داسیلوا: آمریکا به منابع معدنی برزیل دسترسی نخواهد داشت

رئیس جمهور برزیل اعلام کرد ایالات متحده به منابع معدنی برزیل دسترسی نخواهد داشت. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل اظهار کرد ایالات متحده به منابع معدنی برزیل دسترسی نخواهد داشت زیرا این کشور شرکای خود را برای تعامل در این زمینه انتخاب خواهد کرد. وی در ... داسیلوا: آمریکا به منابع معدنی برزیل دسترسی نخواهد داشت

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, جهان, خبر, روسیه

فایننشیال تایمز‌: تعلیق محدودیت‌های آمریکا بر صادرات فناوری به چین

وزنامه فایننشیال تایمز‌ گزارش داد که ایالات متحده محدودیت‌های صادرات فناوری به چین را به عنوان نشانه‌ای از حسن نیت برای تضمین توافق تجاری با پکن به حالت تعلیق درآورده است. به گزارش ایلنا به نقل از راشا تودی، روزنامه فایننشیال تایمز‌ گزارش داد که ایالات متحده محدودیت‌های صادرات فناوری به چین را به عنوان ... فایننشیال تایمز‌: تعلیق محدودیت‌های آمریکا بر صادرات فناوری به چین

ادامه

آمریکا, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

مجارستان: اتحادیه اروپا با حمایت از جنگ اوکراین با آتش بازی می‌کند/ بودجه این اتحادیه برای شکست روسیه برنامه‌ریزی شده

«ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستان در واکنش به برنامه های اتحادیه اروپا برای تداوم کمک های مالی و نظامی به کی یف گفت که بروکسل با حمایت از جنگ اوکراین با آتش بازی می کند. به گزارش روز شنبه ایرنا از تاس، اوربان با اشاره به این که جنگ اوکراین در واقع کل قاره اروپا را ... مجارستان: اتحادیه اروپا با حمایت از جنگ اوکراین با آتش بازی می‌کند/ بودجه این اتحادیه برای شکست روسیه برنامه‌ریزی شده

ادامه

آمریکا, اروپا, اروپای مرکزی, استقلال, اقتصادی, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, کشاورزی, مجارستان

توافق تجاری آمریکا-اروپا یا شکست مفتضحانه بروکسل؟

پس از اعلام توافق تجاری واشنگتن و بروکسل که بر اساس آن قرار است تعرفه ۱۵ درصدی بر واردات کالاهای اتحادیه اروپا به آمریکا وضع شود، برخی مقامات کشورهای غربی نسبت به این توافق واکنش منفی نشان داده و آن را «شکست» بروکسل در جنگ تجاری با کاخ سفید نامیدند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا ... توافق تجاری آمریکا-اروپا یا شکست مفتضحانه بروکسل؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اسکاتلند, اقتصادی, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, فرانسه, مجارستان

نگرانی‌ برلین از کاهش احتمال ۳۰ درصدی حضور نظامی آمریکا در اروپا

حضور ارتش آمریکا در خاک آلمان و در کل اروپا، از دیرباز شالوده عملیات‌های نظامی واشنگتن را تشکیل داده‌است، اما درحالی که به‌نظر می‌رسد واشنگتن درحال بازنگری در محل استقرار نیروهایش است، برلین به‌شکل فزاینده‌ای درباره مفهوم چنین تصمیمی برای آینده این کشور، نگران شده است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، پولیتیکو نوشت: تصمیم دولت ... نگرانی‌ برلین از کاهش احتمال ۳۰ درصدی حضور نظامی آمریکا در اروپا

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اروپا, اقتصادی, اقیانوس آرام, اقیانوس هند, اوکراین, بلژیک, جهان, خاورمیانه, روسیه, گزارش, ناتو

گلوبال تایمز: دلار رو به افول و هیمنه آمریکا در حال فروپاشی است

روزنامه «گلوبال تایمز» افول جایگاه دلار به عنوان یک ارز جهانی را به دلیل فروپاشی هیمنه آمریکا، اجتناب ناپذیر توصیف کرد و نوشت که دلار در حال از دست دادن جایگاه خود است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از روزنامه «گلوبال تایمز»، چین و برزیل به تازگی با کنار گذاشتن دلار آمریکا، برای مبادلات تجاری به توافق رسیدند.

ناظران گلوبال تایمز همچنین گزارش دادند: هند که سیاستمداران آمریکایی آن را شریک خود می‌دانند، برای استفاده از دلار آمریکا به عنوان ارز جهت مبادلات تجاری سرد شده و دهلی نو از برنامه‌هایی برای استفاده از روپیه در معاملات تجاری خود با مالزی صحبت کرده است.

این منبع با اشاره به اینکه چین نیز اولین خرید گاز مایع (LNG) را از شرکت توتال انرژی فرانسه با یوان چین انجام داد، افزود: بسیاری از کارشناسان پیش بینی می‌کنند که ایده کنار گذاشتن دلار همچنان حامیان دیگر را به خود جذب خواهد کرد.

همچنین، «دونگ دینگین» مدیر موسسه مالی ووهان با بیان اینکه فاصله گرفتن از دلار در سطح جهان رو به افزایش است، گفت: آمریکا در طول دو دهه گذشته، به طور مداوم از دلار به عنوان یک ارز ذخیره بین‌المللی سوء استفاده کرده و به سایر ارزها و اقتصادها آسیب زده است.

وی ادامه داد: گرایش جهان به سمت چندقطبی شدن و دور شدن آمریکا از جایگاه بزرگترین اقتصاد تجاری جهان در حال افزایش است؛ امری که فرو ریختن تدریجی هیمنه دلار را به همراه دارد و این یک روند اجتناب ناپذیر است.

گلوبال تایمز با اشاره به اینکه جنگ اوکراین و روسیه و تعدادی دیگر از تحولات ژئوپلیتیکی، بسیاری از کشورها را وادار کرد که در موضع خود در آمریکا تجدید نظر کنند، افزود: روسیه بیش از همه، سطح اعتماد به پول آمریکا را کاهش داده زیرا این کشور پس از اعمال تحریم‌های مالی آمریکا علیه مسکو، طوفان رهایی از دلار را ایجاد کرد و بدین ترتیب همه متوجه شدند که حفظ پس‌انداز به صورت دلار امن نیست.

بانک‌های مرکزی برزیل و چین با ایجاد یک مرکز تسویه حساب فرامرزی (مرکز تسویه حساب منظور مکانی است که در آن نرخ های مرجع برای ارز مورد نظر درج شده و پرداخت های بین بانکی به این ارز در آنجا تسویه می شود.) در معاملات خود موافقت کردند.

به نوشته «لو فیگارو»، کنار گذاشتن دلار در روابط اقتصادی جهانی یک فرآیند برگشت ناپذیر است که به ویژه با استفاده از آن به عنوان ابزار فشار برای سایر کشورها قابل توجیه است.

این روزنامه افزود: آمریکا با تبدیل واحد پولی خود به ابزار فشار سیاسی بر سایر کشورها، ناخواسته حرکتی جهانی برای سرنگونی دلار را آغاز کرده هرچند حذف دلار از معاملات جهانی به یکباره اتفاق نمی افتد، اما روند آغاز شده برای کنار گذاشتن آن غیرقابل اجتناب و برگشت ناپذیر خواهد بود.

چرا کشورهای عربی به سازمان «شانگ‌های» روی آورده‌اند؟

کشورهای عرب حوزه خلیج فارس با تغییر سیاست خارجی خود بویژه نگاه به شرق به عضویت در سازمان بین‌المللی نظیر «شانگهای» روی آورده‌اند که کارشناسان بین‌المللی علت آن را در تغییر معادلات جهانی و حرکت جهان به سمت نظام چند قطبی می‌دانند. به گزارش ایرنا پایگاه خبری «الخلیج آنلاین» امروز چهارشنبه در گزارشی به بررسی ... چرا کشورهای عربی به سازمان «شانگ‌های» روی آورده‌اند؟

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, اقتصادی, اوکراین, بریکس, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شانگ‌های, عربستان سعودی, قطر, مقاله

کارشناس فرانسوی: همه برای سرنگونی پادشاه دلار بسیج شده‌اند

رنو ژیرار، تحلیلگر فرانسوی در مقاله ای برای فیگارو نوشت که ایالات متحده خود را در چاهی انداخته است که نتیجه آن پیشروی اجتناب ناپذیر جهان به سمت دلارزدایی است. به گزارش اسپوتنیک، رنو ژیرار، در ادامه نوشت: “آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان ابزار فشار سیاسی بر سایر کشورها استفاده می‌کنند که این ... کارشناس فرانسوی: همه برای سرنگونی پادشاه دلار بسیج شده‌اند

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, بریکس, تحریم, چین, خبر, روسیه, غرب, فرانسه, گزارش

پسر ترامپ، زلنسکی را «پردرآمدترین هنرپیشه سال» معرفی کرد!

پسر دونالد ترامپ با اشاره به کمک‌های هنگفت آمریکا به کی‌یف گفت که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین و کمدین سابق، “پردرآمدترین بازیگر سال ۲۰۲۲” است! به گزارش ایسنا، به نقل از راشا تودی، دونالد ترامپ جونیور، پسر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در اینستاگرام خود تصویری را از صفحه توییتر “دیلی لود” به اشتراک گذاشت ... پسر ترامپ، زلنسکی را «پردرآمدترین هنرپیشه سال» معرفی کرد!

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, انگلستان, اوکراین, جهان, روسیه, ژاپن, شرق اروپا, کانادا, گزارش

تقابل تجاری اروپا و آمریکا + فیلم

متحدانی که در تحولات اوکراین در یک زمین مشترک شانه به شانه روبروی روسیه ایستاده‌اند حالا در عرصه تجاری خود را روبروی یکدیگر می‌بینند. متحدانی که در تحولات اوکراین در یک زمین مشترک شانه به شانه روبروی روسیه ایستاده‌اند حالا در عرصه تجاری خود را روبروی یکدیگر می‌بینند.

ادامه

اروپا, اقتصادی, اوکراین, روسیه, غرب, فیلم, گزارش