گفتگوی ۵۰ دقیقه‌ای پوتین و مودی در لیموزین ساخت مسکو

گفتگوی ۵۰ دقیقه‌ای رئیس جمهور روسیه و نخست وزیر هند در خودروی لیموزین رهبر روسیه توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس‌استاندارد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و نارندار مودی، نخست وزیر هند که به منظور حضور در اجلاس سازمان همکاری شانگهای، در چین به سر می‌برند، در مسیر منتهی به هتل محل اقامت، در لیموزین «آئوروس» ساخت روسیه گفتگوی ۵۰ دقیقه‌ای داشتند.

مودی درباره این دیدار و گفتگوی غیرعادی که در لیموزین پوتین جریان داشت، در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: پس از پایان برنامه‌های اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، من و رئیس‌جمهور پوتین با هم به محل دیدار دوجانبه‌مان رفتیم. گفت‌وگو با او همیشه ارزشمند است.

این پیام دوستانه که در بحبوحه تعرفه‌های ناعادلانه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه هند بر سر خرید نفت روسیه، منتشر شده، هم شخصی و هم راهبردی تلقی می‌شود.

بر پایه این گزارش، این ملاقات و گفتگوی خصوصی ماشینی پس از استقبال گرم طرفین از یکدیگر در اوایل امروز انجام شد؛ زمانی که مودی و پوتین در محل اجلاس با یکدیگر روبه‌رو شده و خوش‌وبش کردند. دوربین‌ها لحظه‌ای که آنها یکدیگر را در آغوش گرفتند، ضبط کردند؛ تصاویری که به سرعت در فضای مجازی دست به دست شد. مودی پس از این استقبال در ایکس نوشت که «ملاقات با رئیس جمهور پوتین همیشه مسرت‌بخش است.»

ملاقات پوتین و مودی در مقطعی حساس در تجارت و شرایط ژئوپلیتیکی جهان رقم خورده است. مقامات می‌گویند که گفتگوهای دوجانبه با محوریت شراکت در بخش انرژی، همکاری دفاعی و در مقیاسی گسترده‌تر، در حوزه نظم جهانی انجام می‌شود.

با توجه به اعمال تعرفه‌های سنگین ۵۰ درصدی از سوی ترامپ علیه صادرات دهلی‌نو، این گفتگو و ملاقات غیرعادی در لیموزین پوتین بیش از پیش توجهات را به خود جلب کرده است.

جین‌پینگ، پوتین و مودی در یک قاب

انتشار تصاویری نادر از گفتگوی پرحرارت مودی با پوتین و شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، سورپرایز دیگری برای ناظران غربی از جمله واشنگتن بود. ویدئوها و عکس‌های منتشرشده، آنها را با خنده، دست در دست و در حال سپری کردن اوقات خوش در کنار یکدیگر به تصویر می‌کشند.

هشدار روسیه به استفاده از ابزار نظامی علیه ایران

وزارت امورخارجه روسیه نسبت به حل نظامی موضوع هسته‌ای ایران هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه روسیا الیوم، وزارت امورخارجه روسیه در بیانیه‌ای در واکنش به تهدیدات ترامپ علیه ایران اعلام کرد: مسکو مخالف تهدیدات خارجی برای بمباران زیرساخت‌های انرژی هسته‌ای ایران است. این وزارتخانه افزود: دشمنان ایران نباید برای حل ... هشدار روسیه به استفاده از ابزار نظامی علیه ایران

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, ایران, بیانیه, جهان, خاورمیانه, روسیه, شانگ‌های, شرق اروپا, غرب

بریکس؛ فضایی برای روابط آزاد میان کشورهای قدرتمند

برگزار کننده و مدیر مجمع بین‌المللی بریکس در ارمنستان تاکید دارد فشار غرب بر همپیمانان برای اقدام علیه کشورهای دیگر بخصوص اعضای بریکس نه‌تنها نتوانسته این گروه را تضعیف کند بلکه این مجمع در کنار سازمان شانگهای در حال عضوگیری و تقویت هستند. به گزارش خبرگزاری تسنیم، نخستین مجمع بین‌المللی همکاری ارمنستان و اتحادیه اقتصادی ... بریکس؛ فضایی برای روابط آزاد میان کشورهای قدرتمند

ادامه

آسیا, آفریقای جنوبی, آمریکا, آنگلوساکسون, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اقتصادی, امارات, امنیتی, اورآسیا, ایران, برزیل, بریکس, بلاروس, چین, روسیه, سرمایه‌داری, شانگ‌های, غرب, قزاقستان, گزارش, مصر, هندوستان

رئیس‌جمهوری چین: پکن و مسکو مسیر همزیستی مسالمت‌آمیز را در پیش گرفته‌اند

شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین امروز سه‌شنبه، در دیدار با سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت: پکن و مسکو مسیر همزیستی مسالمت‌آمیز را در پیش گرفته‌اند و برای دستیابی به همکاری‌های دوجانبه سودمند تلاش می‌کنند. به گزارش ایرنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در جریان سفر دو روزه خود به چین امروز نیز ... رئیس‌جمهوری چین: پکن و مسکو مسیر همزیستی مسالمت‌آمیز را در پیش گرفته‌اند

ادامه

اورآسیا, بریکس, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, شرق آسیا, شرق اروپا, همزیستی مسالمت آمیز