دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

وزارت خارجه فلسطین از تصمیم ترینیداد و توباگو برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین استقبال کرد. وزارت خارجه فلسطین در بیانیه‌ای ضمن استقبال از تصمیم ترینیداد و توباگو برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام با قوانین بین‌المللی مطابقت دارد و به تلاش‌های بین‌المللی برای پایان دادن به اشغالگری اسرائیل کمک ... دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, اسراییل, ایرلند, ترینیداد و توباگو, جهان, خبر, صلح, فلسطین

جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند

گزارش‌ها حاکی از انتقال هواپیما‌های نظامی آمریکا از امارات به قطر است. وال استریت ژورنال گزارش داد که ایالات متحده هواپیما‌های نظامی از جمله جت‌های جنگنده و هواپیما‌های بدون سرنشین خود را از امارات متحده عربی به قطر منتقل می‌کند. به گفته مقامات آمریکایی ناشناس، این اقدام نتیجه تصمیم امارات متحده عربی است که به ... جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند

ادامه

آمریکا, امارات, جهان, خاورمیانه, خبر, عراق, قطر, یمن

عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اولین گام برای حل مناقشه در خاورمیانه است

واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در نشست مجمع عمومی روز چهارشنبه (به وقت محلی) این سازمان گفت: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل به عنوان یک کشور مستقل از شروط اساسی و اولین گام برای حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه در خاورمیانه است. به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای خبری آی ... عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اولین گام برای حل مناقشه در خاورمیانه است

ادامه

آمریکا, الجزایر, انگلیس, جامائیکا, جهان, خاورمیانه, روسیه, سوئیس, فلسطین, گزارش

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

تداوم دخالت‌های سفیر آمریکا در بغداد، عراقی‌ها را به ستوه آورده است. به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است. در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر ... خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

ادامه

آمریکا, اروپا, جهان, خاورمیانه, عراق, غرب, گزارش

اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه توانایی سازمان ملل متحد در از بین بردن موانع برای پایان دادن به محاصره آمریکا علیه کوبا و جنگ اسرائیل علیه غزه را زیر سوال برد و گفت این نهاد «چیزی بیش از ابزار امپریالیست‌ها نبوده است» و «هیچ فایده‌ای ندارد». به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دنیل اورتگا رئیس‌جمهوری ... اورتگا: سازمان ملل در مواجهه با نسل‌کشی کوبا و غزه، به‌چه کار می‌آید؟

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسراییل, امپریالیسم, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, فلسطین, کوبا, نسل‌کشی, نیکاراگوئه

گزارش تحقیقاتی پنتاگون از بزرگترین زرادخانه موشکی خاورمیانه در ایران

نتایج یک تحقیق پنتاگون می‌گوید ایران در سال ۲۰۱۷ نزدیک به ۲۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برای برنامه نظامی‌اش هزینه کرده است. بر اساس این تحقیق، تحریم‌های چند ده ساله تاثیری بر توسعه برنامه موشکی ایران نداشته است.

 

یه گزارش دویچه وله؛ تحقیقات پنتاگون نشان می‌دهد که به‌رغم چندین دهه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور موفق به توسعه زرادخانه موشکی شده است که در میان کشورهای خاورمیانه، از جمله اسرائیل، بزرگترین زرادخانه موشکی به شمار می‌رود.

 

آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا گفته است: «ایران بهرغم تلاش‌های چندین دهه برای جلوگیری از گسترش برنامه موشکی‌اش، از یک برنامه فشرده برای توسعه زرادخانه موشک‌هایش و افزایش اندازه و پیچیدگی آنها برخوردار است.»

 

تحقیقات پنتاگون که روز سه‌شنبه ۲۸ آبان (۱۹ نوامبر) انتشار یافته است، می‌گوید ایران در نظر دارد برنامه موشکی‌‌اش را به عنوان یک ضرورت استراتژیک برای جبران محدودیت‌های نیروی هوایی‌اش توسعه دهد. نیروی هوایی ایران همچنان جنگنده‌هایی آمریکایی را در اختیار دارد که پیش از انقلاب در زمان محمدرضا شاه خریداری شده بودند.

 

گزارش پنتاگون می‌افزاید: «به دلیل فقدان یک نیروی هوایی مدرن، ایران برنامه موشک‌های بالستیک را به عنوان یک توانمندی تهاجمی درازمدت در پیش گرفته است تا جلوی تصمیم مخالفانش در منطقه، از جمله ایالات متحده، اسرائیل و عربستان سعودی، برای حمله به ایران را بگیرد.»

بر اساس این گزارش ایران یک سری از موشک‌هایی را تولید کرده که می‌توانند فاصله دو هزار کیلومتری را طی کنند و اسرائیل یا عربستان سعودی را هدف قرار دهند.

 

ایران در سال ۲۰۱۷ موشک “خرمشهر” را به نمایش گذارد که از یک برد دوهزار کیلومتری برخوردار است و می‌تواند حامل چندین کلاهک باشد. تحقیق پنتاگون در انطباق با توییتی که از دونالد ترامپ در همان زمان منتشر شد، می‌گوید که ظاهرا برای ساخت این موشک از تکنولوژی کره شمالی استفاده شده است.

 

در عین حال مطالعات پنتاگون می‌گوید که ایران نزدیک به ۲۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برای برنامه نظامی‌اش در سال ۲۰۱۷ هزینه کرده است.

 

از زمانی که ترامپ از توافق اتمی خارج و تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی را مجددا برقرار کرد، اقتصاد ایران زیر فشاری فزاینده قرار گرفته است.

 

یک کارشناس در آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا به نام کریستیان ساندرز نسبت به برداشتن تحریم تسلیحاتی ایران در سال آینده هشدار داده و گفته است: «لغو این محدویت‌ها [تحریم تسلیحاتی علیه ایران] در سال ۲۰۲۰ به تهران این فرصت را می‌دهد تا برخی از توانایی‌های‌ خود را که در اثر این تحریم‌ها بلوکه شده بود، توسعه دهد.»

 

تحریم تسلیحاتی ایران از سال ۲۰۰۶ آغاز شد و شامل ممنوعیت صادرات اسلحه به ایران می‌شود اما این تحریم‌ها به گونه‌ای تنظیم شده‌اند که پنج سال پس از توافق اتمی خود به خود لغو می‌شوند. توافق اتمی کشورهای آمریکا، بریتانیا، آلمان، فرانسه، چین و روسیه با ایران در سال ۲۰۱۵ صورت گرفت.

 

یک مقام رسمی اطلاعاتی آمریکا گفته انتظار دارد ایران برای تهیه جت‌های جنگی و جنگ‌افزارهای دیگر روی تسلیحات روسیه و چین که مهم‌ترین حامیان جمهوری اسلامی هستند، تمرکز کند.

 

ایران همواره گفته که تنها متمرکز بر سیستم دفاعی است و می‌خواهد این سیستم را تقویت کند. استدلال جمهوری اسلامی نیز این است که در طول هشت سال جنگ ایران و عراق، کشورهای غربی از صدام حسین حمایت کردند. جمهوری اسلامی همچنین به برنامه پنهانی اتمی اسرائیل اشاره می‌کند.

ایندیپندنت: آمریکا در اعلام حمایت از مردم ایران صادق نیست

روزنامه ایندیپندنت در گزارشی با بررسی اعتراضات اخیر در برخی شهرهای کشورمان نوشت: وقتی دولت ترامپ می‌گوید از مردم ایران حمایت می‌کند، صداقت ندارد چراکه تحریم‌های واشنگتن دلیل وضعیت اقتصادی کنونی ایران است.

ادامه

امریکا, ایران, تحریم, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر