عضو ناتو: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم

نخست‌وزیر رومانی با تاکید بر این که کشورش باید هزینه‌های دفاعی را در راستای برآورده کردن تعهدات و نیازهای ناتو افزایش دهد، هرگونه احتمال ورود نظامی بخارست به جنگ اوکراین را رد کرد. به گزارش ایسنا، «ایلی بولوژان» نخست‌وزیر رومانی با تاکید بر این که بخارست تحت هیچ شرایطی نیروهای نظامی‌اش را به اوکراین اعزام ... عضو ناتو: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, رومانی, شرق اروپا, صلح, ناتو, هلند

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

اجلاس دو روزه سران کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی معروف به “ناتو” به میزبانی شهر لاهه هلند، روز چهارشنبه ۲۵ ژوئن درحالی به کار خود پایان داد که شکاف و اختلافات میان اعضای این سازمان درباره افزایش سهم تامین هزینه‌های نظامی آن همچنان ادامه دارد. به گزارش CGTN : در این اجلاس، اگرچه اعضای ... شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

ادامه

اقتصادی, جنگ سرد, جهان, گزارش, ناتو, هلند

ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

سران کشورهای عضو ناتو در هلند در بیانیه ای ۵ بندی ادعا کردند: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا – آتلانتیک است! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سران کشورهای عضو ناتو که در هلند گرد هم آمدند پس از یک اجلاس کوتاه، از افزایش چشمگیر هزینه‌های دفاعی حمایت کرده و تعهد ... ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

ادامه

آلبانی, آمریکا, اروپا, اقتصادی, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, گزارش, ناتو, هلند

روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

کاخ کرملین اعلام کرد که ناتو برای توجیه افزایش ۵ درصدی هزینه‌های نظامی خود نیاز دارد تا روسیه را تهدیدی شیطان جلوه دهد. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «کاخ کرملین» امروز -سه‌شنبه- اعلام کرد که ناتو در مسیر نظامی‌سازی گسترده قرار دارد و مصمم است تا روسیه را به عنوان «وجودی جهنمی» به ... روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

کاخ سفید تحت فشار کنگره و زلنسکی برای بررسی تحویل سلاح‌های زمان اتحاد شوروی به اوکراین

بر اساس گزارش سی.ان.ان، با گذشت حدود سه هفته از حمله روسیه به اوکراین، دولت بایدن هنوز در حال ارزیابی موثرترین راه برای رساندن کمک‌های نظامی به اوکراین بدون زدن جرقه یک جنگ گسترده‌تر است.

 

به گزارش ایسنا، سی ان ان گزارش داد، مقامات دولتی آمریکا می‌گویند تلاش برای ارائه تسلیحات ساخت آمریکا به نیروهای اوکراینی مانند سلاح ضد تانک جاولین و موشک‌های ضد هوایی استینگر تا حد زیادی موفقیت آمیز بوده‌اند، اما کاخ سفید تحت فشار قرار گرفته تا در این زمینه اقدامات بیشتری صورت دهد.

 

بر اساس این گزارش، مشخصا هم کنگره و هم ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، مقامات دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را تحت فشار قرار داده‌اند تا واسطه انتقال تسلیحات سنگین‌تر ساخت شوروی به اوکراین از جمله جنگنده‌های میگ و سامانه موشکی زمین به هوای اس-۳۰۰ شود. به نوشته سی.ان.ان زلنسکی احتمالا فردا چهارشنبه در جریان سخنرانی خود خطاب به کنگره آمریکا این پیام را بازتاب خواهد داد. به واسطه انتقال تسلیحات سنگین ساخت شوروی به اوکراین، از جمله جت‌های جنگنده میگ و سامانه‌های موشکی زمین به هوای اس-۳۰۰، کمک کنند. این پیامی است که زلنسکی می‌تواند روز چهارشنبه هنگام سخنرانی در کنگره تکرار کند.

 

با این حال بر اساس این گزارش دولت بایدن تاکنون تصمیمی در خصوص ارائه این تسلیحات سنگین‌تر ساخت شوروی به اوکراین نگرفته است. مقامات آمریکا درگیر این نگرانی هستند که روسیه در صورت تصویب روند انتقال برخی از این تسلیحات چه پاسخی خواهد داد. این مقامات در عین حال نسبت به اینکه جنگنده‌های میگ در این جنگ چطور می‌توانند موثر باشند و آیا ارزش ریسک کردن را دارند سوال می‌پرسند.

 

چند منبع گفتند، وزارت امور خارجه آمریکا تاکنون در تلاش بوده که کشورهایی که هم اکنون سامانه‌های اس-۳۰۰ را دارند شناسایی و بررسی کند که آنها چطور قابل انتقال به اوکراین هستند. با این حال هنوز مشخص نشده که آمریکا چطور در صورت اجرای این کار ذخایر موشک‌های سطح به هوای آن کشورها را تکمیل می‌کند.

 

زمانی که لهستان از تمایلش برای ارسال جنگنده‌های میگ-۲۹ خود به اوکراین خبر داد چند روز پیش مشکلی مشابه پیش آمد و آمریکا به لهستان گفت بعدا قادر به تکمیل سریع آنها نخواهد بود.

 

یک دستیار جمهوریخواه سنای آمریکا روز دوشنبه به سی.ان.ان گفت که کنگره آمریکا در جریان تصویب یک لایحه بودجه‌ای ۱.۵ تریلیون دلاری در چند روز قبل که با تاخیر فراوان انجام شد، این مشکل را حل کرد. آن بسته شامل بیش از ۱۳ میلیارد دلار پول به جهت پاسخ به حمله روسیه به اوکراین از جمله اعتبارات مخصوص تکمیل ذخایر متحدان و شرکایی که از محل ذخایرشان به اوکراین سلاح داده اند، بود.

 

این دستیار اضافه کرد: در این مورد ما باید از دولت بخواهیم با متحدان و شرکا نه فقط در اروپا بلکه به صورت بالقوه در سراسر جهان، که موقعیت تحویل مهمات بیشتر برای تسلیحاتی نظیر اس-۳۰۰ یا دیگر سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته را دارند همکاری کند و ما می‌توانیم با همکاری هم قابلیت‌های آنها را تکمیل کنیم.

میزبانی انگلیس از رهبران بالتیک و نوردیک برای فشار بر روسیه/ آمریکا نیروی بیشتری در اروپا مستقر می‌کند

نخست‌وزیر انگلیس به زودی میزبان رهبرانی از کشورهایی در امتداد جناح شمال غربی روسیه خواهد بود تا درباره راه‌های واکنش به حمله پوتین به اوکراین از جمله یافتن راه‌های جدیدی برای منزوی کردن اقتصاد روسیه رایزنی کند.

ادامه

اروپا, امریکا, امنیتی, انگلستان, اوکراین, بالکان, جنگ سرد, جهان, دانمارک, روسیه, سوئد, شرق اروپا, فنلاند, لتونی, لیتوانی, ناتو, نروژ, هلند