریسون” ضمن بررسی حملات هوایی اخیر آمریکا به خاک عراق یادآور شده که حضور نظامی آمریکا در عراق بیش از حد برای مردم این کشور آزاردهنده هست، به ویژه اکنون که واشنگتن از خاک این کشور برای دشمنی با ایران استفاده می‌کند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, حضور نظامی, خاورمیانه, خبر, سوریه, عراق

گاردین؛ ۲۰۱۹؛ سال فروپاشی سیاست خارجی آمریکا

یک روزنامه انگلیسی نوشت، رویکرد دولت آمریکا در زمینه سیاست خارجی در سال ۲۰۱۹ بیشتر بر اساس منافع شخصی، خودشیفتگی و توئیت‌بازی رئیس‌جمهور بود تا روابط دیپلماتیک و قوانین بین‌المللی.

ادامه

اسراییل, افغانستان, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, ترکیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سوریه, عربستان سعودی, کره شمالی, مذاکرات اتمی