چین یک سلاح مایکروویو جدید ساخته است که میتواند پهپادها یا هواپیماهای بدون سرنشین دشمن را در کمتر از یک ثانیه از فاصله بیش از ۳ کیلومتری ذوب و ساقط کند. به گزارش ایسنا، در سامانههای دفاعی و ضد حمله، سلاحهای مایکروویو در مقایسه با سامانههای سنتی بسیار پیشرفته هستند. به نقل از آیای، چین ... چین به سلاحی دست یافت که میتواند پهپادها را از راه دور ذوب کند
تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
موشک حامل «لانگ مارچ ۲ اف» برای بردن فضاپیمای سرنشیندار «شنجو-۱۹» از مرکز پرتاب ماهواره «جیو چوان» (شمال غربی چین) در ساعت ۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه ۳۰ اکتبر (۹ آبان) به فضا پرتاب شد و حدود ۱۰ دقیقه بعد شنجوئو-۱۹ با موفقیت از آن جدا شد و در مدار از پیش تعیینشده قرار گرفت. به ... تلاش فضایی موفق چین؛ بازتاب شفاف گشایش و خوداتکایی
چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
چین بامداد روز چهارشنبه فضاپیمای شنزو ۱۹ را با سه فضانورد از جمله یک زن با موفقیت به فضا پرتاب کرد. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از “آناتولی” این فضاپیما، با استفاده از موشک لانگ مارچ ۲اف، در ساعت ۰۴:۲۷ صبح روز چهارشنبه به وقت محلی از مرکز جیکوان در استان گانسو به فضا پرتاب ... چین ۳ فضانورد به فضا فرستاد
سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
سه ماه پس از بازگشت جدیدترین کاوشگر ماه چین به زمین، نمونههایی که کاوشگر «چانگیی-۶» به زمین آورده بود، رمز و راز جدیدی را درباره سمت پنهان ماه فاش کرده است. به گزارش رادیو بینالمللی چین؛ پژوهشها هفته گذشته تفاوتهای کلیدی میان نمونههای آورده شده توسط چانگیی-۶ با کاوشگر قبلی یعنی چانگیی-۵ را نشان داد. ... سفر به ماه؛ روایتی از۲۰ سال تلاش تحسینبرانگیز چین برای اکتشاف ماه
قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
عضو کمیته نیروهای مسلح در مجلس نمایندگان آمریکا گفت ایالات متحده در بخش موشکهای مافوقصوت از چین و روسیه بسیار عقب است. به گزارش ایسنا، «داگ لمبورن» قانونگذار آمریکایی گفت چین و روسیه در توسعه و بهکارگیری تسلیحات مافوقصوت بهمراتب از ایالات متحده جلوتر هستند. لمبورن در نشستی در اندیشکده «موسسه هادسون» گفت: «چین در ... قانونگذار آمریکایی: در موشک مافوقصوت از چین و روسیه عقبیم
چراغ سبز چین برای استفاده از خودروهای بدون راننده
دولت چین اجرای محدود و موقت یک ماهه قانونی را آغاز کرده که براساس آن به خودروهای بدون راننده اجازه میدهد در جادهها تردد داشته و مسوولیت قانونی در زمان وقوع حوادث رانندگی را داشته باشند.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از آسیا تایمز، وزارت حمل و نقل چین دستورالعملی را منتشر کرده که براساس آن امکان استفاده از خودروهای بدون راننده تحت شرایط مشخصی وجود خواهد داشت.
مشاوره عمومی و اجرای آزمایشی این دستورالعمل که از روز دوشنبه هشتم اوت آغاز شده تا روز هفتم سپتامبر ادامه خواهد داشت.
بدنبال انتشار این خبر، قیمت قطعات خودرو به ویژه قطعات مرتبط با سیستمهای خودران خودرو افزایش یافتند. این در حالی است که برخی از ناظران میگویند خودروسازان در حال حاضر با چالش کمبود قطعات الکترونیک (میکروچیپها) مواجه هستند. هر خودروی بدون راننده نیاز به داشتن ۳۰۰ میکرو کنترلر (MCU) دارد که بیشتر آنها در تایوان تولید میشوند.
این ناظران میگویند حتی این شرایط میتواند بعد از امضای قانون چیپها و علم توسط جو بایدن رییس جمهور آمریکا در روز سهشنبه بدتر شود زیرا براساس آن تولید چیپهای الکترونیکی در داخل سرزمین اصلی چین را هدف قرار خواهد داد.
سازندگان خودروهای بدون راننده در سطح جهان در حالی تولیدات خود را تبلیغ میکنند که با پیشنیازهای ایمنی دست و پنجه نرم میکنند.
بیشتر تولیدکنندگان خودروهای بدون راننده مهم در آمریکا مانند فورد، جنرال موتورز و تسلا یا از سیستم گوگل مپ یا دیگر سیستمهای ناوبری تولید خودشان در این خودروها استفاده میکنند.
تولیدکنندگان اصلی خودروهای بدون راننده در چین شرکتهایی مانند آپولو بایدو، پونی، ای آی، ژی پنگ، علی بابا اوتو ایکس، نیو و BYD هستند.
چین ۳ ماهواره دیگر به فضا فرستاد
چین روز سه شنبه ۹ آگوست (۱۸ مرداد) موشک ماهوارهبر CERES-1 Y3 خود را از «مرکز پرتاب ماهواره جیوچوان» در شمال شرقی این کشور به فضا پرتاب کرد.
فضاپیمای اسرارآمیز چین به مدار زمین پرتاب شد
چین، یک فضاپیمای آزمایشی قابل استفاده مجدد را طی یک ماموریت محرمانه به مدار زمین پرتاب کرد.
در بحبوحه تنشها در تنگه تایوان؛ چین «قاتل ناو هواپیمابر» را پرتاب کرد + فیلم
در حالی که تنشها در تنگه تایوان در پی خبر سفر احتمالی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به این جزیره بالا گرفته، چین برای اولین بار ویدئویی را به نمایش گذاشت که به نظر پرتاب موشک مافوق صوت DF-۱۷ را نشان میدهد.
تلخکامی واشنگتن با توسعه سامانه موقعیتیاب روسی
آژانس فضایی روسیه در چارچوب مقابله با تحریمهای آمریکا، جایگزین کردن سامانه موقعیتیابی روسی با جیپیاس آمریکا را در دستور کار قرار داده است و تلاقی این عزم روسیه با آمریکای لاتین از طریق استقرار ایستگاههای این سامانه، بی تردید کام واشنگتن را تلخ خواهد کرد.