نخست وزیر اسلواکی: «پرده آهنین» دوباره به اروپا برگشته است

نخست وزیر اسلواکی با تاکید بر اینکه سیاست پرده آهنین بار دیگر به اروپا بازگشته، نسبت به این اتفاق اظهار تاسف کرد. به گزارش ایسنا، «رابرت فیتسو»، نخست وزیر اسلواکی در یک سخنرانی با انتقاد به رویکردهای روس‌هراسانه و مستبدانه رهبران اروپا اظهار داشت: «آنها می‌خواهند بار دیگر جدایی میان غرب و شرق ایجاد کنند. ... نخست وزیر اسلواکی: «پرده آهنین» دوباره به اروپا برگشته است

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اروپای مرکزی, اسلواکی, تحریم, تحلیل, روسیه, شرق, صلح, غرب

مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه کوبا را غیرقابل قبول خواند و تاکید کرد که این تحریم‌ها از نظر حقوق بین‌الملل غیرقانونی هستند. به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه هرگونه تحریم‌های یکجانبه علیه کشورهای مستقل که ناقض منشور ... مسکو: تحریم‌های آمریکا علیه کوبا غیرقانونی هستند

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اقتصادی, تحریم, جهان, حقوق بشر, خبر, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, گردشگری

اسلواکی بار دیگر تحریم‌های ضد روسی را وتو کرد

اسلواکی بار دیگر مخالفت خود را با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه روسیه اعلام و این طرح را وتو کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا از تاس، اسلواکی در نشست سفیران اتحادیه اروپا در بروکسل، بار دیگر مانع تصویب هجدهمین بسته تحریمی این اتحادیه علیه روسیه شد. گزارش ها حاکی از آن است که دولت ... اسلواکی بار دیگر تحریم‌های ضد روسی را وتو کرد

ادامه

اتحادیه اروپا, اسلواکی, اوکراین, بلژیک, تحریم, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

کارشناس سازمان ملل خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور سرزمین‌های اشغالی فلسطین با توصیف وضعیت غزه به‌عنوان «یکی از بی‌رحمانه‌ترین نسل‌کشی‌های تاریخ معاصر»، خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل و تعلیق همه روابط تجاری و سرمایه‌گذاری با این رژیم شد. به گزارش ایرنا، فرانچسکا آلبانیز روز پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، با ... کارشناس سازمان ملل خواستار تحریم کامل تسلیحاتی و تجاری اسرائیل شد

ادامه

اسراییل, تحریم, حقوق بشر, سازمان ملل, سوئیس, غرب, فلسطین, نسل‌کشی

هند به اسرائیل در جاسوسی از ایران کمک کرد؟

جاسوسی مهندسان آی تی هند برای اسرائیل نشان داد تقریباً کل منطقه خلیج فارس سال‌ها زیر ذره‌بین اسرائیل قرار داشته است. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آذربایجان؛ در دنیای امروز، به نظر می‌رسد هیچ‌چیز پایدار نیست. اسرار به‌سرعت علنی می‌شوند و اتحاد‌های قدیمی به‌سرعت در حال بازترسیم هستند. کانال تلگرامی «یادداشت‌های یک روزنامه‌نگار ... هند به اسرائیل در جاسوسی از ایران کمک کرد؟

ادامه

آذربایجان, اسراییل, امارات, ایران, تحریم, جنوب آسیا, چین, خلیج فارس, روسیه, شانگ‌های, عربستان سعودی, قطر, کویت, گزارش, گویان, هندوستان

وال استریت ژورنال: چین بزرگترین مانع اجرای نقشه آمریکا در مورد نفت ایران است

روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا نوشت: مانع بزرگ بر سر راه نقشه ترامپ برای کاهش صادرات نفت ایران «چین» است.

 

روزنامه یاد شده به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی در بخش انرژی نوشت: برخی در واشنگتن اکنون انتظار دارند چین، بیشتر نفتی که دیگر کشورها به دلیل تحریم نفت ایران نمی خرند را خریداری کند.

 

به نوشته وال استریت ژورنال، خرید نفت اضافی ایران می تواند تاثیر اقتصادی تحریم های آمریکا را خنثی و تهران را نیز به پکن که اینک در جنگ تجاری با آمریکاست، نزدیکتر کند.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هشتم مه (۱۸ اردیبهشت) این کشور را از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) خارج کرد و گفت: تحریم ها علیه ایران را دوباره برمی گرداند.

 

این اقدام بلافاصله منجر به افزایش شدید قیمت های نفت شد.

 

اما فعالان بازار نفت معتقدند: اگر (پس از اعمال تحریم های آمریکا) چین نفت اضافی ایران را بخرد، قیمت نفت کاهش پیدا خواهد کرد.

 

شرکت های نفتی خروج از ایران را شروع کرده اند و بانک های بین المللی نیز تامین مالی خرید نفت از ایران را کاهش داده اند.

 

در حالی که اتحادیه اروپا دوباره ایران را تحریم نمی کند، کشورهایی از جمله یونان و ترکیه خرید نفت خود از ایران را کاهش داده اند.

 

به گفته مقام ارشد نفتی آمریکا، چین که بزرگترین مشتری نفت ایران است، خود را برای خرید نفت بیشتر از ایران آماده می کند.

 

به گفته یک مقام نفتی ایران که در جریان موضوع است، تهران اکنون در حال مذاکره با شرکت های چینی است تا از امکان فروش نفت خود مطمئن شود.

 

این مقام ایرانی تاکید کرد: ما هیچ مشکلی برای فروش نفت خود به چین نداریم.

 

پکن پیشتر استفاده آمریکا از سیاست تحریم یک جانبه را تقبیح کرده است.

 

به گفته مقام آمریکایی یاد شده، چین خرید نفت از ایران را ممکن است از طریق بانکی انجام دهد که در دور قبلی تحریم ها نیز از آن استفاده می کرد.

 

بانک ها در تامین مالی معاملات با ایران محتاط و نگران دسترسی خود به سیستم دلار هستند اما بانک «کانلین» زیرمجموعه شرکت ملی نفت چین تعامل بسیار محدودی با سیستم مالی جهانی دارد و می تواند به ارتباط با ایران ادامه دهد.

 

چین در برنامه تداوم نفوذ اقتصادی خود در جهان از طریق طرح یک کمربند یک جاده برای ایران نقش محوری قائل بوده و در حال سرمایه گذاری سنگین در بخش زیرساخت های این کشور از قبیل راه آهن و جاده است؛ چین همچنین مدت هاست که بزرگترین شریک تجاری ایران است.

 

نخستین سفر خارجی ظریف پس از آنکه ترامپ اعلام کرد ایران را دوباره تحریم خواهد کرد، به چین بود.
ایرنا

«بانک‌های اروپایی نمی‌توانند با ایران همکاری کنند»

رئیس بانک سرمایه‌گذاری اروپا، گفته است که هیچ بانک اروپایی نمی‌تواند با بانک‌های ایران همکاری کند. به گفته‌ی او، بانک‌های اروپایی حاضر نیستند به بهای مجازات از سوی آمریکا خطر همکاری مالی با ایران را بپذیرند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم

فرانسه: واشنگتن تمامی خواسته‌های اروپاییان را برای معافیت از تحریم رد کرده است

به گفتۀ مقامات وزارت اقتصاد فرانسه، تمامی تقاضاهای دولت‌های فرانسه و آلمان و بریتانیا در جهت معافیت شرکت‌هایشان از تحریم‌های آمریکا و امکان ادامۀ فعالیت در ایران از سوی واشنگتن رد شده است.

ادامه

اقتصادی, المان, امریکا, انگلستان, ایران, تحریم, جهان, خبر, فرانسه

ولایتی: پوتین خواستار همکاری نفتی تا سقف ۵۰ میلیارد دلار شد

علی‌اکبر ولایتی اظهارکرد: در ملاقات با رئیس‌جمهور روسیه پیام رهبری و رئیس‌جمهور تسلیم وی شد و این ملاقات که حدود دو ساعت به درازا کشید، بسیار سازنده،‌ روشن و صمیمانه بود.

ادامه

اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, ترکیه, جهان, خبر, روسیه, سوریه