آمریکا بازنده رقابت قدرت‌های هسته‌ای خواهد شد؟

کارشناسان آمریکایی اعتقاد دارند که مدرن کردن تجهیزات هسته‌ای این کشور باید هر چه زودتر شروع شود ولی به نظر می‌رسد در رقابت با چین و روسیه، غرب در حال عقب افتادن است. به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از تلگراف، پیش بینی می شود ظرف یک دهه چین به اندازه آمریکا کلاهک هسته‌‌ای ... آمریکا بازنده رقابت قدرت‌های هسته‌ای خواهد شد؟

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, تایوان, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, غرب

اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین می‌برد

رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی گفت، تصمیم برای حمله به عمق خاک روسیه با استفاده از تسلیحات آمریکایی نشان‌دهنده “تشدید بی‌سابقه” تنش‌ها است و مانعی برای مذاکرات صلح درباره اوکراین است. به گزارش دوشنبه شب ایرنا از “تاس”, فیکو افزود: «این تشدید بی‌سابقه تنش‌ها است، تصمیمی که امیدها برای آغاز هر گونه مذاکرات صلح و ... اسلواکی: تایید حمله به روسیه از سوی آمریکا، امیدها برای مذاکرات صلح را از بین می‌برد

ادامه

آمریکا, اروپای مرکزی, اسلواکی, انگلیس, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, حقوق بشر, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه

کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود

مدیر مؤسسه روابط بین‌الملل دانشگاه چین گفت که به‌روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه پاسخی موثر و قدرتمند به مجوز واشنگتن برای حمله با موشک‌های دوربرد آمریکایی به روسیه شد. به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وان ایوی مدیر مؤسسه روابط بین‌الملل دانشگاه چین در مصاحبه ای با خبرگزاری تاس، تصریح کرد که به روز رسانی دکترین هسته ... کارشناس چینی: به روزرسانی دکترین هسته‌ای روسیه پاسخی قدرتمند به تصمیم آمریکا بود

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, فرانسه

چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا و شی جین‌پینگ رئیسان جمهوری برزیل و چین از ارتقای مشارکت راهبردی خود در سطح جهانی خبر داده و بر اولویت دادن به صلح بین‌المللی تاکید کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، داسیلوا که چهارشنبه میزبان شی بود، گفت: چین و برزیل در دنیایی که گرفتار مناقشه‌های مسلحانه ... چین و برزیل از ارتقای مشارکت راهبردی دو کشور خبر دادند

ادامه

آسیا پاسیفیک, آمریکای لاتین, اروپا, برزیل, چین, خبر, زنان, شرق آسیا, صلح, مشارکت راهبردی

واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیت‌های هسته‌ای روسیه

به دنبال فرمان “ولادیمیر پوتین” رئیس جمهوری روسیه برای گسترش قابلیت‌های تسلیحات هسته‌ای این کشور، چین خواستار آرامش و خویشتنداری در مناقشه اوکراین شده است. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، لین جیان سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که تحت شرایط فعلی، تمام طرفین باید آرام بمانند و خویشتنداری ... واکنش چین به فرمان پوتین برای گسترش قابلیت‌های هسته‌ای روسیه

ادامه

آمریکا, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, چین, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش

واکنش«ماکرون» به چین‌هراسی استرالیا / چین: استرالیا طوطی‌وار انتقادهای کرونایی ترامپ را تکرار می‌کند

رئیس‌جمهوری فرانسه در واکنش به چین‌هراسی استرالیا اعلام کرد: اکنون زمان تحقیق درباره منشأ همه‌گیری کرونا نیست.

 

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه امروز چهارشنبه خطاب به نخست وزیر استرالیا (اسکات موریسون) اعلام کرد: اکنون زمان تحقیق درباره منشأ همه‌گیری کرونا نیست.

 

یک مقام کاخ الیزه به نقل از رئیس جمهوری فرانسه به رویترز اعلام کرد: او (ماکرون) می‌گوید که قبول دارد که مسائلی در آغاز (شیوع کرونا) وجود داشته است؛ اما آنچه در شرایط کنونی از قید فوریت برخوردار است، یکپارچگی است؛ لذا اکنون وقت حرف زدن درباره این موضوع نیست.

 

گفتنی است، دولت کانبرا پیشتر اعلام کرده بود که «اسکات موریسون» نخست‌‏وزیر استرالیا در تماس با سران آمریکا، آلمان و فرانسه، خواهان حمایت آنها از انجام تحقیقات بین‏‌المللی درباره شیوع بیماری کرونا شده است.

 

گفتنی است استرالیا ۲ روز پیش از تلاش برای انجام تحقیقات مستقل پیرامون منشأ کووید ۱۹ و نوع واکنش سازمان جهانی بهداشت به این بیماری خبر داد- اقدامی که واکنش شدید چین را موجب شد.

 

در همین رابطه چین، استرالیا را به مشق گرفتن از آمریکا متهم کرد.

 

موریسون در پیامی توئیتری، مکالمه خود با ترامپ را سازنده عنوان کرده است- امری که با توجه به خصومت رئیس‎جمهوری آمریکا با سازمان جهانی بهداشت به این اتهام که «چین محور» است؛ محتمل به نظر می‌‏رسد.

 

چین: استرالیا طوطی‌وار انتقادهای کرونایی ترامپ را تکرار می‌کند

 

پکن دولت استرالیا را به تقلید از آمریکا در جریان انتقاد از عملکرد چین در شیوع کووید ۱۹ متهم کرد و گفت که این اقدام روابط میان دو شریک تجاری را خراب می‌کند.

 

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، قانون گذاران ارشد استرالیایی طی روزهای اخیر در هم‌صدایی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا خواستار تحقیقات درباره منشا کروناویروس شده و “شفافیت” پکن را در رابطه با پاندمی این ویروس که اکنون دنیا را فلج کرده، خواستار شدند.

 

سفارت چین در کانبرا گفته است که قانون‌گذاران استرالیایی همچون سخنگویان ترامپ عمل می‌کنند. در بیانیه این سفارت خانه آمده است: کاملا مشخص است که طی روزهای اخیر افرادی در آمریکا از جمله مقام‌های عالی رتبه این کشور “ویروس اطلاعات “ضدچین را اشاعه می‌دهند. این روزها سیاستمدارن استرالیایی نیز همچون طوطی آنچه آمریکایی‌ها می‌گویند را تکرار کرده و به سادگی دنباله رو آنها در حملات سیاسی به چین شده‌اند.

 

روابط دوجانبه میان چین و استرالیا طی سال‌های اخیر تیره شده و کانبرا، پکن را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرده و نسبت به نفوذ فزاینده چین در منطقه اقیانوس آرام ابراز نگرانی کرده است.

 

با این حال روابط تجاری دو جانبه به شدت قوی است و چین بزرگترین شریک تجاری استرالیا محسوب می‌شود؛ این کشور با خرید یک سوم از کل صادرات استرالیا و حضور بیش از یک میلیون گردشگر و دانشجو در هر سال و تبادل تجاری سالانه به ارزش ۱۱۹ میلیارد دلار همچنان بزرگترین شریک تجاری استرالیا است.

 

مسئول خزانه‌داری استرالیا می‌گوید: کانبرا نمی‌خواهد روابط تجاری خود با چین را خراب کند اما ساکت هم نمی‌ماند.

 

وی به گروه رسانه‌ای “استرالیا” گفت: آنچه ما به دنبالش هستیم دفاع از منافع ملی است و ما به این کار ادامه خواهیم داد.
استرالیا تاکنون ۶۰۰۰ مورد ابتلا به کرونا در سراسر این کشور اعلام کرده و ۷۴ تن نیز در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

 

استرالیا برای جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری بیش از یک ماه است که قوانین فاصله گذاری اجتماعی سختی را به اجرا گذاشته و مرزهایش را بسته و مسافران خارجی وارد شده به کشور باید برای مدتی به قرنطینه بروند.

 

رستوران‌ها و کلوپ‌ها در این کشور همچنان تعطیل هستند و اجتماعات بیش از دو نفر تا اواسط ماه مه ممنوع است.

دانشمند هندی؛ ۸۰ درصد از مبتلایان به کرونا دارای هیچ علایمی نیستند

یک دانشمند و مقام ارشد هندی گفت: ۸۰ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور دارای هیچ علایمی نیستند که این امر شناسایی افراد مبتلا را بسیار مشکل می‌کند.

ادامه

جهان, حقوق بشر, خبر, دانش, شرق آسیا, هندوستان

«منشا ویروس کرونا حیوانی است نه آزمایشگاهی»

سازمان بهداشت جهانی بر این باور است که ویروس کرونا در آزمایشگاه تولید نشده است. این سازمان می‌گوید ویروس کرونا از حیوان به انسان سرایت کرده است. بر سر منشا این ویروس گمانه‌زنی‌های زیادی می‌شود.

ادامه

المان, امریکا, امریکای شمالی, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان ملل, فرانسه