دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

دیوان عالی برزیل در راستای تقویت استقلال حقوقی و اقتصادی این کشور، حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد که مانعی جدی در برابر محدودیت‌های واشنگتن علیه برازیلیا خواهد بود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بخش اسپانیولی تارنمای آرتی، «فلاویو دینو» قاضی دیوان عالی برزیل این حکم ... دیوان عالی برزیل: حکمی مبنی بر ممنوعیت اجرای تحریم‌های یکجانبه از سوی سایر کشورها صادر کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, برزیل, تحریم, جنگ تجاری, جهان, خبر

اعزام ناوشکن‌های آمریکایی به آب‌های ونزوئلا و ادعای مادورو برای بسیج ۴.۵ میلیون نیرو

در پی اعلام استقرار سه ناوشکن آمریکایی در آب‌های نزدیک به ونزوئلا، رئیس جمهور این کشور ضمن تاکید بر دفاع کاراکاس از حق حاکمیت خود، گفت که ۴.۵ میلیون نیروی شبه‌نظامی را برای پوشش کامل خاک ملی فعال می‌کند؛ نیروهایی آماده، فعال و مسلح. به گزارش ایسنا، رویترز به نقل از دو منبع آگاه گزارش ... اعزام ناوشکن‌های آمریکایی به آب‌های ونزوئلا و ادعای مادورو برای بسیج ۴.۵ میلیون نیرو

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای لاتین, السالوادور, تحریم, تروریسم, جهان, حقوق بشر, خبر, صلح, طبقه کارگر, کارائیب, کشاورزان, مکزیک, ونزوئلا

نویسنده آمریکایی: ترامپ در جنگ تجاری احمقانه خود شکست خورده است

نویسنده آمریکایی با «احمقانه» خواندن جنگ تجاری دونالد ترامپ، آن را «شکست خورده» توصیف کرد و نوشت: این جنگ بشدت به زیان مردم عادی آمریکا خواهد بود. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، «استیون گرین هاوس» در نوشتاری در روزنامه انگلیسی گاردین، ترامپ را رئیس جمهوری «حرّاف» خواند و افزود، او بارها به موفقیت های ... نویسنده آمریکایی: ترامپ در جنگ تجاری احمقانه خود شکست خورده است

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, حقوق بشر

درگیری چین و آمریکا در سازمان ملل بر سر کانال پاناما

آمریکا و چین در سازمان ملل بر سر کانال پاناما درگیر شدند؛ واشنگتن هشدار داد که نفوذ پکن بر این آبراه کلیدی می‌تواند تجارت و امنیت جهانی را تهدید کند، چین هم اتهامات آمریکا را بهانه‌ای برای تصرف کانال خواند. به گزارش ایسنا، این درگیری در جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد رخ داد که ... درگیری چین و آمریکا در سازمان ملل بر سر کانال پاناما

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, آمریکای مرکزی, استراتژی, اقیانوس آرام, اقیانوس اطلس, امنیتی, پاناما, جنگ سرد, جهان, شرق آسیا, گزارش

بریکس، وارث جنبش غیرمتعهدها، جایگزینی برای برتری‌طلبی آمریکا

نوشتهٔ دانکین مک‌فارلند، در پیپلز وُرلد، نشریهٔ اینترنتی وابسته به حزب کمونیست آمریکا ترجمه و تلخیص از نامهٔ مردم: لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، در هفدهمین نشست سالانهٔ ائتلاف اقتصادی بریکس که در روزهای ۶ و ۷ ژوییه [۱۴ و ۱۵ تیر] در ریودوژانیرو برگزار شد بریکس را «وارث جنبش غیرمتعهدها» خواند. لولا گفت: ... بریکس، وارث جنبش غیرمتعهدها، جایگزینی برای برتری‌طلبی آمریکا

ادامه

آسه آن, آفریفای مرکزی, آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اروگوئه, استعمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیت, اندونزی, برابری اجتماعی, برزیل, بریکس, بولیوی, جنبش غیر متعهدها, جهان, چین, حزب کمونیست, دموکراتیک, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, صندوق بین‌المللی پول, غرب, فساد, کوبا, گروه ۲۰, گروه ۷, هندوستان, ونزوئلا

ونزوئلا و کوبا عهده‌دار بانک واکسن کرونا در حوزه آلبا می شوند

رئیس جمهوری ونزوئلا در راستای برگزاری هجدهمین دوره اجلاس آلبا (اتحادیه کشورهای مقاومت آمریکای لاتین) درباره موضوع واکسیناسیون کرونا پیشنهاد داد کوبا و ونزوئلا مسئولیت هماهنگی برنامه واکسیناسیون را برعهده گیرند.

 

به گزارش سه شنبه ایرنا از خبرگزاری کوبایی پرنسا لاتینا، به دنبال آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در جهان، پس از واکسیناسیون هفته گذشته انگلیس، این هفته آمریکا، کانادا و مکزیک نیز به جمع کشورهای دریافت کننده واکسن پیوستند. کشورهای دیگر قاره ها نیز در صف انتظار برای انجام واکسیناسیون قرار دارند.

 

در همین رابطه، برخی کشورهای آمریکای لاتین به مناسبت شانزدهمین سالگرد تاسیس و هجدهمین دوره برگزاری اجلاس «آلبا» (اتحادیه بولیواری برای مردم آمریکای ما) موضوع واکسیناسیون قریب الوقوع را در دستور کار خود قرار دادند.

 

اتحادیه آلبا در ۱۴ دسامبر سال ۲۰۰۴ به عنوان طرحی ابتکاری از سوی «هوگو چاوز» رئیس جمهوری سابق ونزوئلا (۱۹۹۹-۲۰۱۳) مطرح و در توافق با «فیدل کاسترو» رهبر پیشین کوبا شکل گرفت. به دنبال برقراری هشتمین دور اجلاس اعضای آلبا در سال ۲۰۰۹، پس از آن این نشست‌ها تقریباً هر ساله برگزار شده است.

 

جمعیت کشورهای حوزه آلبا حدود ۷۴ میلیون نفر و مساحت آن بالغ بر دو میلیون و ۶۰۰ هزار کیلومترمربع است. مقر آلبا در کاراکاس پایتخت ونزوئلا قرار دارد.  اعضای ۱۰ گانه آلبا شامل ونزوئلا،  کوبا، بولیوی، نیکاراگوئه، هندوراس، اکوادور، دومنیکن و چند کشور کوچک حوزه کارائیب تشکیل می دهند. جمهوری اسلامی ایران به همراه سوریه و هائیتی نیز از اعضای ناظر این اتحادیه هستند.

 

در طول این دور از اجلاس آلبا که به صورت مجازی برگزار می‌شود، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا که ریاست اجلاس را نیز بر عهده دارد، پیشنهاد داد: کوبا و ونزوئلا مسئولیت بانک واکسن ویروس کرونا را بر عهده گیرند، به طریقی که بتوانند هماهنگی برنامه واکسیناسیون گسترده در کشورهای عضو آلبا را پیش ببرند.

 

مادورو درباره تامین مالی برنامه واکسیناسیون اعلام کرد: اتحادیه از طریق بانک آلبا، بودجه روند انجام واکسیناسیون را از تمام کشورهای عضو تامین خواهد کرد. همچنین باید به آزمایش های تشخیصی ادامه داد تا بر مبنای آن، آزمایش پی‌سی‌آر و کیت های تشخیص برای درمان بیماران برقرار باشد.

 

رئیس جمهوری ونزوئلا همچنین تصریح کرد: کوبا ۴ واکسن را در اختیار اتحادیه آلبا قرار خواهد داد. همچنین کشورهای عضو بر روی واکسن‌های چینی و روسی حساب می‌کنند. چهار واکسن کوبا خوب بوده و همچنین واکسن‌های جهانی مانند اسپوتنیک وی روسیه پیشنهاد می‌شود که از تایید ۹۱ درصدی و در موارد حادتر ۱۰۰ درصد اثربخشی برخوردار هستند. بنابراین از همه سران دولت های عضو می‌خواهم به حمایت های مالی خود برای انجام آزمایش های تشخیصی و تهیه واکسن برای مقابله با کووید ۱۹ ادامه دهند.

 

رئیس هجدهمین دوره اجلاس آلبا همچنین گفت: ضربه اقتصادی محکمی که همه گیری در برابر ملت‌ها قرار داد، تبدیل به چالشی عمومی شده که برای مقابله و مهار و مدیریت آن به مشارکت و تلاش‌های مشترک یکدیگر نیاز داریم.

هجدهمین اجلاس «آلبا»؛ تمرکز آمریکای لاتین بر محور مقابله با کرونا

همزمان با شانزدهمین سالگرد تاسیس اتحادیه کشورهای آمریکای لاتین «آلبا»، اعضای این ائتلاف هجدهمین دور نشست‌های آلبا را فردا و این بار بطور مجازی و در سطح سران برگزار می‌کنند؛ اجلاسی که مهم ترین دستور کار آن، مقابله موثر با شیوع ویروس کرونا در این منطقه از جهان خواهد بود.

ادامه

اقتصادی, امریکای لاتین, اوکراین, ایران, بولیوی, جهان, دومینیکن, سوریه, کوبا, نیکاراگوئه, هائیتی, هندوراس

وزیر خارجه ونزوئلا: رفتار اروپایی‌ها یادآور دوران استعمارگری است

«ایگناسیو رامونت» ناظر بین‌المللی اهل اسپانیا نیز با توجه به امتناع اتحادیه اروپا از فرستادن ناظر به این انتخابات اعلام کرد: اتحادیه اروپا توجیه قانونی و سیاسی برای ابطال یا به رسمیت نشناختن انتخابات ونزوئلا را ندارد و به تبعیت از ایالات متحده آمریکا این اقدام را در پیش گرفته است. 

ادامه

اتحادیه اروپا, اسپانیا, استعمار, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, ونزوئلا