شماری از قانونگذاران انگلیسی در نامهای تاکید کردند که دیپلماسی تنها راه صلح است و انگلیس و آمریکا باید تشدید تنش در اوکراین را متوقف کنند. به گزارش ایسنا، جنگ ۳۳ ماهه روسیه و اوکراین هفته گذشته پس از شلیک موشکهای ایالات متحده و بریتانیا به خاک روسیه توسط اوکراین، شاهد تشدید تنشها در هر ... قانونگذاران انگلیسی: لندن و واشنگتن باید تشدید تنش در اوکراین را متوقف کنند
لوموند: اروپا در فکر اعزام سرباز به اوکراین است
با نزدیک شدن به روز تحلیف «دونالد ترامپ» در آمریکا، نگرانی کشورهای اروپایی از قطع حمایت واشنگتن از اوکراین افزایش یافته و آنها در فکر اعزام نیروی نظامی به اوکراین هستند. به گزارش ایسنا، رسانه فرانسوی با استناد به اظهارات منابع نظامی گزارش داد که انگلیس و فرانسه به دلیل نگرانی از قطع حمایتهای آمریکا ... لوموند: اروپا در فکر اعزام سرباز به اوکراین است
زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است
سخنگوی وزارت خارجه روسیه میگوید که انگلیس درگیر جنگ همه جانبه علیه این کشور است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، سخنگوی وزارت خارجه روسیه از رویکرد ضد روسی انگلیس انتقاد کرد. «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با انتشار گزیده ای از گفتگوی «کایر استارمر» نخست وزیر انگلیس و «جو بایدن» رئیس ... زاخارووا: انگلیس کانون رویکردهای ضد روسی است
رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: صدور مجوز حمله به خاک روسیه، امیدها برای صلح را تضعیف میکند
رهبر حزب میهنپرستان فرانسه در واکنش به رفع محدودیتهای اوکراین برای حمله به عمق خاک روسیه گفت که صدور این مجوز امیدها برای مذاکرات صلح را تضعیف میکند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تاس، فلوریان فیلیپات، رهبر حزب میهن پرستان فرانسه، در واکنش به تصمیم جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا در خصوص صدور ... رهبر حزب میهن پرستان فرانسه: صدور مجوز حمله به خاک روسیه، امیدها برای صلح را تضعیف میکند
زاخارووا: حاکمان آلمان، دیوانهترین حاکمان ۸۰ سال اخیر هستند
در پی حاشیههای جدال رئیسجمهور آلمان با یک خبرنگار بر سر پروژه خط لوله نورد استریم، سخنگوی وزارت خارجه روسیه برای آلمانیها ابراز تاسف کرد و گفت، حاکمان و مقامهای این کشور «احمقترین» در ۸۰ سال گذشته هستند. به گزارش ایسنا، در جریان میزبانی «فرانک والتر اشتاینمایر» رئیسجمهور آلمان از مراسمی به مناسبت فروپاشی دیوار ... زاخارووا: حاکمان آلمان، دیوانهترین حاکمان ۸۰ سال اخیر هستند
وعده “همهپرسی استقلال” ملیگرایان اسکاتلند، به دنبال پیروزی در انتخابات
احزاب طرفدار استقلال اسکاتلند، روز شنبه برنده اکثریت در پارلمان این کشور شدند و بدین ترتیب زمینه را برای مبارزه پررنگ سیاسی، حقوقی و قانونی بر سر آینده بریتانیا با بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس فراهم کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، حزب ملی اسکاتلند که نیروی اصلی استقلالطلبان در این کشور است روز شنبه به چهارمین پیروزی پیاپی خود رسید. از نتایجی که تا لحظه نوشتن این خبر (حدود هشت شب شنبه به وقت ادینبورو) اعلام شده، حزب ملی با ۶۳ کرسی از مجموع ۱۲۹ کرسی در صدر قرار دارد. تکلیف ۲۱ کرسی هنوز معلوم نشده است. حزب محافظهکار به ۲۱ کرسی، حزب کارگر به ۱۵ کرسی، حزب لیبرال دموکرات به ۴ کرسی و حزب سبز به ۵ کرسی رسیده است. با این حساب اکثریت جداییطلبان قطعی است چون حزب سبز نیز خواهان استقلال اسکاتلند از بریتانیا است. نتایج نهایی احتمالا تا پایان یکشنبه معلوم میشوند.
با این وجود نیکولا استورج، وزیر اول اسکاتلند برای تشکیل دولت احتمالا باید به سایر احزاب مثل حزب سبز اتکا کند. او در سخنانش گفت: «به نظر هیچ شکی وجود ندارد که مجلس اسکاتلند اکثریت طرفدار استقلال خواهد داشت. طبق هر معیار عادی دموکراسی این اکثریت باید به آن تعهدی که به مردم اسکاتلند داده عمل کند.»
او گفت، نتیجه این انتخابات به معنی آن است که وی هر زمان همهگیری کووید ۱۹ به پایان برسد، برنامهها برای برگزاری همهپرسی استقلال دوم را پیش میبرد و افزود اگر جانسون تلاش کند اراده دموکراتیک مردم را نادیده بگیرد، پوچ و خشمآور خواهد بود.
استورجن اظهار کرد: به سادگی هیچگونه توجیه دموکراتیک برای بوریس جانسون یا در حقیقت هر فرد دیگری که بخواهد مانع حق مردم اسکاتلند برای انتخاب آینده خودمان شود، وجود ندارد.
وی در پی چهارمین برتری متوالی حزب ملی اسکاتلند (SNP)، اظهار کرد: این اراده کشور است.
دولت بریتانیا عنوان میکند که جانسون باید هرگونه همهپرسی را تأیید کند و جانسون نیز به دفعات روشن کرده که برگزاری همهپرسی را رد میکند. وی گفته است برگزاری همهپرسی در زمان حاضر بیمسئولیتی است و به این اشاره میکند که اسکاتلندیها در نظرسنجی “یکبار در نسل” در سال ۲۰۱۴، از ماندن در بریتانیا حمایت کردهاند. او میگوید رای «نه» مردم اسکاتلند به استقلال در همهپرسی سال ۲۰۱۴ رایی بوده که باید تنها «نسلی یک بار» داده شود. طبق نظرسنجیها جانسون از محبوبیت بسیار پایینی در میان مردم اسکاتلند برخوردار است.
با این حساب احتمالا باید شاهد برخورد تند و تیزی بین دولت اسکاتلند در ادینبورو و دولت بریتانیا در لندن باشیم؛ برخوردی که عاقبتش میتواند اتحاد پایان ۳۱۴ ساله سه کشور موجود در جزیره بریتانیا باشد: اسکاتلند، انگلستان و ولز.
این را که اسکاتلند قادر به برگزاری همهپرسی بشود یا نه در نهایت احتمالا حکم دادگاه تعین میکند.
نتیجه انتخابات احتمالاً درگیری تلخی را بین دولت اسکاتلند در ادینبورو و دولت وسیع بریتانیای جانسون در لندن رقم میزند؛ این در حالی است که اتحاد ۳۱۴ ساله اسکاتلند با انگلستان و ولز در خطر قرار دارد.
ملیگرایان استدلال میکنند که در جبهه خود دارای اختیار دموکراتیک هستند، در حالی که دولت بریتانیا میگوید قانون، حق را به آنها میدهد. احتمال دارد تصمیم نهایی در مورد همهپرسی، در دادگاهها گرفته شود.
بزرگترین اقتصاد اروپا ۱.۷ درصد کوچک شد
پیتر آلتمایر- وزیر اقتصاد آلمان با دشوار خواندن شرایط کنونی گفته است انتظار ندارد تا پیش از سال ۲۰۲۲ اقتصاد آلمان به شرایط قبل از بحران کرونا بازگردد.
تظاهرات هزاران نفری به مناسبت روز جهانی کارگر در فرانسه
رسانهها از برگزاری تجمعات مختلف سراسری در فرانسه ، حضور پر رنگ پلیس در خیابانها و مشارکت رقبای انتخاباتی رئیس جمهور فرانسه در تظاهرات خبر دادند.
مخالفت حزب سوسیال دموکرات آلمان با هدف ناتو برای افزایش بودجه نظامی
رئیس فراکسیون حزب دولتی سوسیال دموکرات آلمان خواستار رویگردانی از محقق کردن هدف مد نظر ناتو برای افزایش بودجه نظامی به ۲ درصد تولید ناخالص ملی شده و در این راستا از مواضع حزب سبز حمایت کرد.
میزان بدهی انگلیس رکورد زد
تازهترین گزارش دفتر آمار ملی انگلیس نشانگر آن است که بدهی دولت این کشور در ماه گذشته میلادی (مارس) به دلیل بحران کرونا به بالاترین حد پس از زمان جنگ جهانی دوم رسید.