تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

یکی از تحلیلگران سابق سیا تاکید کرد که اوکراینی‌ها از اجلاس اخیر ناتو ناامید شدند و درحال غرق شدن هستند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از آر تی؛ ری مک‌گاورن، تحلیلگر سابق سیا، معتقد است که اوکراین به سمت فروپاشی می‌رود. او تاکید کرد که دادن امید‌های واهی به پیروزی به آن، بدترین کاری است ... تحلیلگر آمریکایی: اوکراین در حال غرق شدن است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا

رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

رسانه آمریکایی گزارش داد، در تازه‌ترین رسوایی سیاسی در واشنگتن، رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفته‌اند. به گزارش ایسنا، شبکه خبری آمریکایی به نقل از منابعی در وزارت دادگستری آمریکا گزارش داد، «جان برنان» رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و «جیمز کومی» رئیس پیشین اف‌بی‌آی به دلیل ارائه ادعاهای ... رؤسای سابق سیا و اف‌بی‌آی تحت تحقیق کیفری قرار گرفتند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, انگلیس, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

اطلاعات جدیدی منتشر شده که نشان می‌دهد در منطقه «سومی» اوکراین نیروهایی مزدور از کره جنوبی در کنار نیروهای اوکراینی علیه سربازان روسی می‌جنگند. به گزارش ایسنا، منابع آگاه در آژانس‌های امنیتی روسیه بر اساس اطلاعات گرفته شده از اسرای جنگی اوکراینی گزارش دادند که مزدوران کره جنوبی بخشی از گردان صد و سی و ... مزدوران کره جنوبی برای اوکراین علیه روسیه می‌جنگند

ادامه

اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب, کره جنوبی

برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

وزیر امور خارجه روسیه در توضیح درباره شرایط مد نظر کشورش برای توافق صلح با اوکراین گفت که برای چنین توافقی باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد. به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با یک روزنامه مجارستانی خاطرنشان کرد روسیه تاکید دارد که معاهده صلحش با اوکراین باید ... برای صلح با اوکراین باید روند «نازی‌زدایی» و غیرنظامی‌سازی اوکراین اتفاق بیفتد

ادامه

آمریکای شمالی, اتحادیه اروپا, ارمنستان, اروپا, استقلال, اوکراین, بلاروس, بلژیک, بلغارستان, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, رومانی, شرق اروپا, غرب, لهستان, مجارستان, ناتو, نازیسم, یونان

روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا گفت نمایندگان غرب اروپا و لندن در سازمان امنیت و همکاری اروپا نمی‌خواهند به سمت حل و فصل سیاسی در اوکراین حرکت کنند و در حال صدور اولتیماتوم هستند. به گزارش ایسنا، «ماکسیم بویاکویچ» معاون فرستاده روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا ادامه داد: «رویکرد ... روسیه: غرب اروپا و انگلیس سازش سیاسی در اوکراین را نمی‌خواهند

ادامه

اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا

پوتین: اگر می‌توانستم از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی جلوگیری می‌کردم

رئیس جمهوری روسیه اعتراف کرد که اگر امکان تغییر تاریخ را داشت، مایل بود بتواند از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ممانعت کند.

 

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه روز جمعه در نشست مطبوعاتی جبهه مردمی سراسری روسیه تحت عنوان «حقیقت و عدالت»، در پاسخ به این سئوال که اگر می توانست چه چیزی را در تاریخ روسیه تغییر می داد، اعتراف کرد، مایل بود تا امکان آن را داشته باشد تا مانع از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی میشد، ولی اصلا نمی خواست در دوره تاریخی دیگری زندگی می کرد، برای اینکه اجداد وی کشاورزانی ساده بودند و خود او رئیس جمهور است.

 

پوتین همچنین یادآور شد که اگر بعنوان رئیس جمهوری روسیه کار نکند کرد، ترجیح می داد در کارهای خلاقیتی مشغول باشد. ولی در مجموع مایل نیست آینده خود را بداند.

 

وی در توضیح مختصری در باره فعالیت روزانه خود نیز این راز را برای شرکت کنندگان فاش کرد که وقتی از مسئله ای ناراحت است، ترجیح می دهد، کار کند. پوتین همچنین گفت: «صادقانه بگویم، من هم منتظر می‌مانم تا سخنرانی‌های خود را از تلویزیون نگاه کنم.»

 

رئیس جمهوری روسیه در پاسخ به سئوال دیگری از طرف شرکت کنندگان در این نشست، یادآور شد که حجم صادرات محصولات کشاورزی کشور از لحاظ حجم پولی، حتی بیشتر از صادرات تسلیحاتی است و این واقعیت نتیجه ای عالی در توسعه اقتصادی است.

 

وی افزود: «در سال گذشته میزان برداشت محصول بیش از ۱۳۴ میلیون تن بود که حتی در زمان اتحاد جماهیر شوروی هم قابل تصور نبود.

 

روسیه مقام نخست جهانی در زمینه صادرات گندم و مقام دوم در عرصه صادرات انواع دانه را در اختیار دارد. و این نتیجه عالی است.»

 

به گفته وی، چند سال قبل میزان صادرات محصولات کشاورزی روسیه مساوی با صادرات سلاح و ۱۵ میلیارد دلار بود. ولی در سال ۲۰۱۷ ، صادرات تسلیحات تقریبا به همان میزان بود، در حالی‌که فروش محصولات کشاورزی در بازارهای خارجی به بیش از ۲۱ میلیارد دلار رسیده است.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه این سخنان را جمعه چند هفته پیش از انتخابات ۱۸ مارس که طبق نتایج نظرسنجی‌ها می‌تواند در آن به سادگی پیروز شود، مطرح کرد. او که به کالینینگراد رفته بود، به این سوال پاسخ داد که مایل است کدام حادثه تاریخی در روسیه را تغییر دهد. پوتین در واکنش به این سوال فورا پاسخ داد: فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی.

 

رئیس‌جمهوری روسیه که در آن دوران عضو کاگ‌ب‌ بود، در یک سخنرانی سال ۲۰۰۵ از فروپاشی شوروی در ۱۹۹۱ به عنوان “بزرگترین فاجعه ژئوپلیتیک” قرن بیستم یاد کرده است ..

 

آژانس‌های خبری روس همچنین گزارش دادند، پوتین جمعه در پاسخ به سوال دیگری گفت که اگر حق انتخاب داشت که در کدام دوره تاریخی روسیه زندگی کند، شرایط کنونی را انتخاب می‌کرد. خبرگزاری‌ها به نقل از پوتین گزارش دادند: شما در دوره‌های پیشین دیدید که تمام سلف‌های من رعیت‌دار بودند و من رئیس‌جمهوری هستم.

 

پوتین همچنین اظهار داشت: رویایی ندارد که هنوز برآورده نشده باشد.

 

وی گفت: هر یک از ما اهدافی را در زندگی و کار دنبال می‌کنیم و از نظر من وظیفه‌ام مشخص است و هدف آن برایم مفهوم دارد. من می‌خواهم کشورمان موفق،‌ قوی،‌ متعادل، باثبات و روبه جلو باشد. قدرت روسیه از مردمش نشات می‌گیرد.

 

رئیس‌جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد: دوست ندارم از آینده‌ام چیزی بدانم مثلا بدانم بعد از پنج یا ۱۰ سال دیگر چه پیش‌ می‌آید.

تسنیم، ایسنا

عبدالباری عطوان؛ واشنگتن و همپیمانانش باید بدانند که توازن جهانی به‌شکل ریشه‌ای تغییر کرده است

عبدالباری عطوان تحلیلگر مسایل عرب درباره اعلام روسیه برای استفاده ازسلاح اتمی دردفاع ازخود و متحدانش گفت:ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه پیام مهمی به هرگونه اقدام نظامی حماقت بار وسیاست ماجراجویانه دونالد ترامپ و اسرائیل داد و پایان عمر یکه تازی آمریکا را اعلام کرد.

ادامه

امریکا, جهان, چین, روسیه, سوریه, مقاله

پوتین در پاسخ به آمریکا؛ در صورت حمله اتمی به روسیه و متحدانش بی‌درنگ پاسخ می‌دهیم

در دکترین جدید پنتاگون که حدود یک ماه پیش درباره «وضعیت هسته‌ای» انتشار یافت، آمده بود که زرادخانه اتمی آمریکا، برای مقابله با روسیه، تنوع بیشتری پیدا کرده و ایالات متحده بمب‌های هسته‌ای کوچک‌تری تولید خواهد کرد.

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه

با وجود تحریم‌های آمریکا، سفارشات نظامی روسیه افزایش یافته است

“هدر نائورت” سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در مورد نتیجه بخش بودن سیاست تحریم‌ها علیه روسیه مدعی شده بود: «ما خرسند هستیم که برخی کشورها از خرید تسلیحات و کالاهای روسی دست برداشته اند. طبق ارزیابی ما خسارتی که از این بابت به بودجه دولت روسیه وارد شده بیش از ۳ میلیارد دلار است.»

ادامه

امریکا, جهان, خبر, روسیه

لاوروف: آمریکا به بهانه مهار روسیه اهداف اقتصادی خود را دنبال می‌کند

سرگئی لاوروف روز شنبه در دیدار با «زیگمار گابریل» وزیر خارجه آلمان، در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ که در آن برخی نمایندگان محافل تجاری آلمان نیز حضور داشتند، گفت: سیاست‌های آمریکا برای بازداشتن روسیه و مجموعه تحریم‌ها که آمریکا عامل آن است، مانع همکاری های تجاری روسیه و آلمان می شود.   خبرگزاری تاس به ... لاوروف: آمریکا به بهانه مهار روسیه اهداف اقتصادی خود را دنبال می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, المان, امریکا, جهان, خبر, روسیه