تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

در چارچوب تنش‌های فزاینده ناتو و روسیه آمریکا ۲۵۳ میلیون دلار برای تأسیسات جدید پشتیبانی عملیات هسته‌ای در پایگاه هوایی لیکنهیت انگلیس هزینه می‌کند. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسئوتنیک؛ بر اساس گزارش بودجه سال مالی ۲۰۲۶ نیروی هوایی آمریکا که اخیراً منتشر شده، ایالات متحده قصد دارد ۲۵۳ میلیون دلار برای دو پروژه ... تبدیل پایگاه لیکنهیت انگلیس به مرکز کلیدی برای مأموریت‌های هسته‌ای آمریکا

ادامه

آمریکا, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, مکزیک

لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

وزیر امور خارجه روسیه گفت: طرح‌های ضد روسی که در بروکسل، برلین و البته در پاریس و لندن در حال تدوین است، پیام‌های بسیار نگران‌کننده‌ای را به همراه دارد. به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، سرگئی لاوروف سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با وزیر امور خارجه موزامبیک – کشوری که در جنوب ... لاوروف:‌ طرح‌های ضدروسی اروپا بسیار نگران‌کننده است

ادامه

آفریقا, آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, انگلیس, اوکراین, ایتالیا, بلژیک, تانزانیا, تروریسم, جنگ سرد, جهان, رواندا, روسیه, فرانسه, کالینینگراد, کره جنوبی, گزارش, مصر, موزامبیک, نئونازیسم, ناتو

رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

چین و ویتنام در بحبوحه تنش‌های ژئوپلیتیک منطقه هند و اقیانوس آرام و فشارهای تعرفه‌ای آمریکا، اولین رزمایش مشترک نظامی خود را ماه جاری میلادی در یک منطقه مرزی برگزار می‌کنند درحالیکه از سوی دیگر تمرینات نظامی بزرگ به رهبری ایالات متحده و استرالیا تحت عنوان «شمشیر طلسم» در جریان است. به گزارش روز دوشنبه ... رزمایش چین- ویتنام پاسخی به «شمشیر طلسم» خواهد بود؟

ادامه

آمریکا, استرالیا, اقتصادی, امنیتی, بیانیه, جنوب شرق آسیا, جهان, چین, حزب کمونیست, خبر, شرق آسیا, مالزی, هندو پاسیفیک, هندوستان, ویتنام

بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

برای نخستین بار از سال ۲۰۰۸، آمریکا چندین بمب هسته‌ای B۶۱-۱۲ را در پایگاه هوایی لکنهیث در بریتانیا مستقر کرده است. به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، ایالات متحده آمریکا برای اولین بار در ۱۷ سال گذشته چندین بمب هسته‌ای را در بریتانیا مستقر کرده است. مجله دفاعی بریتانیا نوشت چندین بمب هسته‌ای ... بازگشت بمب‌های هسته‌ای آمریکا به بریتانیا پس از ۱۷ سال

ادامه

آمریکا, استراتژیک, انگلیس, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, غرب اروپا, ناتو

زاخارووا: مقامات آلمانی دیوانه شده‌اند

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات اخیر «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان، مبنی بر آمادگی نیروهای مسلح این کشور برای کشتن سربازان روسی در صورت حمله ادعایی مسکو به یکی از کشورهای عضو اتحاد آتلانتیک شمالی (ناتو) گفت:‌ مقامات آلمانی دیوانه شده‌اند. به گزارش ایرنا،‌ ماریا زاخارووا پنجشنبه در نشستی خبری افزود: پیستوریوس ... زاخارووا: مقامات آلمانی دیوانه شده‌اند

ادامه

اسلواکی, انگلیس, اوکراین, بالکان, بلغارستان, تروریسم, جهان, روزنامه نگاران, روسیه, رومانی, غرب, گزارش, لهستان, مجارستان, مولداوی, ناتو

واشنگتن استقرار هزاران سرباز در شرق اروپا را اعلام کرد/ مسکو این اقدام را ویرانگر و در جهت تنش نظامی خواند

جان کربی، سخنگوی پنتاگون امروز، چهارشنبه اعزام نیروهای آمریکایی به شرق اروپا را اعلام کرد  مسکو استقرار نیروهای آمریکا در اروپا گامی را ویرانگر در جهت تنش نظامی نامید..

 

به گزارش ایسنا، جان کربی، سخنگوی پنتاگون در اظهاراتی گفت: تصمیم گرفتیم نیروهای آمریکایی را به لهستان، آلمان و رومانی منتقل کنیم. این نیروها چند روز آینده راهی این کشورها خواهند شد.

 

او افزود: ما از اعلامیه فرانسه مبنی بر قصدش درخصوص اعزام نیروی تحت رهبری ناتو استقبال می‌کنیم. ما از طریق ناتو همکاری خواهیم کرد تا اعزام این نیروها به صورت دفاعی باشد و منجر به تشدید تنش‌ها نشود.

 

وی همچنین بیان کرد: این نیروهای اعزامی دفاع قدرتمند متحدان ناتو را تضمین خواهند کرد و در اوکراین نخواهند جنگید.

 

کربی افزود: ما به فعالیت زیر چتر ناتو ادامه خواهیم داد تا نیروهای دفاعی غیرجنگی را در شرق اروپا مستقر کنیم. ما طی روزهای آتی ۲۰۰۰ نیرو از ایالات متحده آمریکا به اروپا منتقل خواهیم کرد.

 

وی اظهار کرد که نمی‌داند آیا روسیه درخصوص حمله به اوکراین تصمیمی گرفته است یا نه.

 

این مقام پنتاگون تاکید کرد: استقرار نیروهای بیشتر در شرق اروپا اشاره بدون ابهام به این است که آمریکا آماده دفاع در برابر هر تجاوزی است.

 

کربی عنوان کرد که اعزام نیروهای آمریکایی بدین معناست که واشنگتن برای دفاع در برابر هرگونه تهاجمی آماده است؛ اما در به روی «دیپلماسی سازنده جدی» باز است.

 

سخنگوی پنتاگون در ادامه گفت: روسیه با افزایش نیروهایش در مرز اوکراین و بلاروس درحال تنش‌زایی است. رئیس‌جمهوری روسیه گزینه‌های متعدد و توانایی‌های دیگری برای رسیدن به اهداف خاصش برای خود مهیا می‌کند که اکنون از آن‌ها اطلاعی نداریم. اگر پوتین به اوکراین حمله کند، با تبعاتش مواجه خواهد شد.

 

همچنین یک مقام کاخ سفید اظهار کرد: هزار سرباز آمریکا از آلمان به رومانی منتقل می‌شوند و این نیروها به درخواست دولت این کشور به آنجا می‌روند. ۲۰۰۰ سرباز دیگر نیز از پایگاه فورت پراگ به آلمان و لهستان می‌روند.

 

در این باره خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام که خواسته نامش فاش نشود، اعلام کرد که مطابق با موافقت بایدن با اعزام نیرو به منطقه، پنتاگون امروز (چهارشنبه) موضوع اعزام نیروهای آمریکایی به شرق اروپا را اعلام کند.

 

سی ان ان نیز به نقل از یک مقام دیگر گزارش داده که اعزام نیروهای آمریکایی نشان‌دهنده حمایت این کشور از حس تهدید متحدان ناتو از اقدامات نظامی روسیه در نزدیکی مرز اوکراین است.

 

این شبکه به نقل از همین مقام مطلع اعلام کرد که واشنگتن ۸۵۰۰ سرباز در ایالات متحده را در حالت آماده‌باش قرار داده تا درصورت لزوم به ناتو کمک کنند.

 

طبق این گزارش، جو بایدن رسما با استقرار نیروهای بیشتر آمریکا در شرق اروپا موافقت کرده تا حمایت از هم‌پیمانان در ناتو را که در معرض تهدید تحرکات روسیه در نزدیکی اوکراین هستند، اظهار کند.

 

این گزارش می‌افزاید: بایدن تصمیم گرفته ۳۰۰۰ نیرو به آلمان، لهستان و رومانی بفرستد، منابع به سی ان ان گفتند، ۲۰۰۰ نیرو د لهستان و چند هزار تن دیگر به کشورهای جنوب شرق ناتو از جمله رومانی اعزام می‌شوند.

 

کی‌یف‌، از سال ۲۰۱۴ علیه جدایی‌طلبانی که از حمایت روسیه برخوردارند و بخش‌هایی از قلمروی شرق اوکراین در دونباس را در کنترل خود دارند در حال جنگ است. دو طرف درگیر که دیگری را به نقض توافق آتش‌بس متهم می‌کنند، ۲۲ دسامبر توافق کردند که آتش‌بس را در خط مقدم برقرار کنند.

 

مسکو: استقرار نیروهای آمریکا در اروپا گامی ویرانگر در جهت تنش نظامی است

 

معاون وزیر خارجه روسیه امروز، چهارشنبه تاکید کرد: تصمیم آمریکا درباره استقرار ارتش خود در اروپا گامی نابودکننده است که به تنش‌های نظامی می‌افزاید.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از آرتی، الکساندر گروشکو، معاون وزیر خارجه روسیه اظهار کرد: این گام تنها باعث خوشحالی مقامات کی‌یف می‌شود که می‌تواند به تخریب توافقات مینسک بدون مجازاتی ادامه دهد.

 

همچنین شورای فدراسیون روسیه در بیانیه‌ای تاکید کرد: اعزام نیروهای بیشتر آمریکا به اروپا تلاشی برای محک زدن صلابت و ثبات موضع روسیه است.

 

این نهاد افزود: واشنگتن به سمت تحریک و تنش برای ایجاد درگیری بین مسکو و اروپایی‌ها پیش می‌رود.

 

شورای فدراسیون روسیه اضافه کرد: مذاکره با غرب درباره تضمین‌های امنیتی به رغم اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا باید ادامه یابد.

وحشت از جنگ با روسیه به توافق جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها انجامید

مجله “آتلانتیک” در گزارشی عنوان کرد که یک اجماع‌ نظر نادر میان دمکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در حوزه سیاست‌ خارجی آمریکا شکل گرفته و آن اینکه آمریکا به دنبال جنگ با روسیه نیست.

ادامه

اروپا, افغانستان, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, عراق, گزارش

روسیه جنایات آمریکا در عراق و سوریه را به مقامات کی‌یف یادآوری کرد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه از سیاستمداران اوکراینی خواست از سرنوشت عراق، سوریه، لیبی و کشور‌های مورد تهاجم واشنگتن درس عبرت بگیرند.

ادامه

امریکا, اوکراین, ایران, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, روسیه, سودان, سوریه, سومالی, لبنان, لیبی