یدیعوت آحارانوت: بزرگترین کابوس اسرائیل، با استقرار نیروهای بین‌المللی، در غزه محقق شد

یک رسانه اسرائیلی، آغاز فعالیت مرکز فرماندهی بین‌المللی نظارت بر آتش‌بس جنگ غزه را بزرگترین کابوس اسرائیل خواند و بر کاهش قدرت کنترل این رژیم بر نوار غزه تأکید کرد. به گزارش روز شنبه خبرگزاری ایرنا، گزارش امروز روزنامه «یدیعوت آحارانوت» حاکی از تشدید فزاینده نگرانی اسرائیل همزمان با آغاز فعالیت مرکز فرماندهی بین‌المللی نظارت ... یدیعوت آحارانوت: بزرگترین کابوس اسرائیل، با استقرار نیروهای بین‌المللی، در غزه محقق شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اردن, اسپانیا, استرالیا, اسراییل, امارات, انگلیس, تحلیل, جهان, فرانسه, فلسطین

اظهارات ترامپ درباره مروان البرغوثی جلسه کابینه نتانیاهو را متشنج کرد

روزنامه اسرائیلی نوشت در پی اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره «مروان البرغوثی» از رهبران جنبش فتح که از سال ۲۰۰۲ در اسارت است، طوفانی در کابینه این رژیم به پا شد. به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «معاریو» نوشت: در جلسه روز جمعه کابینه با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر (این رژیم) زمانی که مطلب منتشر شده ... اظهارات ترامپ درباره مروان البرغوثی جلسه کابینه نتانیاهو را متشنج کرد

ادامه

آزادی, آمریکا, اسراییل, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, زنان, فلسطین, کودکان

دستور نتانیاهو برای توقف بررسی طرح الحاق کرانه باختری

بعد از به راه افتادن موج انتقادات بین‌المللی از اقدام پارلمان اسرائیل در بررسی قانون الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی نتانیاهو دستور توقف موقت این روند را صادر کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل روسیا الیوم، اویر کاتز رئیس ائتلاف حاکم بر اسرائیل اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم دستور ... دستور نتانیاهو برای توقف بررسی طرح الحاق کرانه باختری

ادامه

آمریکا, اسراییل, جهان, خاورمیانه, خبر, فلسطین

هشدار ترامپ خطاب به اسرائیل: حمایت‌های آمریکا را از دست می‌دهید

رئیس جمهور آمریکا خطاب به اسرائیل درباره تبعات الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی هشدار داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفتگو با مجله تایم این کشور گفت: الحاق کرانه باختری هرگز رخ نخواهد داد چرا که من به کشورهای عربی قول داده‌ام این اتفاق نمی‌افتد. ... هشدار ترامپ خطاب به اسرائیل: حمایت‌های آمریکا را از دست می‌دهید

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایران, جهان, جهان عرب, خاورمیانه, خلع سلاح, فلسطین, گزارش

توهین وزیر دارایی اسرائیل به عربستان

وزیر تندرو صهیونیست با اشاره به احتمال عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی در صورت تشکیل کشور فلسطین، به اهانت علیه ریاض پرداخته و گفت آنها باید به «شترسواری» شان برسند! به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی تندرو اسرائیلی می‌گوید که اگر توافق عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی به معنای تأسیس یک کشور فلسطینی باشد، ... توهین وزیر دارایی اسرائیل به عربستان

ادامه

آمریکا, اسراییل, تبعیض‌نژادی, جهان, خبر, عربستان سعودی, فلسطین

چین: صدای فلسطین در معامله قرن شنیده نشد

یک مقام ارشد چین ضمن حمایت از تلاش های اندونزی و تونس برای تدوین پیش نویس یک قطعنامه جدید درباره موضوع خاورمیانه، گفت: صدای فلسطین در طرح معامله قرن آمریکا و اسراییل شنیده نشده است.

 

به گزارش ایرنا؛ خبرگزاری شینهوا روز چهارشنبه از قول جانگجون نماینده دایمی چین در سازمان ملل آورده است که این کشور در برابر معامله قرن همچنان از عدالتخواهی فلسطین و اعاده حقوق مشروع آنها حمایت می‌کند.

 

وی در نشست شورای امنیت درباره این طرح ضمن اشاره به ضدیت ها و مخالفت های گسترده با برنامه معامله قرن آمریکا و اسراییل گفت که اعتقاد بر این است که تمامی قطعنامه‌ها و طرح های گذشته درباره خاورمیانه باید مورد اهتمام و نظارت قرار گیرد.

 

نماینده چین با تاکید بر اینکه مساله فلسطین فقط با ابزارهای سیاسی قابل حل و فصل است، گفت: در هر طرحی صدای فلسطین نیز باید شنیده شود. هر معامله ای باید فراگیر باشد و رایزنی‌های کافی درخصوص آن انجام شده باشد.

 

وی از پیش نویس یک قطعنامه جدید از سوی اندونزی و تونس تقدیر کرد و گفت : ما باید به دنبال پیشنهادهای سازنده و راه حل های عادلانه باشیم و طرح ها باید مورد رایزنی دقیق قرار گیرد و درباره آنها اجماع نظر وجود داشته باشد.

 

جانگ افزود که درمساله خاورمیانه باید نرم ها و مقررات بین‌المللی در نظر گرفته و مراعات شود. لازم است همه طرف‌ها به تعهداتشان پایبند باشند.

 

سفیر چین در سازمان ملل گفت که در همین راستا باید به محاصره سنگین نوار غزه پایان داده شده و امکان داده شود تا شرایط اقتصادی و انسانی و بشردوستانه در مناطق اشغالی فلسطین بهبود یابد.

 

وی خواستار حمایت جامعه بین‌المللی از دفتر امور پناهجویان فلسطینی سازمان ملل شد و گفت :کشورها باید کمک‌های سیاسی و اقتصادی بیشتری دراین زمینه اختصاص دهند و در بازسازی اقتصادی فلسطین مشارکت نمایند.

 

نماینده چین گفت : مساله فلسطین در ۷۰ سال گذشته لاینحل مانده و وجدان انسانی و عدالت بین‌المللی را به چالش کشیده است.

 

وی تاکید کرد: استقلال و تعلق حق و حقوق فلسطینیان به مردم فلسطین موضوعی نیست که بتوان مورد معامله قرار داد. آنها امروز هم تحت آمال و رنج های بسیاری قرار دارند.

 

سفیر چین در سازمان ملل همچنین گفت: ما همچنان نگران درگیری های خاورمیانه و استمرار شهرک‌سازی‌ها و تخریب خانه های فلسطینیان هستیم و خواستار آن هستیم تا فرایند صلح خاورمیانه به مدار صحیح بازگردد.

اعضای اتحادیه اروپایی شورای امنیت با “معامله قرن” مخالفت کردند

اعضای اتحادیه اروپایی شورای امنیت سازمان ملل متحد تاکید کردند تنها مرزهای شناخته شده ۱۹۶۷ در سرزمین‌های اشغالی را به رسمیت می‌شناسند و تداوم شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی را مغایر قوانین بین‌المللی می‌دانند.

ادامه

اتحادیه اروپا, استونی, اسراییل, المان, امریکا, بلژیک, جهان, خبر, فرانسه, فلسطین, لهستان

صدها هزار نفر از شهروندان ترکیه به طرح معامله قرن اعتراض کردند

صدها هزار نفر از مردم ترکیه روز یکشنبه در اعتراض به طرح ضدفلسطینی «معامله قرن» آمریکا در استانبول و سایر شهرهای این کشور راهپیمایی برگزار کردند.

ادامه

اردن, اسراییل, امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, فلسطین, لبنان

نشست سران اتحادیه آفریقا دراتیوپی؛ تاکید برمخالفت با «معامله قرن» ترامپ

رئیس کمیسیون اتحادیه آفریقا در سی و سومین نشست سران این اتحادیه در پایتخت اتیوپی گفت: معامله قرن تنش را افزایش می‌دهد و اتحادیه آفریقا هزگز معامله قرن را نخواهد پذیرفت.

ادامه

اتحادیه آفریقا, اتیوپی, اسراییل, افریقا, افریقای جنوبی, امریکا, تروریسم, جهان, خبر, فلسطین, لیبی, مصر

بورل: اروپا به ایران برای برخورداری از مزایای برجام اطمینان دهد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه دیپلماسی بدون پشتوانه عمل و اقدام راه به جایی نخواهد برد، گفت: اگر بخواهیم برجام زنده بماند، باید اطمینان حاصل کنیم که ایران به‌ازای بازگشت به اجرای کامل این توافق، از مزایای آن برخوردار شود.

ادامه

اتحادیه اروپا, اسراییل, امریکا, ایران, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, شمال افریقا, فلسطین, لیبی