داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل در اظهاراتی در واکنش به تهدید دونالد ترامپ درباره اعمال ۱۰ درصد تعرفه اضافه علیه اعضای بریکس، خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت: جهان تغییر کرده است و به امپراتور نیاز ندارد. به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا به نقل از رویترز، داسیلوا در جریان یک نشست خبری پس ... داسیلوا خطاب به ترامپ: جهان به امپراتور نیاز ندارد

ادامه

آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اسراییل, ایران, برزیل, بریکس, جهان, چین, روسیه, فلسطین, گرسنگی, گزارش, هندوستان

اندیشکده آمریکایی: «بریکس» دیدگاه امنیتی و ژئوپلیتیکی خود را تغییر داده‌است

«رسپانسیبل استیت‌کرفت» معتقد است که نشست اخیر بریکس در برزیل، با انتقاد از سیاست‌های اسرائیل به ویژه تجاوز آن به ایران نشان داد که دیدگاه خود به مسائل امنیتی و ژئوپلیتیکی را تغییر داده است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، اندیشکده آمریکایی مذکور، تغییر دیدگاه بریکس به مسائل ژئوپلیتیکی را در بیانیه اخیر این گروه ... اندیشکده آمریکایی: «بریکس» دیدگاه امنیتی و ژئوپلیتیکی خود را تغییر داده‌است

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, اسراییل, اشغالگری, اقتصادی, امنیتی, اندونزی, ایران, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان چند قطبی, ٰژئوپلیتیک

حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با امضای لایحه موسوم به «قانون یک لایحه بزرگ زیبا» موجب کاهش بودجه برنامه‌های بیمه سلامت دولتی شد و میلیون‌ها آمریکایی را در معرض خطر از دست دادن پوشش بیمه‌ای قرار داد. به گزارش روز شنبه ایرنا، رئیس دولت آمریکا روز گذشته (جمعه) در زمین چمن جنوبی کاخ سفید، لایحه ... حذف بیمه میلیون‌ها آمریکایی با امضای ترامپ

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, استقلال, جهان, خبر, دارو و درمان, کودکان, مهاجران

نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

نخست وزیر سنگال ضمن ابراز نگرانی درباره تضعیف هنجارهای بین‌المللی و گرایش برخی کشورهای قدرتمند جهان برای اعمال یکجانبه اراده خودشان، خاطرنشان کرد که جهان امروز در حال حرکت به سمت یک نظم متوازن‌تر است. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «عثمان سونو» در گفت‌وگو با «گروه رسانه‌ای چین» (CMG) در همین ارتباط از افزایش تعرفه‌های ... نخست وزیر سنگال: جهان به سمت یک نظم متوازن‌تر حرکت می‌کند

ادامه

آسیا, آفریقا, آمریکا, آمریکای لاتین, استرالیا, اقتصادی, اقیانوسیه, برزیل, بریکس, تحلیل, جهان, چین, ژاپن, سازمان ملل, سنگال, غرب آفریقا, کارائیب, کره جنوبی, کنیا, نیجریه, نیوزلند

محقق کانادایی: برای نجات اقتصاد جهان، آمریکا از سازمان جهانی تجارت اخراج شود

استاد و محقق دانشگاه بریتیش کلمبیای کانادا با اشاره به این که نقض قوانین در دولت دونالد ترامپ کاملا بی‌سابقه است و واکنشی بی سابقه را می طلبد، خواستار اخراج آمریکا از سازمان جهانی تجارت (WTO) با هدف نجات اقتصاد جهان شد. به گزارش روز دوشنبه ایرنا، کریستن هوپول (Kristen Hopewell) استاد و رئیس سیاست ... محقق کانادایی: برای نجات اقتصاد جهان، آمریکا از سازمان جهانی تجارت اخراج شود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جهان, سازمان تجارت جهانی, کانادا

چرا «قطع ارتباط» آمریکا با چین امکان پذیر نیست؟

صرفنظر از اینکه این قطع ارتباط صورت بگیرد یا نگیرد باید گفت ماهیت آن به قانون اقتصادی مربوط می‌شود و ابتدا باید بررسی شود این گزینه قابلیت اجرا دارد یا خیر.

 

به گزارش تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، ایالات متحده آمریکا اخیراً مدعی شده که گزینه “قطع ارتباط” کامل با چین هنوز یکی از گزینه هایی است که در سیاست خود مد نظر دارد.

 

اما در عین حال، مقامات عالی رتبه آمریکا در حوزه امور اقتصادی و تجاری تاکید دارند که قطع ارتباط اقتصادی چین و آمریکا «امکان پذیر» نیست.

 

شمار زیادی از شخصیت های اقتصادی و رسانه های دنیا معتقدند اظهارات افراطی مانند «قطع ارتباط » با چین از جانب مقامات آمریکایی چیزی جز یک بازی انتخاباتی نیست و در کل گزینه ای کاملاً غیر ممکن است.

 

صرفنظر از اینکه این قطع ارتباط صورت بگیرد یا نگیرد باید گفت ماهیت آن به قانون اقتصادی مربوط می شود و ابتدا باید بررسی شود این گزینه قابلیت اجرا دارد یا خیر.

 

چندی پیش «هنری فارل»استاد دانشگاه جورج واشنگتن و «آبراهام نیومن» استاد دانشگاه جرج تاون آمریکا مقاله ای مشترک با عنوان “حماقت جداشدن از چین” را در وب سایت مجله “دیپلماسی” آمریکا منتشر و تاکید کردند حذف شتابزده وابستگی به چین ممکن است نهایتا نه تنها روابط اقتصادی سالم و مهم با چین را قطع کند بلکه پیوندهای اقتصادی را با سایر کشورهای جهان نیز قطع خواهد کرد.

 

در حقیقت اتفاقات مشابه (قطع ارتباط با چین) در تحریم های آمریکا علیه شرکت های چینی رخ داده است اما حقیقت این است که سیاستمداران آمریکایی قادر نیستند قوانین اقتصادی در زمینه اقتصاد و تجارت بین المللی را به آسانی تغییر دهند.

 

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» چندی قبل گزارش داد با وجود تنش های اقتصادی و تجاری، حجم تجارت دو جانبه چین و ایالات متحده در ماه آوریل به حدود ۳۹.۷ میلیارد دلار رسید که نسبت به ماه فوریه نزدیک ۴۳ درصد افزایش یافته است.

 

این به معنای آن است که چین بار دیگر به بزرگترین شریک تجاری ایالات متحده تبدیل شده است و بار دیگر پوچی لفاظی انتخاباتی “قطع ارتباط” به اثبات رسید.

 

جایگاه مهم چین در ساختار امروزه زنجیره صنعتی جهان، نتیجه تعادل مطلوب بین هزینه و کارایی است امری که شرکت های جهانی سال ها از طریق ادغام واقعیمنابع ایجاد کرده اند.

 

ضربه کوتاه مدت اپیدمی کرونا، مزیت نسبی چین را تغییر نداده است در واقع “قطع ارتباط” ناگهانی با چین فقط باعث می شود شرکت های آمریکایی، چین این بازار بزرگ با پتانسیل رشد عظیم را از دست دهند.

 

همزمان چین با اقدامات عملی از زنجیره تأمین صنعتی جهان حفاظت کرده و گشایش در سطح بالاتر را به پیش سوق داده به همین دلیل عزم شرکت های خارجی برای آبادانی بازار چین راسخ تر شده است.

 

در دوران مبارزه با اپیدمی ویروس کرونا، با ایجاد موانع انحصارگرایانه نمی‌توان مشکلات را برطرف کرد بلکه مشکل بیشتر برای آمریکا و بقیه دنیا به وجود می آید.

رای الیوم؛ غول بزرگی به‌نام چین درحال ظهور است و سلطه آمریکا بر جهان پایان یافت

سردبیر روزنامه رای الیوم در مطلبی به شکوفایی چین و شکست آمریکا در مواجهه با بحران کرونا پرداخت و نوشت هم‌اکنون جنگ سردی میان دو طرف جریان دارد.

ادامه

اقتصادی, امارات, امریکا, جهان, جهان غرب, چین, عربستان سعودی, قطر, کره شمالی

سبقت هوآوی از سامسونگ در بازار جهانی موبایل

علیرغم تلاش‌های آمریکا طی ماه‌های گذشته برای بستن دست و پای شرکت هوآوی اما این شرکت چینی توانسته لقب بزرگترین تولید کننده گوشی تلفن همراه در جهان را از سامسونگ کره جنوبی برباید.

ادامه

اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, کره جنوبی