نمایندگان جامعه پزشکی در آلمان با توجه به شیوع گسترده کرونا در این کشور درباره رسیدن ظرفیت نهادهای بهداشت و درمان آلمان به مرزهای ظرفیت مجاز خود هشدار دادهاند.
به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه “تاگس اشپیگل”، نمایندگان جامعه پزشکی در آلمان با توجه به افزایش چشمگیر شمار مبتلایان به کرونا در این کشور نهادهای بهداشت و درمان را تحت فشار بالایی ارزیابی کردند.
“یوته تایچرت”، رئیس پزشکان خدمات عمومی در آلمان در این باره به هفته نامه اشپیگل گفت: بسیاری از نهادهای بهداشتی دیگر تاب تحمل این فشار بالا را ندارند.
وی درباره افزایش چشمگیر آمار مبتلایان به کرونا در آلمان گفت: نقشه کشور از شمال به جنوب قرمز می شود. به این ترتیب ما می توانیم تصور کنیم که چقدر کار بیشتر، از یک روز تا روز بعد بر دوش نهادهای بهداشتی اضافه می شود.
این مقام پزشکی در آلمان تاکید کرد که با وجود ساختارهای پرسنلی و تجهیزات فنی موجود در بسیاری از نهادهای بهداشتی و درمانی به سختی دیگر می توان زنجیره سرایت ها را ردیابی کرد.
وزیر بهداشت آلمان هم اخیرا با تاکید بر اینکه حدود ۴۰ درصد شهروندان آلمانی گروه خطر کرونایی محسوب میشوند با توجه به افزایش چشمگیر مبتلایان درباره فشار بالا بر سیستم بهداشت کشور هشدار داد.
“ینز اشپاهن”، وزیر بهداشت آلمان به ویژه درباره گروه های خطر در کشورش و خطراتی که در این شرایط آن ها را تهدید می کند ابراز نگرانی کرده و گفت: در کشور ما حدود ۲۳ میلیون آلمانی بالای ۶۰ سال سن دارند. ما یک کشور مرفه و دارای بیماری های عصر تمدن هستیم که عبارتند از دیابت، فشار خون بالا و چاقی؛ این همه فاکتورهای خطر برای ویروس کرونا و بیماری های عفونی دیگر هستند.
وزیر بهداشت آلمان تاکید کرد که بر اساس این تعریف ۳۰ تا ۴۰ درصد مردم کشور ما جزو گروه های خطر کرونایی هستند. جمهوری فدرال آلمان دومین کشور پیر دنیا بعد از ژاپن محسوب می شود.
وی همچنین با اشاره به شمار مبتلایان روزانه به کرونا که اخیرا به شدت افزایش پیدا کرده است تصریح کرد که اگر از حدود ۲۰ هزار مبتلای جدید روزانه تقریبا ۲ درصد نیاز به بستری در بخش مراقبت های ویژه داشته باشند تعداد آن ها ۴۰۰ نفر در روز خواهد بود. اگر دوران مراقبت های ویژه به طور میانگین حدود ۱۵ روز طول بکشد واحدهای مراقبت های ویژه باید به طور هم زمان از ۶ هزار بیمار کرونایی سخت مراقبت کنند. این آمارها را در ماه نوامبر آلمان تجربه خواهد کرد. برای سیستم بهداشتی تحمل این فشار بالا با تنش قابل توجهی امکان پذیر است. باید تحت هر شرایطی از تحت فشار قرار گرفتن سیستم بهداشت و درمان جلوگیری کرد.
شمار مبتلایان به کرونا در آلمان هم مانند دیگر کشورهای اروپایی به سرعت در حال رشد است و بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و بیش از ۱۱۷۵۶ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.