روزنامه دی‌ولت: طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو

روزنامه دی‌ولت آلمان در گزارشی از طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر تجهیزات و نیروهای نظامی اختصاص یافته این کشور در نیروی واکنش سریع سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) خبر داد. به گزارش بامداد شنبه ایرنا، در گزارش دی‌ولت آمده است: بر اساس اسناد افشاشده و گزارش‌های متعدد، دولت دونالد ترامپ طرحی را برای کاهش چشمگیر ... روزنامه دی‌ولت: طرح آمریکا برای کاهش چشمگیر نیروهای خود در ناتو

ادامه

آسیا, آلمان, آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, ایران, بلژیک, تنگه هرمز, جنگ سرد, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, گزارش, لهستان, ناتو

اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

در پی شکست برلین در شورای امنیت، دیپلمات ارشد آلمان اذعان کرد که حمایت برلین از اسرائیل و اوکراین ممکن است در تلاش ناموفق کشورش برای عضویت در شورای امنیت سازمان ملل به قیمت از دست دادن آرا تمام شده باشد. به گزارش ایسنا، وزیر امور خارجه آلمان پس از رأی‌گیری در مورد اینکه کدام ... اعتراف آلمان: حمایت از اسرائیل و اوکراین به قیمت از دست دادن کرسی شورای امنیت تمام شد

ادامه

آلمان, آمریکا, اتریش, اسراییل, انگلیس, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, سازمان ملل, شرق اروپا, شورای امنیت, فرانسه, یونان

چرا اقدامات تهاجمی ترامپ در جدایی آمریکای لاتین از چین شکست خورد؟

واشنگتن اگر چه با تکیه بر اعمال تحریم‌ها، فشارها و تهدیدها علیه آمریکای لاتین تلاش می‌کند تا پیشرفت پکن را مهار کند، کشورهای منطقه کاملا بر خلاف این رویه عمل کرده‌اند و آمارها روند دیگری را نشان می‌دهد: تعمیق روابط با پکن و پذیرش این واقعیت که واشنگتن نمی‌تواند جایگزینی برای این مناسبات ارائه دهد؛ ... چرا اقدامات تهاجمی ترامپ در جدایی آمریکای لاتین از چین شکست خورد؟

ادامه

آرژانتین, آسیا, آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, السالوادور, ایدئولوژی, برزیل, بولیوی, پاراگوئه, پاناما, پرو, تحلیل, ترینیداد و توباگو, جنگ, جنگ سرد, جهان, چین, شیلی, کاستاریکا, مکزیک, هندوراس, هنگ کنگ, ونزوئلا

جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

متفکر و تحلیلگر سرشناس آمریکایی در نامه‌ای هشداردهنده به صدراعظم آلمان، ضمن افشای خیانت‌ها و سیاست‌های فاجعه‌بار اروپا و غرب در قبال روسیه، وی را به دلیل ترک دیپلماسی و سوق دادن اروپا به سوی جنگی تمام‌عیار به شدت مورد انتقاد قرار داد. به گزارش ایسنا، «جفری ساکس»، اقتصاددان و استاد برجسته دانشگاه کلمبیا که ... جفری ساکس: آلمان و اروپا بارها به روسیه خیانت کردند

ادامه

آلمان, اروپا, اقتصادی, انگلیس, اوکراین, بالتیک, بلاروس, تحلیل, ترکیه, جنگ سرد, دیپلماتیک, دیپلماسی, روسیه, سازمان ملل, شرق, شرق اروپا, صلح, غرب, ناتو

اسکات ریتر: روسیه پیروز خواهد شد؛ ناتو بسیار ضعیف است

تحلیلگر نظامی و افسر پیشین اطلاعات نیروی دریایی آمریکا به قدرت سیاسی و اقتصادی روسیه در برابر ضعف ناتو اشاره کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، اسکات ریتر تحلیلگر نظامی و افسر پیشین اطلاعات نیروی دریایی آمریکا تاکید کرد، روسیه در موضع قدرت قرار دارد و به پیروزی هایی در میدان نبرد ... اسکات ریتر: روسیه پیروز خواهد شد؛ ناتو بسیار ضعیف است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اروپا, تحلیل, جنگ سرد, جهان, خاورمیانه, روسیه, سیاسی, شرق اروپا, ناتو, نظامی

هشدار روسیه درباره استقرار صدها هزار نظامی آمریکا در آسیا-اقیانوسیه

سازمان اطلاعات ارتش روسیه هشدار داده که ارتش آمریکا حدود۴۰۰ هزار نفر نیروی نظامی در منطقه آسیا و اقیانوسیه مستقر کرده است.

 

به گزارش ایرنا به نقل از اسپوتنیک؛ ایگور کاستیاکوف رئیس سازمان اطلاعات ارتش روسیه گفته که ایالات متحده نیرویی نظامی به استعداد ۴۰۰ هزار نفر در منطقه آسیا و اقیانوسیه مستقر کرده است.

 

کاستیاکوف در نشست امنیت بین المللی در مسکو، واشنگتن را به نشان دادن عدم آمادگی برای تعامل و مذاکره با دیگر کشورها بر اساس اصول مساوات و برابری متهم کرد و گفت: اقدامات ایالات متحده مانند تلاش هایش برای کشاندن هند به عضویت در ائتلاف تازه ای در منطقه آسیا و اقیانوسیه همانند سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، نشانگر تلاش های واشنگتن برای تسلط بر این منطقه و رویارویی با روسیه و چین است.

 

رئیس یگان اطلاعات ارتش روسیه افزود: ایالات متحده مملو از هدف تسلط بر جهان، عدم تمایلش را برای تعامل و گفت وگو از موضع برابر نشان می دهد. اسناد مرتبط با دکترین آمریکا، در برگیرنده روش های ایجاد ارتباط با دیگر کشورها از موضع قدرت است.

 

او افزود: هدف واشنگتن، تسلط بر منطقه آسیا و اقیانوسیه که به موتور محرک اقتصاد جهان تبدیل شده و ۶۰ درصد رشد ناخالص داخلی جهان را تولید و تا ۴۵ درصد روابط بازرگانی جهان در آن متمرکز شده است.

 

به گفته این افسر  ارشد نیروی دریایی ارتش روسیه، حضور آمریکا در این منطقه شامل ۲۰۰ تاسیسات نظامی دربرگیرنده بیش از ۵۰ پایگاه است.

 

کاستیاکوف همچنین به برنامه های پنتاگون برای ایجاد نیرویی ویژه در منطقه اقیانوسیه به ویژه برای محدود کردن چین در بخش های جنوب و جنوب شرقی آسیا تا ۲۰۲۴ و تشکیل ۲ یگان ماوراء صوت موشکی در بخش غربی اقیانوسیه تا ۲۰۲۸ اشاره کرد و افزود: پنتاگون قصد دارد توانایی های دفاع موشکی زمین و دریا پایه را در این منطقه تا ۲۰۳۰ افزایش دهندکه شامل افزایش شمار یگان های دفاع موشکی دریاپایه از ۲۳ به ۴۰، شمار آتشبارهای ضد موشکی ثاد از ۲ به سه عدد و شمار آتشبارهای پاتریوت از ۱۲ به ۱۶ عدد می شود.

 

این افسر ارشد نیروی دریایی روسیه، همچنین آمریکا را به افزایش عملیات تحریک کننده و تجاوزگرانه دریایی در اطراف جزیره های اقیانوس اطلس متهم کرد که از ۲۰۱۵ به این سو ۱۰ برابر شده و خطر حوادث و درگیری های امنیتی را چندین برابر بالابرده است.

 

او همچنین واشنگتن را به سوء استفاده از به اصطلاح تهدیدهای چین یا کره شمالی برای وادار کردن شریکان و هم پیمانانش به خرید تسلیحات آمریکایی متهم کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه: حق استفاده از سلاح اتمی را محفوظ می‌داریم

«والری گراسیموف» عالی‌ترین مقام نظامی ارتش روسیه اعلام کرد، مسکو در پاسخ به استفاده از بمب اتمی و دیگر سلاح‌های کشتارجمعی علیه این کشور و متحدانش، حق خود را برای توسل به سلاح‌ اتمی محفوظ می‌دارد.

ادامه

امریکا, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, کره شمالی

وزیر دفاع روسیه: ناتو به اتحادی برای مهار چین و روسیه تبدیل شده است

«سرگئی شویگو» در سخنانی در نهمین کنفرانس امنیت بین‌المللی در مسکو، با انتقاد از تحرکات ناتو و غرب نزدیک مرزهای روسیه، گفت سازمان پیمان آتلانتیک شمالی به یک اتحاد نظامی-سیاسی جهانی برای مهار روسیه و چین تبدیل شده است.

ادامه

امریکا, بلاروس, تحلیل, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوریه, عراق, لیبی, مالی, موزامبیک, ناتو

چین، آمریکا را به اخاذی متهم کرد

سخنگوی وزارت خارجه چین امروز دوشنبه تهدید واشنگتن را مبنی بر رویارویی پکن با انزوای بین‌المللی در صورت عدم موافقت با یک تحقیق دیگر درباره منشاء کرونا اخاذی و تهدید محض خواند.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, چین, سازمان بهداشت جهانی, شرق آسیا