تقویت نیروی دریایی کره‌شمالی با هدف مقابله با تهدیدهای آمریکا و متحدانش

رهبر کره‌شمالی در واکنش به تقویت نیروی‌ دریایی آمریکا و متحدان آسیای شرقی واشنگتن، خواستار تقویت نیروی دریایی این کشور برای ایجاد بازدارنگی و مقابله با دشمنان این کشور شد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری مرکزی کره‌شمالی، کیم جونگ‌اون در حاشیه نمایشگاه سالانه توسعه دفاعی کره‌شمالی از ناوشکن «چو هیوُن» بازدید کرد و ... تقویت نیروی دریایی کره‌شمالی با هدف مقابله با تهدیدهای آمریکا و متحدانش

ادامه

آمریکا, جهان, خبر, خلع سلاح هسته‌ای, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, کره جنوبی, کره شمالی

از فرار تا بازگشت مغزها؛ چرا دانشمندان چینی آمریکا را ترک می‌کنند؟

سرمایه‌گذاری کلان چین در حوزه‌های علمی و فناوری نوین زمینه‌ بازگشت دانشمندان و نخبگان چینی را رقم زده است؛ روندی که از «فرار مغزها» به «بازگشت مغزها» تغییر مسیر داده و می‌تواند توازن علمی میان واشنگتن و پکن را دگرگون کند. به گزارش روز شنبه ایرنا، پس از سخت‌گیری‌های جدید آمریکا در صدور روادید (H-۱B) ... از فرار تا بازگشت مغزها؛ چرا دانشمندان چینی آمریکا را ترک می‌کنند؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, چین, خبر, دانشجویان, شرق آسیا

وال استریت ژورنال: چین در حال ساخت پروژه‌های زیرساختی در ایران در ازای نفت است

روزنامه آمریکایی در گزارشی مدعی شد که چین تحت یک سیستم تهاتر، در ازای نفت، در پروژه‌های زیرساختی ایران وارد شده است. به گزارش ایلنا به نقل از تاس، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی مدعی شد که چین تحت یک سیستم تهاتری که به تهران اجازه می‌دهد از درآمدهای فروش نفت خود به پکن ... وال استریت ژورنال: چین در حال ساخت پروژه‌های زیرساختی در ایران در ازای نفت است

ادامه

آمریکا, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, غرب, کمربند و جاده

مصر و چین پروتکل همکاری در زمینه کشاورزی پایدار امضا کردند

وزارت کشاورزی و احیای زمین مصر روز چهارشنبه ۱ اکتبر (۹ مهر) اعلام کرد که مراکز تحقیقاتی مصر و چین پروتکل همکاری‌ای را برای تقویت تحقیقات علمی، همکاری دانشگاهی و تبادل تخصص در زمینه کشاورزی پایدار به امضا رسانده‌اند. به گزارش CGTN : مرکز تحقیقات بیابان مصر، باغ گیاه‌شناسی ووهان وابسته به آکادمی علوم چین ... مصر و چین پروتکل همکاری در زمینه کشاورزی پایدار امضا کردند

ادامه

آفریقا, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, شرق آسیا, کشاورزی, محیط زیست

نماینده چین در سازمان ملل: از کشورهای غربی می‌خواهیم که به ندای عادلانه جامعه بین‌المللی گوش فرا دهند

«فو تسونگ» نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد، روز جمعه ۳ اکتبر (۱۱ مهر) در سخنرانی خود در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نمایندگی از کشورهای دارای دیدگاه‌های مشابه اظهار داشت: به مناسبت هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد، جامعه بین‌المللی باید هوشیار بماند، وحدت و همکاری را تقویت کند و ... نماینده چین در سازمان ملل: از کشورهای غربی می‌خواهیم که به ندای عادلانه جامعه بین‌المللی گوش فرا دهند

ادامه

اقتصادی, تحریم, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان ملل, شرق آسیا, غرب, گزارش, همبستگی

چین: «آمریکا» به حاکمیت عراق احترام بگذارد/ سفر «ظریف» به پکن

سخنگوی وزارت خارجه چین اعلام کرد فردا «سه‌شنبه» وزیر خارجه ایران یک روز بعد از سفر به مسکو، وارد چین می‌شود.

 

«گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز «دوشنبه» اعلام کرد «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران فردا «سه‌شنبه» وارد پکن خواهد شد.

 

«گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (دوشنبه) در واکنش به حمله آمریکا به مواضع حشد شعبی در عراق، با بیان اینکه «چین با ادامه بهره‌گیری از خشونت در امور بین‌المللی مخالف است»، تأکید کرد: «باید به حاکمیت و استقلال سوریه و عراق احترام گذاشته شود».

 

آمریکا یکشنبه‌شب، چند مقر گردان‌های حزب‌الله در سازمان حشد شعبی عراق را در مرز سوریه بمباران کرد و پنتاگون نیز با صدور بیانیه‌ای این حمله را تأیید کرد.

 

منابع حشد شعبی اعلام کردند که در این حمله هوایی، دست‌کم ۲۵ نفر از نیروهای حشد شعبی از جمله یکی از فرماندهان آن و دو معاون وی و معاون منابع فرمانده تیپ ۴۵ شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.

 

او در بخشی دیگر از کنفرانس خبری خود اعلام کرد که «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران فردا (سه‌شنبه) وارد پکن خواهد شد.

 

خبرگزاری اسپوتنیک در این خصوص گزارش کرد، ظریف، درست یک روز بعد از سفر به مسکو برای گفت‌وگو با «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، به چین سفر می‌کند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین در کنفرانس خبری هفتگی خود تصریح کرد: «محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران در یک دیدار رسمی به دعوت وانگ یی، وزیر خارجه چین در تاریخ ۳۱ دسامبر (۱۰ دی ماه) به چین سفر می‌کند».

 

شوانگ گفت که ظریف و وانگ با تمرکز بر «برنامه هسته‌ای ایران و دیگر موضوعات مورد علاقه طرفین» با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

 

این مقام چنین توضیح داد: «چین و ایران قصد دارند تلاش‌های مشترکی را در جهت حفظ توسعه پایدار روابط دوجانبه، حفظ برجام و تضمین صلح و ثبات خلیج فارس صورت دهند».

 

شوانگ همچنین تصریح کرد جزئیات دیدار ظریف و گفت‌وگوها با وزیر خارجه چین بعداً منتشر خواهد شد.

 

او در پاسخ به احتمال گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و وانگ برای بحث درباره نتایج دیدار ظریف به مسکو پکن گفت که روسیه و چین همچنان تماس نزدیک درباره برجام و دیگر موضوعات بین‌المللی را حفظ می‌کنند.

اعتمادآنلاین

مشاور پیشین ترامپ: رزمایش ایران، چین و روسیه برای آمریکا خطرناک است

مشاور پیشین رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به رزمایش دریایی ایران، روسیه و چین گفت: پیام این رزمایش خطرناک برای آمریکا این است که ما باید با محوری تازه رویارویی کنیم.

ادامه

اتحاد شوروی, امریکا, امریکای شمالی, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا, کره جنوبی

روزنامه ژاپنی: اعزام نیرو به خاورمیانه، تسلیم‌ شدن مقابل آمریکا است

یکی از روزنامه‌های پرتیراژ ژاپنی با بیان اینکه تصمیم اعزام نیروی نظامی به غرب آسیا، صرفا تسلیم شدن در برابر آمریکا است، نوشت به نظر می‌رسد هیچ قصدی برای فشار نظامی علیه ایران نیست.

ادامه

اتحادیه اروپا, امریکا, ایران, جهان, خاورمیانه, خبر, ژاپن, شرق آسیا

روسیه: نگرانی اصلی آمریکا رشد توان اقتصادی و نظامی چین است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به اینکه انگیزه واقعی آمریکا از خارج شدن از توافقات مهم بین‌المللی، کاهش محدودیت‌های قانونی برای اقدامات این کشور است، تأکید کرد که خط لوله “جریان شمالی -۲” هیچ ارتباطی به آمریکا ندارد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

چین: در حال طی مراحل اجرای توافق تجاری با آمریکا هستیم

سخنگوی وزارت بازرگانی چین اعلام کرد چین و آمریکا در حال طی مراحل لازم برای اجرای توافق تجاری از جمله رسیدگی حقوقی، بررسی متن و مشورت درباره مسائل پس از امضاء توافقنامه هستند.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, شرق آسیا