کلمبیا: جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه کارائیب به دلیل نفت است

گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی با انتقاد از عملیات نظامی ایالات متحده در منطقه کارائیب، گفت: هدف آمریکا از جنگ‌افروزی در این منطقه نه برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر بلکه به خاطر تسلط بر منابع نفتی است و جهان باید جلوی آن را بگیرد. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از ... کلمبیا: جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه کارائیب به دلیل نفت است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اسراییل, تحلیل, تروریسم, سازمان ملل, کلمبیا, ونزوئلا

کوبا خواستار آزادی فوری عناصر ناوگان صمود شد

وزارت خارجه کوبا تجاوز اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرده و خواستار آزادی فوری عناصر این ناوگان شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزیر امور خارجه کوبا با صدور بیانیه‌ای در واکنش به یورش اسرائیل به ناوگان صمود برای شکستن محاصره غزه، بازداشت بیش از ۴۰۰ نفر از ... کوبا خواستار آزادی فوری عناصر ناوگان صمود شد

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, جهان, خبر, فلسطین, کوبا, نسل‌کشی

آرایش نظامی آمریکا برای تصرف بنادر و فرودگاههای کلیدی ونزوئلا

منابع آگاه به واشنگتن اگزمینر گفته‌اند که آرایش فعلی نیروها به اندازه‌ای است که بتواند بنادر و فرودگاه‌های کلیدی ونزوئلا را تصرف و حفظ کند. به گزارش خبرگزاری مهر، پایگاه خبری واشنگتن اگزمینر گزارش داد که در حالی‌که دولت دونالد ترامپ اخیراً مجوز حملات مرگبار علیه قایق‌های قاچاق مواد مخدر از ونزوئلا را صادر کرده، ... آرایش نظامی آمریکا برای تصرف بنادر و فرودگاههای کلیدی ونزوئلا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, پورتوریکو, جهان, حقوق بشر, کارائیب, گزارش, ونزوئلا

کوبا نقض حریم هوایی ونزوئلا توسط واشنگتن را محکوم کرد

وزیر خارجه کوبا با بیان اینکه هاوانا تهاجم غیرقانونی جنگنده‌های آمریکایی به حریم هوایی ونزوئلا را محکوم می‌کند، این اقدامات را تهدیدی علیه صلح و ثبات در آمریکای لاتین و منطقه کارائیب دانست. به گزارش ایسنا، «برونو رودریگز» وزیر خارجه کوبا در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) نوشت: «ما تجاوز غیرقانونی جنگنده‌های ایالات متحده به حریم ... کوبا نقض حریم هوایی ونزوئلا توسط واشنگتن را محکوم کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تهدید صلح جهانی, جهان, صلح, کارائیب, کوبا, گزارش, ونزوئلا

اعتراضات در آمریکای لاتین در پی حمله اسرائیل به ناوگان صمود

توقیف کاروان «صمود» به دست اسرائیل، مردم آمریکای لاتین را در محکومیت این اقدام، به خیابان‌ها کشاند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، هزاران نفر در چندین شهر در آمریکای لاتین در اعتراض به توقیف ناوگان بین‌المللی «صمود» که با هدف شکستن محاصره نوار غزه، عازم این باریکه بود و به دست نیروی ... اعتراضات در آمریکای لاتین در پی حمله اسرائیل به ناوگان صمود

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اروگوئه, اسراییل, اشغالگری, حقوق بشر, خبر, فلسطین, کلمبیا, نسل‌کشی

کوبا: تحریم‌های آمریکا “بی‌رحمانه‌تر از هر زمان” است

کوبا از آمریکا به دلیل تداوم اعمال نزدیک به ۶۰ سال تحریم بر این کشور شدیدا انتقاد کرده و این تحریم‌ها در زمان بحران شیوع ویروس کرونای جدید در جهان را “بی رحمانه‌تر از هر زمان” خواند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، کوبا تاکنون ابتلای ۵۶۴ تن در این کشور به کروناویروس را گزارش کرده و از وقوع ۱۵ مورد مرگ در اثر ابتلا به این ویروس در خاک خود خبر داده است. با این حال این کشور کمونیستی(سوسیالیستی) تاکید داشته که در وضعیت فعلی که تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارد، به سختی می‌تواند اقلام پزشکی مورد نیاز خود را تامین کند.

 

نستور ماریمون، مدیر روابط بین الملل وزارت بهداشت کوبا اظهار کرد: محاصره مالی-اقتصادی آمریکا علیه کوبا به سطح ناعادلانه ترین، شدیدترین و طولانی‌ترین سیستم تحریم ها در تمام دوران‌ها که از سوی یک کشور علیه کشوری دیگر اعمال می‌شوند، رسیده است.

 

او خاطرنشان کرد: نظام بهداشت و درمان کشور ما بیشترین تاثیر را از این تحریم‌ها دیده است و این تحریم‌ها سلامت مردم ما را هدف گرفته‌اند.

 

ماریمون در ادامه عنوان کرد: این محاصره علیه کشور ما در وضعیت فعلی در مقایسه با زمانی که ما شیوع بیماری نداشتهایم حتی بی‌رحمانه‌تر شده و به سطح نسل‌کشی رسیده است.

 

تحریم‌های آمریکا علیه کوبا نخستین بار در ۱۹ اکتبر ۱۹۶۰ در پاسخ به اقدام هاوانا در ملی سازی یک سری پالایشگاه‌های نفت که در تملک آمریکا قرار داشتند، اعمال شدند و در ادامه در سال ۱۹۶۲ تمدید شدند.

 

این تحریم‌ها در واقع میراث ادامه دار خصومت های میان دو کشور در زمان جنگ سرد هستند.

 

از سوی دیگر سازمان ملل ۲۸ سال متوالی است که این تحریم‌ها را محکوم کرده است.

 

آمریکا در سال ۱۹۹۲ مدعی شد در تحریم‌هایش علیه کوبا اجازه فرستادن دارو به این کشور تا زمانی که منحصراً برای استفاده مردم باشند می‌دهد.

 

با این حال در وضعیتی متناقض، بسیاری از بانک‌ها و شرکت‌ها نگران تحریم شدن از سوی آمریکا در صورت دست زدن به فعالیت بازرگانی و تجاری با کوبا بوده و از این کار امتناع کرده‌اند.

 

این در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از زمان آغاز به کار دولتش تاکنون تحریم ها علیه کوبا را تشدید کرده و کار را برای کشورهای دیگر به منظور فرستادن محموله هایشان به این کشور را سخت‌تر ساخته است.

 

کوبا اخیرا از این مساله شکایت کرد که یک محموله کیت آزمایش، ماسک و دستگاه های تنفسی که از سوی گروه علی بابای چین به هاوانا اعطا شده بودند، به دلیل کارشکنی شرکت آمریکایی مسئول حمل و نقل آنها به بهانه نگرانی از شکستن قوانین تحریم‌ها، به خاک این کشور نرسیدند.

 

ماریمون تاکید کرد: کار ما برای خریداری تجهیزات، محموله‌ها و داروها بسیار سخت شده است. ما مجبور شده‌ایم تا اقلام مورد نیازمان را از بازارهای بسیار دوردست تر و با دو برابر تا سه برابر هزینه بیشتر بخریم و در بسیاری از موقعیت‌ها این کالاها دیرهنگام به دست ما می رسند.

 

او همچنین تاکید کرد، تحریم های آمریکا باعث شده که در بازه آوریل ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار آمریکا خسارت به وزارت بهداشت کوبا وارد شود و این خسارات به میزان ۶۰ میلیون دلار بیشتر از سال قبل از آن بوده‌اند.

 

او گفت که مجموع خسارات وارد شده در اثر تحریم‌های آمریکا به کوبا از سال ۱۹۶۲ تاکنون به سه میلیارد دلار رسیده است.

 

اخیراً بنیاد خیریه آکسفام به آمریکا از بابت تداوم تحریم هایش علیه کشورهای دنیا حمله کرده و خواستار برداشته شدن تحریم های آمریکا شد.

صندوق بین‌المللی پول: اقتصاد جهان عمیق‌ترین رکود در ۸۰ سال گذشته را تجربه می‌کند

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد که اقتصاد جهان در سال جاری میلادی عمیق‌ترین رکود در ۸۰ سال گذشته را تجربه می‌کند و در این میان اقتصادهای نوظهور، کشورهای کم درآمد آفریقا، آمریکای لاتین و آسیا در معرض خطر بالاتری قرار دارند.

ادامه

افریقا, اقتصادی, امریکای لاتین, ایران, جهان, صندوق بین‌المللی پول

حضور بشردوستانهٔ کوبای انقلابی: پزشکان کوبایی در صف نخست رویارویی با گسترش ویروس کووید-۱۹در جهان

در گرماگرم بحران شیوع ویروس مرگ‌بار کوید ۱۹، دولت انقلابی کوبا تصمیم گرفت که همکاری کادرهای داوطلب انترناسیونالیست پزشکی- درمانی (بریگادی به‌نام “هنری ریو”) نیروهای کوبایی در سطح جهان را با برنامه‌های موردنظر  در مبارزه با شیوع این ویروس و بیماری ناشی از آن، ادامه یابند.

ادامه

ایتالیا, جهان, حقوق بشر, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا

دیلی نیوز چاپ نیویورک: واشنگتن مسئول گسترش همه‌گیری کرونا در ایران است

 واشنگتن به دلیل اعمال تحریم‌هایی که واردات دارو به ایران را منع کرده است از نظر اخلاقی و قانونی مسئول شیوع بیماری کووید-۱۹ در ایران است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, ایران, جهان, چین, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, کوبا, نیکاراگوئه, ونزوئلا