
بر اساس گزارش اخیر سازمان ملل متحد، از هر ۱۵۰ نفر در جهان یک نفر درگیر اشکال مختلف پدیده بردهداری مدرن است
بر اساس گزارش اخیر سازمان ملل متحد، از هر ۱۵۰ نفر در جهان یک نفر درگیر اشکال مختلف پدیده بردهداری مدرن است
سازمان جهانی کار اعلام کرد امضای لوایح ضد کارگری در مجلس اوکراین به منزله تهدید عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا محسوب میشود.
گای رایدر (مدیرکل سازمان جهانی کار) به وزرای کار و اشتغال BRICS درباره خطر فزاینده بدتر شدن وضعیت بازار کار در سال ۲۰۲۲ هشدار داد.
همانطور که مارکس در سرمایه جلد نخست شرح میدهد، مبارزه برای تعیین روزکاری، جنگ داخلی طولانی و پنهان میان سرمایهداران و طبقه کارگر بود که بیش از نیم سده بهدرازا کشید.
بر اساس گزارش سازمان جهانی کار؛ علیرغم برخی پیشرفتهای جزئی انجام شده در حوزه کشورهای پیمان (آ. سه. آن) در پاسخ به مقابله با همهگیری کرونا، استانداردهای اسکان کارگران مهاجر در این منطقه پر کارگر جهان پایین بوده و نیاز به رسیدگی فوری و اضطراری دارد.
سازمان بینالمللی کار با هدف افزایش ایمنی و پایداری محیط خانه و کار مقاولهنامه جدیدی را ارائه داده است و در این میان تاکنون فقط اروگوئه و فیجی پیشگامان اجرای این کنوانسیون شدهاند.
به گزارش ایلنا به نقل از کنفدراسیون بینالمللی کار فرانسه، بحران کرونا در دنیا، خشونتها و آزار و اذیتهای جنسی را در محل کار و درون خانهها افزایش داده است. افزایش خشونت و آزار جنسی در دوران کرونا، بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه قوی برای ایمن بودن محیط کار و حفظ ارزشهای انسانی افزوده است.
گزارشهای هشدار دهنده متعددی از کارگران خط مقدم مبارزه با کرونا یعنی پرستاران، خدمه بیمارستانها، کارگران حمل و نقل به دست کنفدراسیون بینالمللی کار فرانسه رسیده است. گزارشهای واصله از سوی کارگران نشان میدهد، آنها از سوی کارفرمایان، همکاران، مشتریان و بیماران هدف خشونت و آزار و اذیت قرار گرفتهاند.
پس از شیوع بحران جهانی حال حاضر یعنی کرونا، نرخ خشونت در خانوادهها نیز افزایش یافته است. سازمان ملل، افزایش خشونتهای خانگی در دوران کرونا را یک بیماری همهگیر در سایه توصیف کردهاست. اگرچه تعداد کارگران دورکار افزایش یافته است با این وجود کارگران زن به طور کامل از آسیبها در امان نبودهاند و در معرض آزار و اذیتها از جمله آزار اینترنتی قرار گرفتهاند.
سازمان بینالمللی کار، مقاولهنامهای را برای دولتها، کارفرمایان، کارگران و نمایندگان کارگری به عنوان چارچوبی روشن در مورد نحوه پیشگیری ورسیدگی موثر درباره خشونت و آزار و اذیت در دنیای کار درنظر گرفته است. راهکارهای ارائه شده از سوی این نهاد بینالمللی، راهنماییهای مهمی در مورد کاهش اثرات خشونت خانوادگی در دنیای کار ارائه میدهد.
««««« اگرچه همهگیر شدن کرونا میتوانست توجه دولتها را تنها به پیامدهای سلامت عمومی، اقتصادی و اجتماعی متمرکز کند ولی کرونا نتوانست اجرای مقاولهنامه را به تاخیر بیاندازد. تصویب و اجرای موثر این ابزار باید بخشی جداییناپذیر از بهبود و پایداری محیط کار و خانه در مواجهه با بحرانهای آینده باشد. »»»»»
دو کشور اروگوئه و فیجی از نخستین دولتهایی هستند که کنوانسیون سازمان بینالمللی کار را پذیرفتهاند. به نظر میرسد آرژانتین سومین کشوری باشد که مقاولهنامه سازمان بینالمللی کار در خصوص پایداری و ایمنی محیط کار و خانه را بپذیرد.