فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

وزیر دفاع فنلاند گفت، کشورهای اروپایی عضو ناتو باید از آمریکا بخواهند که یک نقشه راه شفاف و واضح ارائه کند که نشان می‌دهد خروج نیروهای آمریکایی از قاره سبز چطور کار می‌کند. به گزارش ایسنا، «آنتی هاکانن» وزیر دفاع فنلاند در یک مصاحبه با رسانه پالتیکو و در پی نشست غیر رسمی وزرای دفاع ... فنلاند خواستار نقشه‌ راه خروج نیروهای آمریکایی از اروپا شد

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, بلژیک, تحلیل, جهان, چین, روسیه, فنلاند, ناتو, هندو پاسیفیک

مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

”هیئت تحریر شام“ پس از یک جنگ داخلی که بیش از یک دهه ادامه داشت در مدتی بسیار کوتاه در سوریه به قدرت رسید. آیا این تغییر و تحول به این علت بود که دولت قبلی، دولت بشار اسد، حمایت مردمی را کاملاً از دست داده بود؟ یا علت‌های دیگری هم وجود داشت؟ اول اینکه ... مصاحبه با رفیق نزار طرابلسی، مسئول دفتر بین‌المللی حزب کمونیست سوریه (متحد)

ادامه

آمریکا, ازبکستان, اسراییل, افغانستان, اقتصادی, ایدئولوژی, تحلیل, ترکیه, تروریسم, جهان, حزب کمونیست, خاورمیانه, روسیه, سوریه, صهیونیسم, طبقه کارگر, غرب, کودکان

وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

نشریه آمریکایی رئیس جمهور چین را برنده جنگ تجاری که دونالد ترامپ با اعلام تعرفه‌های تجاری بالا علیه کشورهای دیگر به راه انداخته، دانست. به گزارش ایسنا، روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا ارزیابی کرد «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برنده اصلی جنگ تجاری جهانی که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به موجب تعرفه‌های جدید خود ... وال استریت ژورنال: شی جین‌پینگ برنده جنگ تجاری جهانی ترامپ است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, چین

گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

روزنامه «گاردین» با اشاره به جنگ تعرفه ای «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نوشت که بسیاری از برندهای آمریکایی متحمل شدیدترین کاهش قیمت سهام و ارزش بازار شده و سرمایه گذاران این شرکت ها به افزایش قیمت و کاهش بالقوه هزینه های مصرف کننده واکنش منفی نشان داده اند. به گزارش روز جمعه ایرنا به ... گاردین: آتش جنگ تعرفه‌ای ترامپ به جان برندهای آمریکایی هم افتاد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اندونزی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, شرق آسیا, ویتنام

هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

کشورهای اروپایی نمی‌توانند اقدام جدی برای مقابله با آمریکا، انجام دهند

به عقیده کارشناس روس، کشورهای اروپایی برغم انتقاد و اظهارات تند از اقدامات آمریکا، هنوز نمی‌دانند که چگونه و با چه ابزاری باید با اعمال فشارهای واشنگتن مقابله کرده و سیاست مستقلی را اجرا کنند.

 

روزنامه اینترنتی «آر.ب.کا» روسیه در تحلیلی می‌نویسد: “امانوئل ماکرون” رئیس جمهوری فرانسه به طور علنی خواستار فعال شدن تلاش‌ها برای تقویت استقلال اتحادیه اروپا از آمریکا شد. البته به عقیده کارشناسان، هرچند آلمان پیش از این موافقت خود با چنین پیشنهاد نشان داده، ولی اقدام مشخصی در این رابطه صورت نگرفته است.

 

رئیس جمهوری فرانسه روز دوشنبه در سخنرانی خود برای سفیران این کشور در خارج، بر ضرورت اتخاذ تدابیری از سوی اتحادیه اروپا به منظور تقویت توان بالقوه آن برای ایفای یک نقش مستقل در عرصه بین المللی تاکید کرد.

 

به عقیده وی، برای رسیدن به این استقلال باید تلاش‌ها به منظور تقویت توان دفاعی اتحادیه اروپا فعال شود. ماکرون همچنین وعده داد که در آینده نزدیک طرح‌هایی را در این زمینه ارائه خواهد داد.

 

سخنان ماکرون نخستین تلاش کشورهای اروپایی برای رها شدن از اعمال فشارهای آمریکا نیست. پیش از این “آنگلا مرکل” صدر اعظم آلمان نیز در ماه جولای گفته بود که اتحادیه اروپا نباید بیشتر از این برای حل و فصل مشکلات روی «ابرقدرت ایالات متحده» حساب کند.

 

هفته گذشته نیز “هایکو ماس” وزیر امور خارجه آلمان خواستار ایجاد مکانیسمی برای دفاع از کشورهای اروپایی در مقابل تحریم‌های آمریکا شد.

 

اتحادیه اروپا در ماه مه گذشته از تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای خارج شدن یک‌جانبه از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در زمینه برنامه هسته‌ای ایران و همچنین از افزایش تعرفه‌های گمرکی برای کالاهای اروپایی به شدت انتقاد کرد. تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران همکاری‌های شرکت‌های اروپایی با ایران که پس از توافق هسته‌ای بار دیگر فعال شده بود را مورد تهدید قرار داده است.

 

“فئودور لوکیانوف” رئیس شورای سیاست خارجی و دفاعی روسیه در این باره می‌گوید، البته کشورهای اروپایی برغم اظهارات تند علیه اقدامات آمریکا، نمی توانند اقدام جدی برای مقابله با این کشور انجام دهند و نمونه بارز آن اوضاع پیرامون توافق هسته‌ای با تهران است.

 

وی توضیح داد: «سیاستمداران اروپایی اعلام کرده‌اند که برخورد واشنگتن با توافقنامه هسته‌ای قابل قبول نیست، ولی با این وجود شرکت‌های اروپایی در حال خارج شدن از بازار اقتصادی ایران بوده و نگران از دست دادن روابطشان با طرف آمریکایی هستند.»

 

لوکیانوف افزود: «در اتحادیه اروپا می دانند که آمریکا برای اعمال فشار بر آنها منابع و امکانات بسیار خوبی دارد، ولی نمی‌توانند تدابیر مشخصی برای مقابله با این اعمال فشارها اتخاذ کنند و در نشان دادن اعتراض خود تنها به دادن شعارهایی بسنده می‌کنند.»

 

به گفته وی، سخنان رئیس جمهور فرانسه هم صرفا نشان دهنده تمایل وی برای بازگشت به زمانی است که پاریس با وجودی که متحد نزدیک آمریکا به شمار می‌رفت، سیاست مستقلی را اجرا می‌کرد.

تسنیم

راهکار رئیس‌جمهوری ونزوئلا برای برون رفت از کاهش ارزش پول ملی

رئیس‌جمهوری ونزوئلا در پیامی به مردم اعلام کرد: مردم هم اکنون به خرید «پترو» به عنوان ارز رایج بین‌المللی دسترسی دارند تا از این طریق بتوانند اقلام مورد نیاز خود را خریداری کنند.

ادامه

اقتصادی, امریکای لاتین, جهان, خبر, ونزوئلا