فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

در پی برگزاری اعتصاب سراسری ضد ریاضت اقتصادی در بلژیک، تمامی پروازها زمین گیر و حمل و نقل عمومی در این کشور دچار مشکل شد. به گزارش ایسنا، این اعتصاب سراسری در حالی برگزار شد که دولت بلژیک یکسری طرح‌های ریاضتی جدید را وضع کرده است. به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های محلی بلژیک گزارش ... اعتصاب سراسری در بلژیک به تعطیلی مدارس، پرواز‌ها و اختلال در حمل‌ و‌ نقل عمومیِ کشور منجر شد

ادامه

اعتراضات اجتماعی, بازنشستگی, بلژیک, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, غرب اروپا, مبارزه طبقاتی, معیشت

موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

اولین موشک مداری که روز یکشنبه از قاره اروپا به فضا پرتاب شد، ثانیه‌هایی پس از بلند شدن از پایگاهی در نروژ سقوط کرد. به گزارش یورونیوز: این پرتاب آزمایشی که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تکمیل و توسعه یافته بود، به عنوان گامی مهم برای استقلال فضایی اروپا دنبال می‌شد. بدین ترتیب، پرتاب موشک اسپکتروم ... موشک فضایی اروپایی لحظاتی پس از پرتاب سقوط کرد+ فیلم

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, انگلیس, جهان, خبر, دانش, روسیه, غرب اروپا, فیلم, نروژ

آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

اروپا به‌دلیل وابستگی به آمریکا و محدودیت‌های مالی و سیاسی، قادر به ایجاد یک ساختار دفاعی مستقل و مقابله همزمان با تهدیدهای پوتین و ترامپ نیست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ تصور کنید دنیایی که در آن اروپا غربی قادر باشد همزمان به ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ پاسخ دهد. اما در دنیای واقعی، ممکن است ... آن‌هرد؛ اروپا نمی‌تواند از خود دفاع کند؟

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اروپای غربی, بالتیک, تحلیل, روسیه, شرق اروپا, ناتو

سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه از سیاست های امانوئل مکرون در قبال جنگ اوکراین انتقاد کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن‌پرستان فرانسه، اظهار داشت که این ولادیمیر پوتین، رهبر روسیه، نیست که در حال تحریک شکل‌گیری جنگ جهانی سوم است، بلکه امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، این کار را انجام می‌دهد. فیلیپو در ... سیاستمدار فرانسوی: این پوتین نیست که جنگ جهانی سوم را می‌خواهد، بلکه مکرون است

ادامه

آمریکا, اروپا, تحلیل, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب اروپا, ناتو

هشدار رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ نسبت به بروز جنگ‌های جدید

وولفگانگ ایشینگر نسبت به بروز جنگ‌های جدید در جهان هشدار داد. رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که احتمال بروز این جنگ‌ها از ده‌ها سال پیش تاکنون تااین حد زیاد نبوده و یکی از دلایل آن عدم اعتماد روسیه و آمریکا به یکدیگر است.

 

رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ پیش از آغاز این کنفرانس از روز جمعه (۲۷ بهمن / ۱۶ فوریه) در مونیخ، با تاکید نسبت به بروز جنگ‌های جدید در جهان هشدار داد. او در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه رادیویی “دویچلندفونک” آلمان گفت: «ما از زمان فروپاشی اتحاد شوروی تاکنون در سراسر جهان با چنین خطر بالایی در درگیری‌های نظامی میان ابرقدرت ها روبه‌‌رو‌ نبوده‌ایم.»

 

ولفگانگ ایشینگر بر این نظر است که جو بی‌اعتمادی میان مسکو و واشینگتن بسیار افزایش یافته و “شرایطی بدتر از این نمی‌تواند بوجود آید.” او در ادامه گفت همین جو بی‌اعتمادی می‌تواند به برخوردهای نظامی ناخواسته بیانجامد.

 

کنفرانس و شرکت‌کنندگان در آن

 

از روز جمعه ۵۰۰ سیاست‌مدار و کارشناس امور جهانی در شهر مونیخ، محل برگزاری کنفرانس سالانه امنیتی مونیخ، گرد هم می‌آیند. این همایش هر سال در ماه فوریه در هتل بایریشرهوف در شهر مونیخ آلمان انجام می‌گیرد.

 

در همایش امسال ۲۱ رئیس جمهوری و نخست وزیر و همچنین شمار بسیاری از وزرای کشورهای مختلف جهان شرکت دارند. از جمله مقامات برجسته این کنفرانس پترو پوروشنکو، رئیس جمهوری اوکراین، ترزا می، نخست وزیر بریتانیا، ادوارد فیلیپ، نخست‌وزیر فرانسه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، بینالی ییلدیریم، نخست وزیر ترکیه، اورزولا فون درلاین، وزیر دفاع آلمان، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، و جیمز ماتیس، وزیر دفاع آمریکا هستند.

 

از ایران قرار است محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و از عربستان سعودی نیز عادل الجبیر، وزیر امور خارجه این کشور، در کنفرانس شرکت می‌کند.

 

موضوع‌های بحث در کنفرانس امنیتی امسال مونیخ از جمله روابط خارجی کشورها، موضوع‌های دفاعی و بحران‌های جهانی هستند.

 

کنفرانس امنیتی مونیخ یکی از مجمع‌های بزرگ و مهم در عرصه امنیت جهان است. در هیچ کنفرانس امنیتی دیگری این همه مقام برجسته ملی و جهانی گرد هم نمی‌آیند. تنها موضوع‌های کنفرانس نیستند که کارشناسان را به خود جذب می‌کنند، آنها در این کنفرانس امکان تبادل نظر با کارشناسان و مقام‌های برجسته دیگر کشورهای جهان را دارند.

صدای آلمان

هزاران معترض ضدفاشیست روز شنبه در شهرهای مختلف ایتالیا تظاهرات کردند

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازماندهان این تظاهرات اعلام کردند که پس از دعوت سازمان های مردم نهاد، اتحادیه ها، گروه های سیاسی چپگرا و سازمان های ضدفاشیستی، حدود ده تا سی هزار نفر روز شنبه در این تظاهرات شرکت کردند.

ادامه

ایتالیا, جهان, حقوق بشر, خبر

پلیس اسرائیل خواستار محاکمه نتانیاهو شد

به گزارش شبکه ۲ تلویزیون اسرائیل، پلیس “اسرائیل” خودش را آماده انتقال پرونده‌های تحقیق درباره نتانیاهو و اتهامات فساد مالی وارده علیه او به دفتر دادستانی کل کرده است و قرار است اوایل هفته آینده این پرونده‌ها را به همراه توصیه‌های ارائه شده مبنی بر لزوم محاکمه نتانیاهو، به دادستانی کل تحویل دهد.

ادامه

اسراییل, جهان, خبر, فساد

برگزاری تظاهرات گسترده علیه سیاست‌های ریاضتی دولت انگلیس درحوزه بهداشت و درمان

هزاران معترض به سیاست های ریاضتی، خصوصی سازی و بهداشتی و درمانی دولت محافظه کار ‘ترزا می’ نخست وزیر انگلیس که منجر به بروز بحران مالی و مشکلات جدی در سازمان خدمات بهداشت ملی انگلیس ( ان اچ اس) شده است، در لندن راهپیمایی کردند.

ادامه

انگلستان, جهان, خبر