صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

صدها هزار نفر از مردم بلژیک و هلند روز یکشنبه در شهرهای بروکسل و لاهه علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند. به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان‌دهندگان تظاهرات در لاهه را ۱۵۰ هزار نفر تخمین زدند. سازمان‌دهندگان اعتراضات در بروکسل نیز شمار شرکت‌کنندگان را ۱۱۰ هزار و پلیس تعداد آنها را ... صدها هزار نفر در بلژیک و هلند علیه نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل تظاهرات کردند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خاورمیانه, خبر, دیوان داوری لاهه, هلند

اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

با وجود ادعای مقامات آمریکایی، اعتراضات مردمی در این کشور نه‌تنها خاموش نشده، بلکه با کشیده شدن آن به ایالت‌ها و شهرهای تازه‌ای، این اعتراضات درحال گسترش است. به گزارش ایسنا، وضعیت این روزهای آمریکا بحرانی شده است. برخی شهرهای آمریکا صحنه اعتراضات گسترده نسبت به سیاست‌های دولت است. اعتراضاتی که با دستور «دونالد ترامپ» ... اعتراضات فراگیر در آمریکا به «سیاتل» کشیده شد+ فیلم

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, جهان, خبر, فلسطین, فیلم, مهاجرت, همبستگی

پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

پایتخت‌های مختلف اروپا همزمان با تعطیلات آخر هفته در آنها مجددا شاهد راهپیمایی انبوه حامیان فلسطین بودند که پایان نسل کشی در نوار غزه را خواستار شدند. به گزارش ایسنا، صدها هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در راهپیمایی که فراخوان آن از سوی احزاب اپوزیسیون اصلی ایتالیا صادر شد روز شنبه به خیابان‌های شهر ... پایتخت‌های اروپایی بار دیگر صحنه راهپیمایی‌های ضدصهیونیستی شدند

ادامه

آلمان, اسراییل, اعتراضات اجتماعی, انگلیس, ایتالیا, جهان, خاورمیانه, خبر, سوئد, صهیونیسم, فلسطین, کودکان

مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

هزاران نفر از مردم بلغارستان در تظاهراتی با طرح دولت این کشور برای تغییر ارز ملی به یورو مخالفت کرده و خواستار برگزاری همه‌پرسی در این باره شدند. به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، گروه‌های مدنی و احزاب ملی‌گرا سازماندهی تظاهرات روز شنبه در صوفیه پایتخت بلغارستان را برعهده داشتند. معترضان پرچم‌های بلغارستان در ... مردم بلغارستان در مخالفت با تغییر ارز ملی به یورو طی تظاهراتی خواستار برگزاری همه‌پرسی شدند

ادامه

اتحادیه اروپا, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, بلغارستان, تورم, جنوب شرق اروپا, جهان, خبر

معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

در سایه افزایش اعتراضات علیه نخست وزیر لیبی، سه وزیر دولت لیبی استعفا کردند. باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز؛ صد‌ها معترض لیبیایی دیروز جمعه خواستار برکناری عبدالحمید دبیبه، نخست‌وزیر مورد حمایت خارجی ها و دولت او شدند. طبق اعلام دولت، یک عضو نیرو‌های امنیتی هنگام تلاش برخی از معترضان برای یورش به دفتر نخست‌وزیر ... معترضان لیبیایی خواستار استعفای نخست وزیر شدند/ پارلمان لیبی دستور بازجویی از الدبیبه را صادر کرد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جهان, حقوق بشر, خبر, سازمان ملل, شمال آفریقا, لیبی

همزمان با آغازانتخابات محلی در فرانسه جلیقه‌زردها تدابیر دولت برای مقابله با کرونا را به چالش کشیدند

معترضان جنبش جلیقه زردهای فرانسه ممنوعیت اعلام شده از سوی مقام‌های این کشور برای تشکیل تجمع به هدف مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید را به چالش کشیده و امروز شنبه، به خیابان‌های پاریس آمدند و همزمان هزاران تن از نیروهای امنیتی این کشور نیز در سراسر این شهر مستقر شدند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اخیرا در یک سخنرانی تلویزیونی تعطیلی مدارس این کشور را در واکنش به بحران شیوع ویروس کرونای جدید اعلام کرده و از مردم خواست از هر گونه تماس نزدیک به منظور مقابله با شیوع این ویروس که تا کنون ۷۹ فرانسوی را به کام مرگ کشانده و بیش از ۳۶۰۰ تن را در آنجا مبتلا کرده اجتناب کنند.

 

کریستوف کاستانر، وزیر کشور فرانسه نیز اعلام کرد، هر گونه تجمع با حضور بیش از ۱۰۰ نفر در این کشور به دلیل بحران شیوع ویروس کرونا ممنوع است. پلیس شهر پاریس در راستای این فرمان درخواست معترضان برای برپایی تجمع در مکان‌های مشهور و مهم این شهر نظیر شانزلیزه را رد کرد. این خیابان مشهور شهر پاریس حدود یک سال پیش صحنه خشونت‌ها میان معترضان فرانسوی و نیروهای امنیتی این کشور بود.

 

یک افسر پلیس ضدشورش فرانسه در اظهاراتی در مقابل یک خودروی زرهی بزرگی که خیابان منتهی به کاخ ریاست جمهوری این کشور در پاریس را مسدود کرده بود گفت: امروز شنبه و روز تظاهرات است. برخی از مردم فکر می‌کنند کروناویروس قرار نیست کاری با آنها داشته باشد و از رعایت توصیه‌ها سرباز می‌زنند.

 

دولت فرانسه امروز با صدور فرمانی رسمی تشکیل هر گونه تجمع غیرضروری را ممنوع اعلام کرد اما صدها معترض که برخی از آنها ماسکهای محافظ به صورت داشتند، اقدام به برپایی تجمع در مقابل ایستگاه قطار مونپارناس کرده و شعارهایی را علیه ماکرون سر دادند.

 

معترضان جنبش جلیقه زردها تلاش داشته‌اند تا برای هفتادمین شنبه متوالی دست به تظاهرات بزنند. این جنبش اواخر سال ۲۰۱۸ به انگیزه اعتراض به افزایش مالیات سوخت کارش را شروع کرد و بعدا اعتراضات آن تبدیل به یک قیام بزرگ علیه دولت امانوئل ماکرون شد.

 

هر چند که اعتراضات در فرانسه در هفته‌های اخیر در ابعاد کوچکتری نسبت به زمان اوجش در ماه های قبل برگزار می شود اما همچنان خشم معترضان علیه دولت ماکرون پابرجاست. تظاهرات امروز در حالی در فرانسه برگزار می‌شود که قرار است فردا رای‌دهندگان این کشور برای شرکت در انتخابات محلی به پای صندوق‌های رای بروند.

 

این انتخابات می‌تواند برای ماکرونی که سابقا بانکدار بوده یک آزمون مهم باشد هر چند که هنوز میزان مخالفت با او در میان مردم به دلیل طرح نامحبوب اصلاحات نظام بازنشستگی که توسط دولت وی ارائه شد بالا بوده و انتظار نمی‌رود که حزب ماکرون در این انتخابات عملکرد خوبی داشته باشد.

 

یکی از معترضان گفت: ما باید به مناسبت این روز اعتراضات به خیابان‌ها می‌آمدیم تا به ماکرون بگوییم ما همچنان اینجا هستیم و این طرح اصلاحات نظام بازنشستگی را نمی‌پذیریم.

 

قرار است در انتخابات فردا رای‌دهندگان فرانسوی شهرداران حدود ۳۵۰۰۰ شهر و همچنین تقریبا نیم میلیون نفر از اعضای شوراهای شهر ها را درحالی‌که بحران شیوع ویروس کرونای جدید بر فرانسه سایه افکنده، انتخاب کنند و انتظار می‌رود که این بحران سبب حضور کم رای‌دهندگان در انتخابات شود.

 

ماکرون تصمیم گرفته به رغم نگرانی از گسترش ویروس کرونا این انتخابات را برگزار کند.

پنج کشته در تظاهرات ضد قانون شهروندی همزمان با سفر ترامپ به هند

در جریان تظاهرات معترضان هندی علیه قانون بحث‌برانگیز شهروندی در دهلی نو، پایتخت، در روز دوشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند)، پنج نفر از جمله یک پلیس جان خود را از دست دادند و بیش از ۹۰ نفر هم مجروح شدند. این مرگبارترین تظاهرات از زمان تصویب این قانون در سال گذشته به حساب می‌‌آید.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, افغانستان, امریکا, بنگلادش, پاکستان, جهان, خبر, هندوستان

اعتراض‌های شیلی برعلیه سیاست‌های نیولیبرالی دولت وارد پنجمین ماه شد

مخالفان دولت سباستین پینرا رئیس جمهوری شیلی طبق روال جمعه‌های بیش از چهار ماه پیش تاکنون، در میدان مرکزی شهر سانتیاگو پایتخت این کشور اجتماع کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, امریکای لاتین, جهان, حقوق بشر, خبر, شیلی

اعتصاب سراسری در یونان در اعتراض به قوانین ریاضتی و اصلاحات بازنشستگی

هزاران نفر از مردم یونان امروز (سه‌شنبه ۲۹ بهمن‌ماه) در اعتراض به اصلاحات جدید بازنشستگی، در یک اعتصاب ۲۴ ساعته، بخش حمل‌ونقل و خدمات‌رسانی را فلج کردند.

ادامه

اعتراضات اجتماعی, جنوب اروپا, جهان, خبر, یونان