لولا داسیلوا: استقرار نظامی آمریکا در دریای کارائیب عامل تنش است

رئیس جمهور برزیل در سخنانی در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو «بریکس» تصریح کرد: استقرار نظامی آمریکا در دریای کارائیب عامل تنش است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «جامائیکا آبزرور»، لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل امروز دوشنبه در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو «بریکس» استقرار نظامی آمریکا ... لولا داسیلوا: استقرار نظامی آمریکا در دریای کارائیب عامل تنش است

ادامه

آلاسکا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, امنیت ملی, اوکراین, برزیل, بریکس, پورتوریکو, تشنج‌ زایی, روسیه, کارائیب, کلمبیا, گزارش

افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

رئیس جمهور ونزوئلا از دلایل اصلی اقدامات آمریکا برای ایجاد تشنج در منطقه کارائیب پرده برداشت. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا می‌گوید که دلیل اصلی آمریکا برای اعزام و استقرار نیرو در منطقه کارائیب، ذخایر نفت و گاز طبیعی ونزوئلا است. مادورو در گفتگو با راشاتودی اظهار ... افشاگری مادورو درباره علت اصلی ایجاد تشنج درمنطقه کارائیب توسط آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, الیگارشی, تحلیل, تشنج‌ زایی, جهان, صلح, کارائیب, ونزوئلا

کوبا: تجاوز «اسرائیل» به لبنان نقض قوانین بین‌المللی است

وزیر امور خارجه کوبا هشدار داد که حملات مداوم اسرائیل به خاک لبنان، نقض قوانین بین‌المللی است و تلاش‌ها برای تقویت ثبات و امنیت در این کشور را تضعیف می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، وزیر امور خارجه کوبا تأکید کرد: ما حملات مداوم اسرائیل به لبنان را که نقض جدی قوانین ... کوبا: تجاوز «اسرائیل» به لبنان نقض قوانین بین‌المللی است

ادامه

آمریکای لاتین, اسراییل, امنیت, تحلیل, خاورمیانه, کوبا, لبنان

پرواز جنگنده‌های ونزوئلا بر فراز ناوشکن آمریکا

پنتاگون ادعا کرد که ۲ فروند جنگنده ونزوئلا در اقدامی «بسیار تحریک‌ آمیز» بر فراز یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا در آب‌های بین‌المللی پرواز کردند. به گزارش ایرنا از اکسیوس، این حادثه ۲ روز پس از آن رخ داد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد نیروهای این کشور ۱۱ قاچاقچی مظنون به عضویت ... پرواز جنگنده‌های ونزوئلا بر فراز ناوشکن آمریکا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, خبر, ونزوئلا

دیدار شی جین‌پینگ با روسای جمهور کوبا و ویتنام

صبح روز ۴ سپتامبر، شی جین پینگ، دبیر کل کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس جمهوری خلق چین در تالار بزرگ خلق پکن با میگل دیاز-کانل، دبیر اول کمیته مرکزی حزب کمونیست و رئیس جمهور کوبا که برای شرکت در مراسم بزرگداشت هشتادمین سالگرد پیروزی جنگ مقاومت مردم چین در برابر تجاوز ژاپن و جنگ ... دیدار شی جین‌پینگ با روسای جمهور کوبا و ویتنام

ادامه

آمریکای لاتین, استراتژیک, تاریخ, جنوب, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, ژاپن, شانگ‌های, شرق آسیا, صلح, عدالت اجتماعی, فاشیسم, کوبا, همکاری استراتژیک, ویتنام

ونزوئلا کاردار و یک دیپلمات آمریکا را به عنوان مامور سیا در کاراکاس اخراج کرد

خبرگزاری رویترز سه شنبه شب گزارش داد، «نیکولاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا، کاردار و یک دیپلمات آمریکا در کاراکاس را به اتهام توطئه چینی علیه کشورش اخراج کرد.

 

مادورو که در حاشیه اعلام رسمی دومین پیروزی خود در انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا سخن می گفت، با انتقاد از واشنگتن افزود: گفته ام که «تاد رابینسون» کاردار آمریکا در کاراکاس، عنصر نامطلوبی است و ظرف ۴۸ ساعت، می بایست خاک ونزوئلا را ترک کند.

 

وی با بیان این که شواهد توطئه چینی رابینسون را در زمینه های مختلف نظامی، سیاسی و اقتصادی ارائه خواهد کرد، افزود: کاردار آمریکا قانون بین المللی را نقض و از آن سوء استفاده کرده است.

 

مادورو همچنین دستور اخراج «براین نارانجو» دومین مقام ارشد هیات دیپلماتیک آمریکا در کاراکاس را صادر کرد.

 

رئیس جمهوری ونزوئلا، نارانجو را متهم کرد که وی مامور جاسوسی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در کاراکاس بوده است.

 

مادورو با اشاره به این که این دو مقام دپیلماتیک ارشد آمریکایی تنها ۴۸ ساعت فرصت دارند خاک کشور را ترک کنند، تاکید کرد: توطئه چینی دیگر کافی است و این تصمیم ما به خاطر اعتراض به اقدامات واشنگتن و حفظ عزت ونزوئلا صورت می گیرد.

 

اقدام رئیس جمهوری ونزوئلا یک روز پس از آن صورت می گیرد که وی با کسب حدود ۶۸ درصد آرا در انتخابات ریاست این کشور به پیروزی رسید و برای یک دوره شش ساله دیگر در این مقام ابقا شد.

 

شورای ملی انتخابات ونزوئلا روز دوشنبه اعلام کرد، از ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار برگه رای که به صندوق های رای انداخته شد، ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر معادل ۶۷.۷ درصد به مادورو رای داده اند، «هنری فالکون» رقیب اصلی وی یک میلیون و ۸۰۰ هزار رای معادل ۲۱.۱ درصد آرا را به دست آورد و «خاویر برتوچی» دیگر نامزد این انتخابات، نیز با کسب ۹۲۵ هزار رای سوم شد.

 

از سوی دیگر، وزارت خزانه داری آمریکا ۲۹ اردیبهشت ماه، چند مقام بلندپایه ونزوئلایی را به فهرست تحریم های واشنگتن علیه این کشور افزود.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا نیز پیشتر ونزوئلا را تهدید به حمله نظامی کرد و صراحتا خواستار تغییر دولت در این کشور شد اما این گونه اظهارات کاخ سفید، نه تنها در جهت منافع مخالفان داخلی مادورو نبود، بلکه آنها را تضعیف کرد، چرا که رفته رفته مردم متوجه شدند، علت درگیری ها و خشونت های ماه های گذشته تنها دخالت غربی ها از جمله واشنگتن بوده است.

 

منتقدان دولت کاراکاس می گویند که مادورو عامل تضعیف شدید اقتصاد ونزوئلا بوده اما وی این مسئله را قبول ندارد و معتقد است کشورش دچار یک جنگ اقتصادی تحت هدایت آمریکا شده است.

ایرنا

لولا داسیلوا در زندان به فکر شرکت در انتخابات ریاست جمهوری است

به گزارش خبرگزاری شینهوا، لوئیز ایناسیو لولا دا سیلوا که در هفتم آوریل سال جاری میلادی محبوس شد و در حال گذران ۱۲ سال و یک ماه محکومیتش است، گفته که تمایل دارد تا برای سومین بار در انتخابات ریاست جمهوری برزیل کاندیدا شود. 

ادامه

امریکای لاتین, برزیل, جهان, خبر, قضایی

تحریم‌های تجاری آمریکا ۱۳۰ میلیارد دلار برای کوبا هزینه داشته است

به گزارش رویترز، یک کمیسیون اقتصادی وابسته به سازمان ملل اعلام کرد، تحریم‌های تجاری و مالی غیرمنصفانه آمریکا علیه کوبا بر اقتصاد این کشور در طول حدود ۶۰ سال گذشته ۱۳۰ میلیارد دلار هزینه تحمیل کرده است.

ادامه

امریکا, امریکای لاتین, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, کوبا