رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سه‌شنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیت‌های دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق آفریقا, فرانسه, ناتو

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنه‌ای در مورد “پاسخ دندان‌شکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایت‌های جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سرمایه‌داری, صلح, صهیونیسم, فاشیسم, فلسطین, لبنان, منافع ملی

سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عراق, عربستان سعودی

تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو به‌عنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

ادامه

آسیا, آسیا پاسیفیک, اقتصادی, تایوان, جهان, چین, خبر, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, صلح

کارشناس آمریکایی: روسیه برنده جنگ تحریم‌های غرب شده است

استاد دانشگاه ویرجینیای آمریکا معتقد است، تحریم‌های واشنگتن و اتحادیه اروپا که برای تنبیه روسیه به‌خاطر اقداماتش علیه اوکراین در نظر گرفته شد، برعکس به نفع مسکو تمام شده و باعث رشد اقتصادی و توسعه صنعت کشاورزی روسیه شده است.

 

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، “جودی تویگ” کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه ویرجینیای (ایالات متحده) در مقاله‌ای برای نشریه «نشنال اینترست» به این مسئله اعتراف کرده که در حقیقت این روسیه است که در جنگ تحریم‌ها با غرب پیروز شده است.

 

به عقیده وی، تحریم‌هایی که آمریکا و اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ به این طرف اعمال کرده‌اند، می‌بایست روسیه را به‌خاطر اقدامات متجاوزانه در برخورد با اوکراین تنبیه می کرد، در حالی که برای این کشور منافع زیادی داشته و باعث رشد اقتصادی روسیه شده است. این کارشناس بعنوان نمونه به بخش کشاورزی روسیه اشاره کرد که در نتیجه اعمال تحریم‌های غرب، وضعیت بسیار پایداری به دست آورده است.

 

این استاد دانشگاه توضیح داد: «روسیه محدودیت‌های برای دسترسی به بازارهای سرمایه و اعتبارات مالی پیدا کرده و از ورود کالاهایی که می‌توانند اهمیت دوگانه داشته باشند و همچنین فناوری‌های نظامی و صنعتی عالی منع شده است. ضمن اینکه روسیه در اقداماتی ضدتحریمی، ورود کالاهایی از اتحادیه اروپا و ایالات متحده را ممنوع کرده که به کشورهای اروپایی و آمریکا آسیب‌های قابل توجهی وارد کرده است. در نتیجه، این اقدامات مذکور به طور کامل به نفع بخش کشاورزی روسیه تمام شده است.»

 

وی در این مقاله نوشته است: «تحریم‌های آمریکا و اروپا این فرصت را برای روسیه به وجود آوردند تا صنعت کشاورزی خود را بازسازی کند و بسیاری از سرمایه گذاران که پیش از این علاقه‌ای به بخش کشاورزی روسیه نداشتند، به این عرصه علاقه مند شدند.»

 

این کارشناس آمریکایی همچنین یادآور شد: «محدودیت‌های اعمال شده گمرکی اخیر از جانب دولت آمریکا برای کالاهای مختلفی از بسیاری از کشورها، باعث شد تا این کالاها به دنبال بازارهای جدید بگردند و در این رابطه چین به سرعت به بازار خوبی برای دانه‌های غلات روسیه تبدیل شده و اکنون دانه ذرت، سویا و آفتابگردان روسیه جایگزین محصولات آمریکایی شده است.»

 

این استاد دانشگاه در پایان تاکید کرد که روسیه دارای سرزمینی بسیار گسترده و دربرگیرنده بیش از ۲۰۰ میلیون هکتار زمین‌های استفاده نشده است. در عین حال کشاورزی روسیه فعالانه در حال توسعه بوده و انگیزه مثبتی برای توسعه سایر مناطق خواهد بود. با توجه به این واقعیات، زمان آن رسیده که ایالات متحده و اتحادیه اروپا متوجه شوند که اقدامات محدودکننده تنها به نفع روسیه تمام شده و در این جنگ تحریم‌ها با غرب، روسیه نه تنها دچار آسیب جدی نشده، بلکه حتی توانسته است به سمت پیشرفت قدم بردارد.
تسنیم

واگذاری «شستا» و طرح اصلاح «پراسنج» (پارامتریک) تأمین اجتماعی

اجرای سیاست‌های نولیبرالی طی سه دهه گذشته، واردات، و فساد لگام‌گسیخته، همراه با افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی نرخ ارز در ماه‌های اخیر و تحریم‌های امپریالیستی، موجب شدت بحران در اقتصاد کنونی کشور و ویرانی بیشتر آن شده است.

ادامه

اقتصادی, ایران, حقوق بشر, کارگری, مقاله