گزارش بلومبرگ از افزایش عدم رغبت به دلار

به گزارش بلومبرگ، آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات غیردلاری است و به دلیل تنش‌های تجاری درخواست برای ارز‌های جایگزین شتاب گرفته است. باشگاه خبرنگاران به گزارش بلومبرگ، بانک‌ها و دلالان در آسیا شاهد افزایش تقاضا برای مشتقات ارزی هستند که دلار را دور می‌زنند، زیرا تنش‌های تجاری، ضرورت تغییر سال‌ها استفاده از دلار را ... گزارش بلومبرگ از افزایش عدم رغبت به دلار

ادامه

آسیا, اروپا, استراتژیک, اقتصادی, امارات, خلیج فارس, سنگاپور, فیلیپین, گزارش, مصر, هنگ کنگ

سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

درحالیکه جهان با جنگ‌های تجاری و تعرفه‌ای آمریکا متزلزل و بی‌ثبات نشان می‌دهد، برگزاری مجمع چین-سلاک در پکن مسیرهای جدید توسعه برای همکاری کشورهای جنوب جهانی با چین را ایجاد کرده است. به گزارش روز شنبه ایرنا، نشریه فارن پالسی با پرداختن به پیشرفت روابط پکن و آمریکای لاتین نوشت: روز سه‌شنبه، مجمع مشترک جامعه ... سلاک در پکن؛ گامی بلند برای همکاری اقتصادی در سایه تنش‌های جهانی

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, اروگوئه, اقتصادی, اقیانوس اطلس, برزیل, پاناما, جنگ تجاری, چین, شرق آسیا, کارائیب, کلمبیا, ونزوئلا

آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

جهان هفتهٔ گذشته شاهد نمایش بی‌شرمانهٔ قدرت‌نمایی امپریالیسم آمریکا بود که دونالد ترامپ و گروهی از میلیاردرهای بدنام آمریکایی در کنار رهبران مستبد عربستان سعودی، قطر، و امارات متحدهٔ عربی اجرا کردند. برخورداری از ثروت‌های افسانه‌یی، سابقهٔ خشونت و آدم‌کشی، و اعتقاد به حکومت اقتدارگرایانه تا گرایش‌های فاشیستی از جمله نقاط اشتراک این بازیگران است. ... آیندهٔ ایران گروگان برنامه‌های ترامپ و اسیر درماندگی حکومت ولایی

ادامه

آزادی, آمریکا, استبداد, اقتصادی, امارات, امپریالیسم, ایران, تروریسم, حقوق بشر, خاورمیانه, دموکراسی, زحمتکشان, سرمایه‌داری, صلح, عدالت اجتماعی, عراق, عربستان, غرب آسیا, فاشیسم, قطر, مارکسیسم, نئولیبرالیسم

سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

استدلال این است: چون دلار نداریم ارز ترجیحی گوشت قرمز را قطع می‌کنیم، چون دلار نداریم ارز ترجیحی خوراک دام را قطع می‌کنیم؛ خب این یعنی شریان حیات مردم را به بازی گرفته‌اند؛ باید بدانند طبقه مزدبگیر دیگر نایی ندارد که اشتباهات دولت را بیش از این گردن بگیرد. به گزارش خبرنگار ایلنا، جدالِ ناکام ... سرانه مصرف گوشت مزدبگیران به صفر می‌رسد؟

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, ایران, تورم, حقوق بشر, دستمزد, زحمتکشان, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فقر, گزارش, معیشت

رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

دکتر دیلان مُورفی هشدار می‌دهد تعرفه‌های همه سویهٔ ترامپ بازتاب قانون مصیبت‌بار اسموت-هاولی است که به اقدام‌هایی تلافی‌جویانه، فروپاشیِ تجارت بین‌المللی، برافروختنِ افراط‌گرایی سیاسی، و درنهایت به جنگِ جهانی انجامید. در ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ دونالد ترامپ جنگ تجاری همه‌سویه‌اش را علیه بقیه جهان آغاز کرد. پس از یک فروش بسیار زیاد اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات ... رئیس‌جمهور آمریکا با جنگ تجاری‌اش شَبَحِ رکودِ بزرگ سال‌های دههٔ ۱۹۳۰ را زنده می‌کند

ادامه

آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اسپانیا, اقتصادی, امپریالیسم, انگلیس, تحلیل, جنگ تجاری, جهان, دستمزد, ژاپن, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, فقر, کانادا, کشاورزان, نازیسم

هند خواستار اتصال بندر چابهار به کریدور شمال -جنوب شد

وزیر امور خارجه هند پنجشنبه شب با طرح پیشنهادی، قرار گرفتن بندر چابهار در مسیر حمل و نقل بین‌المللی شمال- جنوب را خواستار شد.

 

به گزارش ایرنا از ایندیا اکسپرس، “اس جایشانکار” وزیر امور خارجه هند در سخنرانی خود در “روز چابهار” در اجلاس دریایی هند با ارائه پیشنهاد گنجاندن بندر چابهار به کریدور شمال- جنوب ابراز امیدواری کرد که کشورهای عضو درگیر در این کریدور در مورد گسترش عضویت در این پروژه توافق کنند.

 

جایشانکار در ادامه افزود: تغییر در نقطه اتکای رشد اقتصادی جهانی به سمت آسیا فرصت های بی‌سابقه‌ای برای ارتباطات در منطقه ایجاد می‌کند.

 

وی اظهار کرد که بزرگداشت روز چابهار توسط هند نشان دهنده تعهد قوی آن در افزایش ارتباطات منطقه‌ای است.

 

وزیر امور خارجه هند خاطر نشان کرد که کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال- جنوب یک پژوه دالان اصلی تجاری است که در آن هند برای ایجاد یک کریدور اقتصادی با ۱۲ کشور همکاری می‌کند.

 

موافقتنامه کریدور حمل ونقل بین‌المللی شمال – جنوب در شهریور ماه ۱۳۷۹ در سن پترزبورگ به امضای وزرای حمل و نقل سه کشور ایران، هند و روسیه رسید.

 

کریدور شمال – جنوب مهمترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپا می‌باشد که در مقایسه با مسیرهای سنتی از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزانتر می‌باشد.

 

کریدور شمال – جنوب همچنین یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی در آسیای میانه است و کشورهای در مسیر این راه‌گذر هر یک با تشکیل اتحادیه و انعقاد قراردادهای همکاری در رقابتی همه‌جانبه به توسعه و تجهیز بنادر، جاده‌ها، ترمینال و مسیرهای ریلی خود می‌پردازند.

در اقدامی اعتراضی؛ اتحادیه اروپا تصویب توافق تجاری با انگلیس را به تعویق انداخت

پارلمان اروپا در اعتراض به اقدام اخیر دولت انگلیس برای ادامه کنترل تجارت مواد غذایی بین انگلستان و ایرلند شمالی، از تعیین تاریخ رای‌گیری برای تصویب معامله تجاری اتحادیه اروپا و بریتانیا خودداری کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, انگلستان, ایرلند, جهان, خبر, غرب اروپا

چگونه می‌توان دیکتاتوری ولایی را مجبور به عقب‌نشینی کرد؟

در طی دو هفتهٔ گذشته مردم کشورمان آغاز دوره‌ای دیگر از تصمیم‌گیری‌ها و حکم‌های ولی فقیه در راستای برنامه‌ریزی‌های پنهانی سران “نظام” برای بده‌بستان‌های پشت پرده در مورد شروع مذاکرات با آمریکا و بازگشت به توافق برجام را شاهد بودند.

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, مقاله, نئولیبرالیسم

توافق‌نامه نشانه‌های جغرافیایی چین و اتحادیه اروپا اجرایی شد

«توافق نامه نشانه‌های جغرافیایی چین و اتحادیه اروپا» از روز دوشنبه به طور رسمی اجرایی شد. بر اساس این توافق نامه، ۲۷۵ کالا از جمله چای، محصولات کشاورزی، غذا و و کالاهای دیگر به عنوان نشانه جغرافیایی دو طرف گنجانده شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

بررسی لوایح FATF؛ موافقت مجمعی‌ها و مخالفت مجلسی‌ها

پس از یک سال بلاتکیفی و قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF هفته آینده لوایح دوگانه گروه اقدام مالی در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شوند. ۱۷۰ نماینده مجلس در بیانیه‌ای مخالفت‌شان با تصویب این لوایح را اعلام کرده‌اند.

ادامه

اقتصادی, ایران, تروریسم, سیاسی, فلسطین, گزارش