کارگران شهرداری را دریابیم!

یکی از چالش‌هایی که طبقهٔ کارگر میهن ما با آن روبرو است، کاهش ایمنی در کار و رشد حوادث کاری است که سالانه جان هزاران کارگر را تهدید و در معرض خطر قرار داده است. کاهش ایمنی در محیط‌های گوناگون کار بازتابی است از خصوصی‌سازی‌های گسترده، واگذاری مدیریت و اجرای طرح‌ها در اختیار پیمانکاران سودجو ... کارگران شهرداری را دریابیم!

ادامه

ایران, تحلیل, حقوق بشر, خصوصی‌سازی, دستمزد, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

اعتراض کارگران پانامایی به توافق اقتصادی-نظامی با آمریکا

خوزه رائول مولینو، رئیس جمهور پاناما، برای دفع فشارهای آمریکا، ماه گذشته موافقت کرد که پرسنل نظامی ایالات متحده اجازه یابند تا در پایگاه‌ تحت کنترل پاناما در کانال مستقر شوند. به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس۲۴، تعداد قابل توجهی از کارگران و دانشجویان پانامایی به توافق مسئولان کشورشان با آمریکا ... اعتراض کارگران پانامایی به توافق اقتصادی-نظامی با آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای مرکزی, استقلال, اقتصادی, پاناما, جهان, حقوق بشر, خبر, دانشجویی, کارگری

درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکت‌های اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضی‌ای مسالمت‌آمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراض‌ها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

ادامه

ایران, پیام, حقوق بشر, خاورمیانه, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

جوانان «چوار» به استخدام غیربومی‌ها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام می‌گویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگران, مبارزه طبقاتی, معیشت

حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاست‌ها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, مبارزه طبقاتی, معیشت

یک کارگر در حادثه ریزش معدن زغال سنگ کلاریز جان باخت

منابع کارگری در استان سمنان از مرگ یکی از کارگران معدن زغال سنگ کلاریز مرکزی در منطقه معدنی طزره شهرستان دامغان به دلیل ریزش معدن خبر دادند.

 

به گزارش ایلنا، یکی از کارگران تونل k۱۲ کارگاه اُکلُن چهار معدن زغال سنگ کلاریز مرکزی در منطقه معدنی طزره، حین انجام کار در اثر ریزش بخش‌هایی از معدن دچار حادثه شد و جان باخت.

 

از قرار معلوم حادثه ریزش معدن زغال سنگ کلاریز عصر روز شنبه (۲۶تیر ماه) اتفاق افتاد که در نتیجه آن ۲۰نفر از کارگران معدنچی تونل اُکلُن چهار معدن کلاریز منطقه معدنی طزره دچار حادثه شدند.

 

گفته می‌شود که این کارگران مشغول استخراج زغال سنگ به روش دبیل بوده‌اند که ناگهان کارگاه استخراج دچار ریزش شد.

 

در این حادثه متاسفانه یک کارگر به نام “یوسف کوهساری” جان خود را از دست داد و به سایر کارگران هیچ آسیبی نرسیده و توسط گروه امداد و نجات معدن نجات پیدا کردند.

 

به نقل از کارگرانی که در این معدن زغال سنگ مشغول کارند گفته می‌شود که محل حادثه یکی از تونل‌های معادن طزره از واحدهای زیرمجموعه شرکت البرز شرقی در شاهرود است که در ۷۰ کیلومتری شمال دامغان قرار دارد.

با آزاد سازی نرخ ارز قشرهای میانه جامعه نیز از میان خواهد رفت

اگر قرار باشد آزادسازی بیشتری اتفاق بیافتد، نه فقط دهک‌های فرودست بلکه قشرهای میانه جامعه نیز تاب گرانی بیشتر را ندارند و با این کار، یعنی آزادسازی کامل نرخ ارز، متوسط‌زدایی از اقتصاد با سرعت بیشتر اجرایی خواهد شد.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, کارگری, گزارش

کارگران شهرداری سی سخت؛ خدمت‌رسانی به مردم از صبح زود تا ۱۱ شب، مزد با ۱۱ ماه تاخیر

کارگران شهرداری سی سخت در انتقاد به اظهارات شهردار گفتند: حقوق کارگران شهرداری یازده ماه به تاخیر افتاده و دست‌کم چهار تا پنچ ماه حق بیمه معوق داریم.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, کارگری, گزارش