درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

بیش از هزاروصد نفر از کارگران شرکت واگن پارس اراک۱ برای چندمین بار در نیمه اول شهریورماه دست از کار کشیدند. این حرکت‌های اعتراضی که در طی آن تولید کارخانه متوقف شد، از روز ۴ مردادماه ۱۴۰۳ با تجمع اعتراضی‌ای مسالمت‌آمیز در محوطه کارخانه آغاز گشت. اعتراض‌ها در پی از ورود چند نفر از کارگران ... درود آتشین به کارگران کارخانه واگن پارس

ادامه

ایران, پیام, حقوق بشر, خاورمیانه, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, فساد, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

جوانان «چوار» به استخدام غیربومی‌ها و روند بیکاری کارگران بومی شاغل در صنایع نفت و گاز شهرستان اعتراض دارند. به گزارش خبرنگار ایلنا، برخی جوانان بومی در شهرستان چوار در استان ایلام می‌گویند علیرغم وجود چندین پالایشگاه و پتروشیمی و شهرک‌های صنعتی در این منطقه، ما اکثراً بیکار هستیم و بعضی کارگرانی که در این ... تجمع اعتراضی جوانان بومی چوار به‌ عدم اشتغال در صنایع نفت و گاز شهرستان

ادامه

ایران, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, کارگران, مبارزه طبقاتی, معیشت

حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

رئیس انجمن صنفی پالایشگاه چهارم پارس جنوبی گفت: حذف پیمانکاران به هیچ وجه بار مالی ندارد؛ این ایراد اصلاً وارد نیست. به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت» برای بار سوم به سد ایرادات نهادهای نظارتی برخورد کرد؛ اینبار هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، طرح را مغایر با سیاست‌ها کلی و ... حذف پیمانکاران از اتلاف ثروت‌های ملی جلوگیری می‌کند/ مافیای آن‌ها، برنده میدان!

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, گزارش, مبارزه طبقاتی, معیشت

تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم

دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ این کارگران، خواستار پرداخت ۵ ماه حقوق معوقه و سایر مطالبات مرتبط خود هستند.  گذران زندگی با این حقوق‌ها، فلاکت است و معوقه شدن آن مرگ تدریجی است. پیمانکاران واسطه ای بین شهرداری و کارگران برای غارت دستمزد ناچیز آنان هستند. بخش مهمی از دسترنج کارگران نصیب پیمانکاران میشود. اغلب زدوبندهای ... تجمع اعتراضی کارگران پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج + فیلم

ادامه

امنیت شغلی, ایران, حقوق بشر, خبر, طبقه کارگر, عدالت اجتماعی, مبارزه طبقاتی, معیشت

حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران آمار مصدومان و متوفیان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد. «مهدی فروزش» مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آمار مصدومان ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲ گفت: در سال گذشته در مجموع ۳۰۳۸ نفر در استان تهران دچار حوادث ناشی ... حوادث ناشی از کار در سال گذشته در تهران، ۴۱۴ کشته و ۳۰۳۸ مصدوم بر جای گذاشته است

ادامه

ایران, ایمنی, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگران

هشدار کنگره اتحادیه‌های صنفی انگلستان به تراس نخست‌وزیر راست‌گرای جدید درباره حقوق کارگران

رهبر کنگره اتحادیه‌های صنفی انگلستان در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر جدید هشدار داده است که در صورت تلاش برای تضعیف حقوق کارگران، با مقاومت زیادی روبرو خواهد شد.

 

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از پایگاه خبری ایندی‌پندنت، کنگره اتحادیه‌های صنفی انگلستان اعلام کرد که «آماده اقدامات سخت» برای حمایت از حقوق شغلی کارگران در مقابل تهدیدات دولت جدید کابینه حزب محافظه کار است.

 

رهبر کنگره اتحادیه‌های صنفی انگلستان در نامه‌ای سرگشاده به نخست وزیر جدید هشدار داده است که در صورت تلاش برای تضعیف حقوق کارگران، با مقاومت زیادی روبرو خواهد شد.

 

فرانسیس اوگریدی (دبیرکل کنگره اتحادیه‌های صنفی انگلستان) گفت که اگر لیز تراس هر اقدامی برای دشوارتر کردن اعتصاب یا تغییر قوانین مربوط به ساعات کار، دستمزد، درمان بیماری یا مسائل ایمنی و بهداشتی محیط کار در انگلیس انجام دهد، سازمان‌های صنفی کارگران انگلیس آماده‌اند تا دولت را به دادگاه بکشانند.

 

رسانه‌ها قبل از انتخاب لیز تراس نخست وزیر جدید حزب محافظه کار در انگلستان اظهار کرده بودند که او به شدت به مارگارت تاچر نخست وزیر راست افراطی انگلستان از جنبه نظری و عملی نزدیک است.

 

تعهد او برای سرکوب اعتصابات و مطالبات اتحادیه‌ها قبلاً به طور گسترده توسط اتحادیه‌ها محکوم شده است، و این درحالی است که در انگلستان اتحادیه‌ها به شدت درگیر اختلافات بر سر دستمزد، قرارداد شغلی و شرایط هستند.

 

اوگریدی می‌گوید: «شما نمی‌توانید با کاهش حقوق کارگران، اقتصاد را رشد دهید، و این نشان می‌دهد که هیچ چیز از اقتصاد نمی‌دانید.»

 

طبق نامه این رهبر صنفی و کارگری انگلیس به نخست وزیر جدید «معرفی قانون اتحادیه کارگری، کاهش حقوق اخراج ناعادلانه و کاهش مالیات شرکت‌ها، از جمله اقدامات قابل پیش بینی دولت است.»

 

خانم اوگریدی گفته است که رقابت طولانی رهبری حزب محافظه‌کار باعث «بحران وحشتناک» در هزینه‌های زندگی انگلیسی‌ها شده است و اعتراف می‌کند که اعتماد چندانی به اینکه نخست‌وزیر جدید پیشرفت‌هایی را برای کارگران ارائه کند، نخواهد داشت.

 

او خواستار این شد که اتحادیه‌ها در نبرد برای رشد اقتصاد صدای واحد خود را داشته باشند زیرا کار ناامن و غیر رسمی در انگلستان سالانه ۱۰ میلیارد پوند از درآمدهای مالیاتی دولت انگلستان را می‌بلعد و در قالب افزایش هزینه‌های تامین اجتماعی، به کل اقتصاد این کشور ضرر می‌زند.

 

مؤسسه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای (IOSH) نیز به نخست وزیر جدید نامه نوشته است و در آن مواردی را برای اقدام مورد نیاز برای حمایت از کارگران برجسته کرده است.

 

ونسا هاروود-ویچر (مدیر اجرایی موسسه ایمنی و بهداشت حرفه‌ای) با اشاره به «بازار کار نامطمئن فزاینده» گفت که تمرکز دولت نباید روی به خطر انداختن استانداردهای بهداشت و ایمنی باشد، بلکه باید آن‌ها را تقویت کند.

 

وی گفت: در سال‌های اخیر شاهد رکود اشتغال و کاهش دقت به مسائل ایمنی و بهداشتی حرفه‌ای در فضای کار بوده‌ایم، در حالی که باید برای کارگران خود ارزش قائل بوده و سرمایه‌گذاری می‌کردیم.

چهارمین موج جنبش چپ در آمریکای لاتین از زمان انقلاب کوبا، خصلت سوسیال دموکراسی دارد

ویجی پراشاد؛ از هفتم ماه اوت ۲۰۲۲/ ۱۶ مردادماه ۱۴۰۱، کشور کلمبیا رئیس‌جمهور و معاون رئیس‌جمهور جدید خواهد داشت.

ادامه

ارژانتین, اروپا, امپریالیسم, امریکا, امریکای شمالی, امریکای لاتین, امنیتی, اوکراین, برزیل, پرو, تاریخ, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, دیدگاه, روسیه, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, شیلی, کارگری, کلمبیا, کمونیسم, کوبا, مقاله, مکزیک, ونزوئلا

«شورای سازش کار»، یورش به حقوق زحمتکشان، و زیرپا گذاشتن حقوق سندیکایی

در تحولات سیاسی و اقتصادی در دوران پس از تسلط سیستم سرمایه‌داری، به‌دلیل تضاد آشتی‌ناپذیر میان سرمایه و کار، جنبش کارگران و زحمتکشان نه‌تنها در جهان، بلکه در کشور ما نیز نقشی پیشرو ، جدی، و تعیین کننده داشته است.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, سازمان بین‌المللی کار, سرمایه‌داری, عدالت اجتماعی, کارگری, مقاله

رژیم کارگرستیز ولایی، قرارداد موقت و «تن دادن به همه‌جور بیگاری»

تا مشکلات قانونی و ساختاری برطرف نشود، ده تا کمیته برای امنیت شغلی تشکیل دهند و ده هزار نشست و جلسه بگذارند، هیچ تاثیری در وضعیت زندگی و شغلی کارگران ندارد.

ادامه

اختلاف طبقاتی, ایران, حقوق بشر, عدالت اجتماعی, کارگری, گزارش