هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ایجاد تفرقه و نفاق با هدفِ جلوگیری از هرگونه همبستگی و مقاومت کارگران با وضعیت شغلی‌ای مختلف از حربه‌های کارگزاران رژیم ولی فقیه به‌منظور استثمار وحشیانهٔ طبقه کارگر کشور ما است. در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد کارگران با انواع قراردادهای موقت، حجمی، پیمانی، و یا حتا بدون قرارداد مکتوب کار می‌کنند و امنیت ... هدف از استخدام کارگران با قراردادهایی مختلف تشدیدِ استثمار و ایجاد تفرقه در جنبش کارگری است

ادامه

استثمار, اقتصادی, ایران, بازنشستگی, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت, همبستگی

اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

در واکنش متقابل و قاطعانه به اقدام دوم آوریل ۲۰۲۵ دولت آمریکا مبنی بر اعلام “تعرفه های متقابل” بر کالاهای وارداتی از چین، شورای دولتی چین روز جمعه چهارم آوریل تصویب کرد که از ساعت ۱۲ و ۰۱ دقیقه دهم آوریل، تعرفه های اضافی را بر کالاهای وارداتی از مبدأ ایالات متحده اعمال خواهد کرد. ... اقدام متقابل چین در برابر آمریکا: پکن تعرفه ۳۴ درصدی بر تمام کالاهای آمریکا اعمال می کند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جنگ تجاری, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

به دنبال اعمال تعرفه‌های گسترده از سوی دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه کشورهای جهان، بازارهای سهام وال استریت پس از گشایش بورس آمریکا به شدت سقوط کردند. به گزارش ایرنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که سهام‌های وال استریت در اوایل معاملات امروز پنجشنبه سقوط و سرنوشتی مشابه سایر بازارهای جهانی پیدا کرد. این ... سقوط بازار سهام آمریکا به دنبال وضع تعرفه‌های گسترده ترامپ/ فشار بیشتر بر مصرف‌کنندگان آمریکایی

ادامه

آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, اقتصادی, امارات, جهان, چین, شرق

خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد که واشنگتن فشار اقتصادی بر ایران را تا حد امکان افزایش خواهد داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تارنمای وزارت خزانه داری آمریکا، «اسکات بسنت» Scott Bessent ، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در نشست IMPACT مدعی شد: راهبرد ما روشن است: ما فشار اقتصادی را تا ... خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی بر ایران را به حداکثر می رسانیم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, ایران, تحریم, جهان, خبر, عراق, لبنان, مذاکرات اتمی, یمن

اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

رئیس کمیته تجارت بین‌الملل پارلمان اروپا، تعرفه‌های ۲۰ درصدی اعمال شده توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بر اتحادیه اروپا را «غیرقانونی» خواند و گفت که اروپا به این اقدامات پاسخ خواهد داد. به گزارش ایسنا، برند لانگ گفت: در حالی که رئیس جمهور ترامپ ممکن است امروز را «روز آزادی» بنامد، اما از دیدگاه یک ... اتحادیه اروپا: تعرفه‌های جدید آمریکا غیرقانونی است

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, تحلیل, جنگ تجاری, جهان

هند خواستار اتصال بندر چابهار به کریدور شمال -جنوب شد

وزیر امور خارجه هند پنجشنبه شب با طرح پیشنهادی، قرار گرفتن بندر چابهار در مسیر حمل و نقل بین‌المللی شمال- جنوب را خواستار شد.

 

به گزارش ایرنا از ایندیا اکسپرس، “اس جایشانکار” وزیر امور خارجه هند در سخنرانی خود در “روز چابهار” در اجلاس دریایی هند با ارائه پیشنهاد گنجاندن بندر چابهار به کریدور شمال- جنوب ابراز امیدواری کرد که کشورهای عضو درگیر در این کریدور در مورد گسترش عضویت در این پروژه توافق کنند.

 

جایشانکار در ادامه افزود: تغییر در نقطه اتکای رشد اقتصادی جهانی به سمت آسیا فرصت های بی‌سابقه‌ای برای ارتباطات در منطقه ایجاد می‌کند.

 

وی اظهار کرد که بزرگداشت روز چابهار توسط هند نشان دهنده تعهد قوی آن در افزایش ارتباطات منطقه‌ای است.

 

وزیر امور خارجه هند خاطر نشان کرد که کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال- جنوب یک پژوه دالان اصلی تجاری است که در آن هند برای ایجاد یک کریدور اقتصادی با ۱۲ کشور همکاری می‌کند.

 

موافقتنامه کریدور حمل ونقل بین‌المللی شمال – جنوب در شهریور ماه ۱۳۷۹ در سن پترزبورگ به امضای وزرای حمل و نقل سه کشور ایران، هند و روسیه رسید.

 

کریدور شمال – جنوب مهمترین حلقه تجارت بین آسیا و اروپا می‌باشد که در مقایسه با مسیرهای سنتی از نظر مسافت و زمان تا ۴۰ درصد کوتاهتر و از نظر هزینه تا ۳۰ درصد ارزانتر می‌باشد.

 

کریدور شمال – جنوب همچنین یکی از مسیرهای مهم ترانزیتی در آسیای میانه است و کشورهای در مسیر این راه‌گذر هر یک با تشکیل اتحادیه و انعقاد قراردادهای همکاری در رقابتی همه‌جانبه به توسعه و تجهیز بنادر، جاده‌ها، ترمینال و مسیرهای ریلی خود می‌پردازند.

در اقدامی اعتراضی؛ اتحادیه اروپا تصویب توافق تجاری با انگلیس را به تعویق انداخت

پارلمان اروپا در اعتراض به اقدام اخیر دولت انگلیس برای ادامه کنترل تجارت مواد غذایی بین انگلستان و ایرلند شمالی، از تعیین تاریخ رای‌گیری برای تصویب معامله تجاری اتحادیه اروپا و بریتانیا خودداری کرد.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, انگلستان, ایرلند, جهان, خبر, غرب اروپا

چگونه می‌توان دیکتاتوری ولایی را مجبور به عقب‌نشینی کرد؟

در طی دو هفتهٔ گذشته مردم کشورمان آغاز دوره‌ای دیگر از تصمیم‌گیری‌ها و حکم‌های ولی فقیه در راستای برنامه‌ریزی‌های پنهانی سران “نظام” برای بده‌بستان‌های پشت پرده در مورد شروع مذاکرات با آمریکا و بازگشت به توافق برجام را شاهد بودند.

ادامه

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, اقتصادی, امریکا, ایران, تحریم, خاورمیانه, سازمان ملل, سیاسی, مقاله, نئولیبرالیسم

توافق‌نامه نشانه‌های جغرافیایی چین و اتحادیه اروپا اجرایی شد

«توافق نامه نشانه‌های جغرافیایی چین و اتحادیه اروپا» از روز دوشنبه به طور رسمی اجرایی شد. بر اساس این توافق نامه، ۲۷۵ کالا از جمله چای، محصولات کشاورزی، غذا و و کالاهای دیگر به عنوان نشانه جغرافیایی دو طرف گنجانده شده است.

ادامه

اتحادیه اروپا, اقتصادی, امریکا, جهان, چین, خبر, شرق آسیا

بررسی لوایح FATF؛ موافقت مجمعی‌ها و مخالفت مجلسی‌ها

پس از یک سال بلاتکیفی و قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FATF هفته آینده لوایح دوگانه گروه اقدام مالی در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شوند. ۱۷۰ نماینده مجلس در بیانیه‌ای مخالفت‌شان با تصویب این لوایح را اعلام کرده‌اند.

ادامه

اقتصادی, ایران, تروریسم, سیاسی, فلسطین, گزارش