اجلاس سران کشورهای مستقل مشترکالمنافع با حضور رؤسای جمهور روسیه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان روز سهشنبه در مسکو برگزار شد، نشستی که در آن ولادیمیر پوتین رئیس دولت با یادآوری خاطرات پیروزیهای مشترک این کشورها از ضرورت تقویت مبادلات با ارزهای ملی سخن گفت. به گزارش ایرنا از کرملین، ... تأکید بر مبادلات با ارزهای ملی در نشست سران ۹ کشور مشترکالمنافع در مسکو
گرامی باد سالگرد انقلاب مشروطیت: انقلاب رهاییبخش و ملیِ مشروطه، راهگشای دورانی نو در تاریخ معاصر ایران!
بیش ازیکصد سال پیش، جامعه فئودالی ایران با یک تحرک انقلابی خود را در بزرگراه پیشرفت و تمدن جهانی قرار داد و مردم ما با مبارزهای خستگیناپذیر سکوت اجتماعی، واپسماندگی، و استبداد کهن را شکست دادند. خصلتها و تحولات اجتماعی در دورههای مختلف انقلاب مشروطیت انقلاب مشروطیت در ایران، یکی ازبزرگترین جنبشهای خلقی تاریخ معاصر ... گرامی باد سالگرد انقلاب مشروطیت: انقلاب رهاییبخش و ملیِ مشروطه، راهگشای دورانی نو در تاریخ معاصر ایران!
شی جینپینگ: تغییرات تاریخی در جهان در حال وقوع است
رئیس جمهور چین امروز در یادداشتی پیش از حضور در نشست سران سازمان همکاری شانگهای اعلام کرد: تغییرات تاریخی در جهان در حال وقوع است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، شی جین پینگ، رئیس جمهور چین امروز سه شنبه اعلام کرد که پکن با «سلطه گرایی، سیاست زور و تقابل بلوک(ها)» ... شی جینپینگ: تغییرات تاریخی در جهان در حال وقوع است
تدریس محافظت از میراث فرهنگی برای دانش آموزان افغانی توسط مختصصان چینی
یک کلاس در فضای باز در راستای ترویج حفاظت از میراث فرهنگی برای دانش آموزان مدارس ابتدایی افغانستان یکشنبه در استان بامیان در مرکز افغانستان برگزار شد. به گزارش رادیو بینالمللی چین: کلاس یادشده توسط یک تیم شش نفره متشکل از باستان شناسان چینی و کارشناسان میراث فرهنگی به همراه کارشناسان و مقامات افغانستانی در ... تدریس محافظت از میراث فرهنگی برای دانش آموزان افغانی توسط مختصصان چینی
اندیشه و آرمانهای جنبش دوم بهمن همچنان زندهاند!
از دوم بهمنماه سال ۱۳۲۴، روزی که رفیق زندهیاد “قاضی محمد”، پیشوای محبوب خلق کُرد و حزب دمکرات کردستان، در اجتماع باشکوه هزاران تن از مردم مهاباد و شهرها و روستاهای اطراف در میدان “چوارچرا” (چهار چراغ) این شهر، تأسیس حکومت خودمختار کُردستان را اعلام کرد هفتادوهشت سال میگذرد. حکومت ملی و دمکراتیک کُردستان، دستاورد ... اندیشه و آرمانهای جنبش دوم بهمن همچنان زندهاند!
کاری باید کرد مانند همایون شجریان
در کوچه و خیابان دایم خبر بد است که دهان به دهان میگردد
بهای خبر خوش از ارز و طلا بیشتر شده، متقابلا حال ناخوش جامعه است که ارزان شده.”
ابعاد این فاجعه آنقدر بزرگ است که شاید معدودی از بلندپایهترین مقامات چون رییس دولت، رییس قوه قضاییه، رییس بانک مرکزی و… را قادر به تغییر شرایط میپنداریم. در عین حال ناامیدیم از آنان که میتوانند، چارهای بیندیشند.
در این میان همایون شجریان اعلام کرده که قصد دارد حداقل کاری که از دستش برمیآید بکند؛ بیهیچ چشمداشتی برای مردم بخواند.
البته اینکار قیمت سکه و دلار را پایین نمیآورد، بازار کسب و کار را رونق نمیبخشد، رکود اقتصادی را درمان نمیکند و برجام را نجات نمیدهد، از همه مهمتر اینکه گردنکشیهای ترامپ را مهار نمیکند.
پس این تصمیمش چه فایدهای دارد؛ نخست اینکه او تلویحا اعلام کرده که برای تغییر شرایط نباید منتظر کسی شویم، و هر کدام باید دست به «کاری» شویم.
او که نمیتواند بازار کسب و کار را رونق دهد عزم کرده که بازار احوال خوش را رونق دهد و با وجود گران شدن ارز و سکه، قیمت خبر خوب را پایین بیاورد.
شک نیست که قیمت ارز برای همایون شجریان نیز بالا رفته و درهای امیدش بسته شده ولی او منتظر باز شدن درهای امید از بیرون نیست.
اعتماد
امیر نادری: “سهراب شهیدثالث” اصلا نمرده است
امیرنادری با بیان اینکه مستند «سفرسهراب» حالش را دگرگون کرده است، نوشت:به عقیده من سهراب شهیدثالث اصلاً نمرده است.
به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس کانون نویسندگان ایران
“کانون نیمقرن پنجه در پنجهٔ این توفان که در خیال و کارِ برکندنِ ریشهٔ آن بوده، بالیده و پیش آمده است، حوادث بسیاری پشت سر گذاشته و فرازونشیب فراوان دیده و از خیل دامهای ریزودرشت جستجو اکنون اینجاست، در نخستین روز از اردیبهشت ۱۳۹۷، روز پنجاهسالگیاش؛ همچنان در کار ستیز با سانسور و دفاع از ... به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس کانون نویسندگان ایران
پرونده بازگشت الواح هخامنشی به کجا رسید؟
بعد از کشمکشهای فراوان و جلسات دادگاهی که برای بررسی وضعیت الواح هخامنشی باقیمانده در دانشگاه شیکاگو آمریکا برگزار شد، بالاخره دیوان عالی آمریکا ۲۱ فوریه – دوم اسفند ۹۶ – در جلسهی استیناف پروندهی الواح هخامنشی با رأی هشت به صفر قضات دیوان عالی به نفع ایران، حکم مصادره و فروش الواح هخامنشی را لغو کرد. این ... پرونده بازگشت الواح هخامنشی به کجا رسید؟
خداحافظ، مرد قلب طلایی!
”قیصر! کجایی که داشتو کشتن؟“ ؛ تک گویی شگفت و فی البداهه که با گذشت ۵۰ سال از واگویه آن، هنوز از حافظه مردم ایران رخت برنبسته است. مونولوگی که در فیلم نامه قیصر نیامده بود و داشفرمان ما، در آن هنگامهی خنجر از پشت خوردن، بر زبان آورده و چنان هم خوش نشسته بود ... خداحافظ، مرد قلب طلایی!