انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

رئیس‌جمهوری مکزیک در اعتراض به اقدامات یکجانبه آمریکا، اعمال تعرفه ۲۵ درصدی علیه کشورهایی که از ونزوئلا نفت یا گاز می‌خرند را مورد انتقاد قرار داد. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای خبرگزاری افه، «کلائودیا شینباوم» در نشست مطبوعاتی صبحگاهی خود گفت: ما موافق این نیستیم که تحریم‌های اقتصادی علیه کشورها اعمال شود، ... انتقاد مکزیک از تعرفه‌های آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت از ونزوئلا

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اسپانیا, تحریم, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سنگاپور, مکزیک, هندوستان, ونزوئلا, ویتنام

کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

وزیر امور خارجه کوبا در اعتراض به کارت طلایی اقامت پنج میلیون دلاری آمریکا، دولت «ترامپ» را متهم کرد که از مهاجرت به عنوان تجارتی با فروش مسکن و اخراج مهاجران غیرقانونی استفاده می‌کند. به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از تارنمای تله‌سور، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا با انتشار پیامی از طریق حساب ... کوبا: مهاجرت برای آمریکا به تجارت تبدیل شده است

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, تحلیل, جهان, سازمان ملل, کوبا, مهاجران

کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

مقام‌های کلمبیا اعلام کردند فردی که قصد داشت رئیس‌جمهور این کشور آمریکای لاتین را ترور کند، از پای درآمد. به گزارش ایسنا، مقام‌های کلمبیا اعلام کردند مردی که به توطئه برای ترور «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا متهم شده بود، در یک عملیات امنیتی کشته شد. خبرگزاری آناتولی در این باره گزارش داد: «پدرو سانچر»، وزیر ... کشته شدن فرد مظنون به توطئه برای ترور رئیس‌جمهور کلمبیا

ادامه

آمریکای لاتین, تروریسم, جهان, خبر, کلمبیا

سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

پلیس آرژانتین با بازنشستگان معترض به سیاست‌های اقتصادی رئیس جمهور این کشور که خارج از ساختمان کنگره دست به تظاهرات زده بودند، درگیر شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اعتراضات مسالمت‌آمیز بازنشستگان آرژانتینی به سیاست‌های اقتصادی خاویر میلی، رئیس جمهور این کشور، با ورود نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد. به گقته ... سرکوب اعتراضات بازنشستگان آرژانتینی با گاز اشک‌آور و گلوله!

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بازنشستگان, جهان, خبر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

رئیس جمهور کلمبیا در سخنانی اعلام کرد: «زلنسکی» جنگی را با سلاح‌های غربی آغاز کرد و اکنون به او خیانت شده است؛ وی توسط روسیه که از سلاح‌های خود استفاده می‌کند، خلع سلاح شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، گوستاوو پترو، رئیس جمهور کلمبیا در شبکه اجتماعی ایکس پیامی منتشر و ... گوستاوو پترو: زلنسکی باید مستقیما و بدون هیچ واسطه‌ با ولادیمیر پوتین برای یک توافق صلح صحبت کند

ادامه

آمریکای لاتین, اوکراین, تحلیل, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح

ولیعهد انگلیس: لکه ننگ هولناک برده‌داری برای همیشه در تاریخ ما می‌ماند

ولیعهد بریتانیا در مراسم رسمی تشکیل جمهوری باربادوس گفت، برده‌داری “قساوت هولناکی بود که تاریخ ما را برای همیشه لکه‌دار می‌کند.”

 

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه دیلی میل، شاهزاده «چارلز» ولیعهد بریتانیا به نمایندگی از مادرش الیزابت دوم، ملکه بریتانیا به باربادوس رفت و در مراسم تبدیل باربادوس به جمهوری شرکت کرد.

 

در این مراسم، «ساندرا میسون» رسما به عنوان رئیس‌جمهوری جدید باربادوس سوگند یاد کرد.

 

دقیقا ۵۵ سال پس از کسب استقلال باربادوس از بریتانیا و ۳۹۶ سال پس از همبستگی آن به عنوان بخشی از امپراتوری بریتانیا، شاهزاده چارلز گفت که به تصمیم دولت آن برای تبدیل به یک جمهوری احترام می‌گذارد، اما خوشحال است که باربادوس بخشی از کشورهای مشترک المنافع باقی می‌ماند.

 

پسر ارشد الیزابت دوم گفت: ایجاد این جمهوری شروع جدیدی را ارائه می‌دهد، اما همچنین مرحله‌ای در یک زنجیره و نقطه عطفی در جاده طولانی است که نه تنها شما در آن سفر کرده‌اید، بلکه آن را ساخته‌اید. از تاریک‌ترین روزهای گذشته ما و قساوت هولناک برده‌داری که برای همیشه تاریخ ما را لکه‌دار می‌کند، مردم این جزیره مسیر خود را با استعداد فوق‌العاده‌ خودشان ساختند.

 

ولیعهد بریتانیا هم‌چنین تاکید کرد: رهایی، حکومت مستقل و استقلال جاده اصلی شما بود. آزادی، عدالت و حق تعیین سرنوشت، رهنمودهای شما بودند. سفر طولانی ‌شما، شما را به این لحظه رسانده است، نه به عنوان سرنوشت شما، بلکه به عنوان یک نقطه دید بهتر که از آنجا می‌توانید افق جدیدی را بررسی کنید.

 

باربادوس در سال ۱۹۶۶ از بریتانیا جدا شد و اعلام استقلال کرد، اما همچنان الیزابت دوم را به عنوان رئیس کشور به رسمیت می‌شناخت. سرانجام در سپتامبر سال گذشته بود که ساندرا میسون گفت: «زمان آن فرا رسیده است که گذشته استعماری خود را کاملا پشت سر بگذاریم.»

 

این تحول حدود ۴۰۰ سال پس از آن که نخستین کشتی نیروی دریایی بریتانیا وارد آب‌های شرقی‌ترین جزیره کارائیب شد، رخ می‌دهد. باربادوس قدیمی‌ترین مستعمره بریتانیاست که از سال ۱۶۲۷ تا ۱۹۶۶ بی‌وقفه زیر سلطه آن کشور باقی ماند و با تجارت برده و محصول شکرش، بسیاری از خانواده‌های بریتانیا را ثروتمند کرد.

خشم بریتانیا از گسترش روابط چین و کشورهای مشترک المنافع

کارشناسان سیاست خارجی در بریتانیا معتقدند چین از کم کاری بریتانیا استفاده کرده و با گسترش روابط خود با کشورهای مشترک المنافع باعث کاهش نفوذ بریتانیا بر کشورهایی شده که پیش از این مستعمره انگلیس به شمار می‌رفتند.

ادامه

استعمار, امریکای لاتین, انگلستان, جهان, چین, شرق آسیا, گزارش

سفر غیرمنتظره مادورو به کوبا به احترام «ابرقهرمان تزلزل ناپذیر»

« نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا در سفری غیرمنتظره به کوبا، در مراسم گشایش «مرکز فیدل کاسترو» که به افتخار رهبر انقلاب این کشور و در پنجمین سالگرد درگذشت وی افتتاح شد، شرکت کرد.

ادامه

امریکای لاتین, جهان, خبر, کوبا, ونزوئلا

هشدار سیا به روسیه درباره عواقب ناشی از «سندروم هاوانا»

ویلیام برنز، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در جریان بازدید از مسکو، در خصوص عواقب ناشی از سندروم هاوانا به مقامات ارشد اطلاعاتی این کشور هشدار داد.  

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, کوبا