بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکتهای اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضیای مسالمتآمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراضها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس
تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
جوانان «چوار» به استخدام غیربومیها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام میگویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرکهای صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان
حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاستها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروتهای ملی جلوگیری میکند/ مافیای آنها، برنده میدان!
تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند. گذران زندگی با این حقوقها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم
حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است
کارگران قطعهساز؛ از بازگشت به کار و شیوع کرونا در فضای کوچک کارخانه نگرانیم
جمعی از کارگران قطعهساز سراسر کشور در نامهای به رئیسجمهور، خواستار دو هفته تعطیلی بعد از پانزدهم فررودین شدند.
به گزارش ایلنا، تصمیم به فعال شدن کارخانههای خودروسازی، کارگران قطعهسازی سراسر کشور را که تعداد آنها حدود ۷۰ هزار نفر است و تقریباً در ۱۵ استان کشور پراکنده هستند، بابت شیوع ویروس کرونا در کارخانهها نگران کرده است؛ اگر خودروسازیها فعال شوند، واحدهای قطعهسازی نیز مجبورند به تبعیت از آنها، به سر کار بازگردند تا قادر به اجرای تعهدات خود باشند. در همین راستا، جمعی از کارگران قطعهساز در نامهای به رئیسجمهور، خواستار توقف کامل کار در قطعهسازیها و خودروسازیها تا اول اردیبهشت ماه شدهاند.
در این نامه آمده است: پس از بازگشت کارکنان و کارگران قطعهساز پراکنده در ۱۵ استان کشوراز تعطیلات نوروزی، بسیاری از ایشان ناقل بیماری هستند، حتی اگر علائم آن را نداشته باشند و چه بسا در ساعات اولیه، ویروس در فضای کوچک و به هم فشرده کارخانجات به سرعت منتشر شده و به خانوادهها و جامعه منتقل شود. درصورتیکه خودروسازان بنا بر دستور مقامات حداقل دو هفته تعطیل نکنند، قطعهسازان بر سر دوراهی اجبار به تولید برای عمل به تعهدات در قبال خودروسازان یا توقف موقت تولید گیر میکنند و اگر بخواهند آینده کاری خود را نزد خودروسازان خراب نکنند، ناچار از فراخوانی کارکنان برای کار هستند.
این کارگران خواستار توقف دو هفتهای تولید در خودروسازیها شدهاند و میگویند: زنجیره تولید خودرو، میتواند بیماری را گسترش دهد.
جای خالیِ «فاصلهگذاری اجتماعی» در خطوط تولید/ به سلامتی کارگران نیز فکر کنید!
چرا جای دستورالعملهای الزام به «فاصلهگذاری اجتماعی» در کارگاهها خالیست؟ چرا شورای عالی حفاظت فنی و وزارت بهداشت، اقدام به صدور چنین دستورالعملهایی نمیکنند؟! چه کسی تعهد میدهد وقتی بعد از تعطیلات نوروز کارگران به خطوط تولید بازگردند، بین آنها حداقل یک و نیم متر فاصله باشد تا مبتلا به کرونا نشوند؟!
خطر سرایت ویروس کرونا جان ۷۰۰ هزار کارگر را تهدید میکند
انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازان خودرو کشور با ارسال نامهای به رئیس جمهوری خواستار تمدید تعطیلی صنعت خودروسازی تا اول اردیبهشت ماه شد.
انتقاد جمعی مدیران سلامت از اطلاعات و تحلیل غلط روحانی درباره کرونا
هشت تن از مدیران پیشین حوزه سلامت و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی ایران با استناد به آمار رسمی، در نامهای به حسن روحانی، رییسجمهوری ایران، از وجود آمار و اطلاعات غلط در سخنرانیهای او درباره بحران کرونا انتقاد کردند.
نگاهِ کارفرمامحور و سرمایهسالار دولت خودش را در سیاستگذاریهای کرونایی نیز نشان میدهد
حال که شمشیر داموکلس اخراج و تعدیل بالای سر کارگران شاغل ایستاده و هرلحظه آنها را تهدید میکند، به نظر نمیرسد هیچ شتابی برای تعیین دستمزد کارگران و برداشتن نگرانیهای آنها در زمینه «تابآوری معیشتی» در کار باشد.