کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

کشور‌های قطب خاورمیانه و آفریقا از بیم اقتصاد راکد آمریکا به دنبال خارج کردن ذخایر طلای خود از آمریکا هستند. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند. به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از ... کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, آمریکا, اقتصادی, الجزایر, خاورمیانه, خبر, سنگال, عربستان سعودی, غنا, مصر, نیجر

نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

وزیر امور خارجه نروژ در نشست ریاض غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ اسپن بارت اید، وزیر امور خارجه نروژ امروز دوشنبه در دومین روز از مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض، پایتخت عربستان سعودی برگزار شد، کشور‌های غربی را به استاندارد‌های دوگانه متهم کرد. با شروع ... نروژ غرب را به استاندارد‌های دوگانه در مورد غزه متهم کرد

ادامه

اسراییل, اقتصادی, اوکراین, تحلیل, جهان, حقوق بشر, روسیه, زنان, عربستان سعودی, غرب, فلسطین, کودکان, نروژ

الجزایر: به زودی به بانک توسعه بریکس می‌پیوندیم

«لعزیز فاید» وزیر دارایی الجزایر گفت: پرونده پیوستن الجزایر به بانک توسعه بریکس در مراحل پایانی قرار دارد. به گزارش روز یکشنبه ایرنا از شبکه المیادین، فاید افزود: در واشنگتن با رئیس بانک جدید توسعه بریکس دیدار و درباره موضوع پیوستن الجزایر به این نهاد مالی بین‌المللی گفت و گو کرده است. وی اضافه کرد: ... الجزایر: به زودی به بانک توسعه بریکس می‌پیوندیم

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکا, اتیوپی, اروگوئه, اقتصادی, الجزایر, امارات, ایران, برزیل, بریکس, بنگلادش, جهان, چین, روسیه, صندوق بین‌المللی پول, عربستان سعودی, گزارش, مصر, هندوستان

ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

وزیران خارجه چین و بولیوی در دیداری مشترک در پکن، بر تمایل دو کشور مبنی بر ارتقای همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند. به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای اسپوتنیک موندو، دپارتمان آمریکای لاتین و کارائیب وزارت امور خارجه چین در پیامی از طریق حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس اعلام کرد: وانگ یی وزیر ... ارتقای همکاری‌های دوجانبه؛ تعهد متقابل چین و بولیوی

ادامه

آرژانتین, آمریکای لاتین, اقتصادی, بریکس, بولیوی, پرو, چین, روسیه, شرق آسیا

چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

وزیر دارایی فرانسه: تهدید آمریکا غیرقابل قبول بوده و اتحادیه اروپا آماده پاسخ فوری به آن است

«برونو لومر» وزیر دارایی فرانسه، تهدید آمریکا درباره اعمال تعرفه‌های جدید علیه برخی کالاهای اروپایی از جمله این کشور را غیرقابل قبول دانست و تصریح کرد که اتحادیه اروپا آماده پاسخ به این تهدید است.

 

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با گشودن پرونده‌ای علیه قوانین مالیاتی بر شرکت‌های دیجیتالی در فرانسه، اتریش، ترکیه و ایتالیا، تهدید کرده در نخستین گام برای دفاع از غول‌های فناوری، بر برخی کالاهای وارداتی از فرانسه تعرفه وضع می‌کند.

 

دولت ترامپ اعلام کرده، از آنجایی که تعرفه‌های فرانسه بر خدمات دیجیتالی به شرکت‌های آمریکایی گوگل، فیسبوک، اپل و آمازون زیان وارد می‌کند، واشنگتن خواستار وضع مالیات ۱۰۰ درصدی بر ۲.۴ میلیارد دلار از کالاهای فرانسوی است.

 

پنیر، شراب، لوازم آرایشی و کیف‌های دستی فرانسوی از جمله کالاهایی است که پیشنهاد شده بر واردات آنها مالیات وضع شود.

 

خبرگزاری رویترز امروز سه‌شنبه ۱۲ آذر نوشت: لومر به رادیو کلاسیک فرانسه گفته، تهدید آمریکا غیرقابل قبول بوده و اتحادیه اروپا آماده پاسخ فوری به آن است.

این مقام فرانسوی افزود: تازه‌ترین تهدیدهای تعرفه‌ای آمریکا چیزی نیست که از یک متحد انتظار داشت.

 

رویترز پیشتر به نقل از « رابرت لایتهایزر » نماینده تجاری آمریکا گزارش داده بود، تحقیقات اداره نمایندگی تجاری نشان می‌دهد تعرفه‌های فرانسه بر شرکت‌های بزرگ دیجیتالی «با اصول حاکم بر سیاستگذاری مالیاتی در عرصه بین‌الملل سازگاری ندارد و بار مضاعفی برای شرکت‌های آمریکایی ایجاد می‌کند.»

 

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه در ماه ژوئیه(تیر-مرداد) مصوبه‌ای امضا کرد که طبق آن، بر درآمدهای شرکت‌های بزرگ دیجیتالی در این کشور سه درصد مالیات وضع می‌شود. قرار است این قانون از اول ژانویه ۲۰۲۰ (یازدهم دی) به اجرا در آید.

 

اقدام مکرون با اعتراض شدید سیاستگذاران آمریکایی و شرکت‌های فناوری این کشور از جمله گوگل، فیسبوک، اپل و آمازون مواجه شد. آنها معتقدند این قانون شرکت‌ها و کسب‌وکارهای آمریکایی را هدف قرار داده است.

 

لایتهایزر گفته، آمریکا علاوه بر مقابله با فرانسه، تحقیقاتی درباره سیاست‌های مالیاتی اتریش، ایتالیا و ترکیه برای اعمال مالیات بر شرکت‌های دیجیتالی آنها آغاز می‌کند.

 

فرانسه مهرماه گذشته نیز آمریکا را تهدید کرده بود در صورتی که تلاشی برای حل اختلافات درباره شرکت هواپیمایی ایرباس انجام ندهد، کشورش و اتحادیه اروپا آماده‌اند در اقدامی تلافی‌جویانه، واردات کالاهای آمریکایی را تحریم کنند.

 

اختلافات تجاری واشنگتن و بروکسل بر سر دو شرکت بزرگ هواپیمایی ایرباس و بوئینگ در سال ۲۰۰۴ آغاز شد. در این سال کاخ سفید، سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه را متهم کرد که یارانه‌ها و کمک‌های بالاعوض غیرقانونی در اختیار ایرباس قرار داده است.

 

یک سال بعد (۲۰۰۵) اتحادیه اروپا با آگاهی از این که بوئینگ بین سال‌های ۱۹۸۹ تا ۲۰۰۶ میلادی ۱۹.۱ میلیارد دلار یارانه غیرقانونی از دولت آمریکا دریافت کرده است، به اتهام واشنگتن درباره ایرباس واکنش نشان داد.

ایرنا

«اوپک پلاس» خواستار کاهش تولید نفت تا ۴۰۰هزاربشکه در روز است

خبرگزاری رویترز روز دوشنبه گزارش داد: اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) و کشورهای تولید و صادر کننده نفت غیراوپک که درمجموع “اوپک پلاس” (OPEC+) خوانده می‌شوند، سرگرم بررسی کاهش بیشتر تولید نفت تا حداقل ۴۰۰ هزار بشکه نفت در روز هستند.

ادامه

اقتصادی, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, عراق

سقوط چشمگیر تجارت خارجی ایران

آمارهای رسمی شرکای اصلی بازرگانی خارجی ایران حاکی از افت چشمگیر تجارت آنها با جمهوری اسلامی در سال جاری میلادی است. صادرات ۲۸ عضو اتحادیه اروپا به ایران در ۹ ماه سال جاری میلادی تقریبا نصف شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امارات, امریکا, ایران, ترکیه, جهان, خاورمیانه, روسیه, ژاپن, عراق, کره جنوبی, هندوستان

ورشکستگی کشاورزان آمریکایی؛ نتیجه جنگ تجاری واشنگتن و پکن

بیزینس اینساید در گزارشی به موضوع جنگ تجاری آمریکا و چین و تاثیر آن بر کشاورزان آمریکایی پرداخته و نوشته است که آمار ورشکستگی کشاورزان آمریکایی از سال ۲۰۱۱ به بالاترین میزان خود رسیده است.

ادامه

اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, خبر, دهقانی, شرق آسیا