آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

کارشناس نظامی روس: فرسودگی تسلیحات هسته‌ای آمریکا تهدیدی برای روسیه است

الکساندر کارپوف سرلشکر بازنشسته روس وضعیت توان هسته ای آمریکا را اسفناک عنوان کرد و گفت: فرسودگی تسلیحات سه گانه هسته ای ایالات متحده، روسیه را تهدید می‌کند و می تواند منجر به بروز یک درگیری گسترده شود.

 

به گزارش ایرنا، این کارشناس ارشد حوزه دفاعی-نظامی در گزارش خود با عنوان «تشدید چالش‌های خارجی و داخلی روسیه»، نوشت که فرسودگی اجزا و تسلیحات سه گانه هسته‌ای آمریکا می تواند منجر به بروز یک درگیری گسترده شود.

 

سه گانه هسته‌ ای شامل موشک های زمین پایه قابل حمل کلاهک‌های هسته‌ای، ناوهای مجهز به سلاح‌های هسته‌ای و هواپیماهای مجهز به موشک‌های هسته‌ای است.

 

به گفته وی، سه گانه هسته‌ای آمریکایی در وضعیت اسفناکی قرار دارند.

 

کارپوف اظهار داشت: «تصویر مجموعه هسته‌ای ایالات متحده بسیار خوشحال کننده نیست: از نظر اجزای زمینی، ۴۰۰ موشک بالستیک قاره پیما Minuteman-۳ از سال ۱۹۷۰میلادی مشغول به کار هستند که منبع مدرن سازی آنها انتخاب شده و قرار است در سال ۲۰۲۸ جایگزین شوند.»

 

وی گفت: نیروی دریایی ایالات متحده ۱۴ زیردریایی هسته ای دارد، اما عمر آنها چندین دهه است. آنها در حال حاضر ۴۶ سال سن دارند و آخرین سری ساخت در حال حاضر ۳۰ ساله است.

 

به رغم موقعیت ظاهری مناسب مولفه‌های قدرت اتمی هوایی آمریکا، این متخصص به توانایی‌های ضعیف وزارت دفاع ایالات متحده برای تولید سری سلاح‌های هسته‌ای جدید اشاره می‌کند.

 

پیش از این وزارت دفاع ایالات متحده بیش از ۲۷ میلیارد دلار برای سلاح هسته‌ای از دولت درخواست کرده بود.

وی تصریح کرد: برای روسیه، سقوط مجموعه هسته‌ای آمریکا یک چالش است از این رو  ما ملزم خواهیم شد که نیروهای خود و ابزارهای بازدارندگی – چه متعارف و چه هسته‌ای – را در آمادگی بالا نگه داریم.

 

این کارشناس گفت: دامنه عملکرد توان هسته‌ای آمریکا با مفاد دکترین نظامی و مبانی سیاست روسیه در زمینه سلاح‌های هسته‌ای تعیین می‌شود.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که نیروی سه گانه هسته‌ای روسیه تقویت شده است.

 

پوتین در جلسه ویژه بررسی توسعه نیروهای مسلح روسیه با حضور وزیر دفاع و جمعی از مقام‌های ارشد نظامی و سیاسی روسیه در شهر سوچی این کشور گفت: در سال‌های اخیر اسناد برنامه‌ریزی‌های راهبردی در عرصه دفاعی و امنیت نظامی روسیه تجدید شده است.

 

وی افزود: در سال گذشته به رغم مسائل واقعی مربوط به همه‌گیری کرونا همه طرح‌ها و برنامه‌های در ارتش و ناوگان روسیه ازجمله برنامه‌های آموزش رزمی بطور کامل اجرا شد

 

رئیس‌جمهوری روسیه با بیان اینکه سطح اموزش فرماندهان نظامی ارتقاء یافته است، اظهار کرد: بیش از ۸۵ درصد فرماندهان واحدهای نظامی تجربیات جنگی در سوریه بدست آوردند و همینک در رزمایش‌ها و تمرین‌های نظامی و آموزش پرسنل نظامی از این تجربه‌ها استفاده می‌شود.

 

به گفته وی، تسلیحات و ادوات نظامی جدید به واحدهای نظامی تحویل می‌شود و توانمندی نیروی هسته‌ای سه گانه روسیه تقویت می‌شود.

آمریکا رویکرد مداخله از نوع جنگ سرد را در چین دنبال می کند

پکن بارها نسبت به اقدامات مداخله جویانه واشنگتن در مسائل منطقه‌ای خود از جمله تایوان هشدار داده و در عرصه  سیاست خارجی آنها را خط قرمز های خود دانسته، اما آمریکا قصددارد تا با الگو برداری از روش‌های دوران جنگ سرد با تمرکز بر تایوان بر مداخله در امور داخلی چین ادامه دهد.

ادامه

اتحاد شوروی, اتحادیه اروپا, امریکا, جنگ سرد, جهان, چین, شرق آسیا

انتقاد سازمان بهداشت جهانی از دخالت سیاست در تحقیقات کرونا

سازمان بهداشت جهانی در برابر طرح مجدد تحقیق پیرامون منشاء آزمایشگاهی شیوع ویروس کرونا از سوی دولت آمریکا واکنش نشان داد. این سازمان از سیاسی کردن موضوع کرونا انتقاد کرده و خواستار جدا کردن کامل سیاست از امور علمی شد.

ادامه

امریکا, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, سازمان ملل, سیاسی

رئیس‌جمهوری کوبا: هاوانا در برابر تحریم‌های آمریکا تسلیم نمی‌شود

«میگل دیاز کانِل» رئیس‌جمهوری کوبا، اصرار واشنگتن برای حفظ نام کشورش در فهرست کشورهای حامی تروریسم را «بدبینی» واشنگتن ارزیابی و تاکید کرد که هاوانا در برابر تحریم های ظالمان آمریکا تسلیم نمی‌شود.

ادامه

امپریالیسم, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, تحریم, تحلیل, جنگ سرد, جهان, کوبا