
بانک جهانی هشدار داد که حدود ۷۰ درصد از جمعیت ۳۰ میلیونی یمن با کمبود شدید مواد غذایی مواجهند و در خطر گرسنگی قرار دارند.
بانک جهانی هشدار داد که حدود ۷۰ درصد از جمعیت ۳۰ میلیونی یمن با کمبود شدید مواد غذایی مواجهند و در خطر گرسنگی قرار دارند.
شماری از قانونگذاران آمریکایی لایحهای را امضا کردهاند که در صورت تصویب به طوری رسمی به جنگ بین ایالات متحده با کره شمالی خاتمه میدهد.
به دنبال شلیک و تیراندازی در مراسم کفن و دفن «جوونل موئیز» رئیسجمهوری هائیتی، مقامات آمریکا و سازمان ملل از این مراسم فرار کردند.
وزیر امور خارجه روسیه گفت آمریکا و متحدانش نزدیکترین همسایگان مسکو را مجبور به انتخاب میان غرب و روسیه میکنند.
اعتراض زن کوبایی به سوءاستفاده کمیسر حقوق بشر سازمان ملل از عکسش موجب بسته شدن حساب کاربری او در توییتر شد.
دبیرکل سازمان ملل متحد درباره گرسنگی میلیونها نفر در قاره آفریقا در نتیجه شیوع ویروس کرونا هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، “آنتونیو گوترش” با هشدار نسبت به کشانده شدن میلیونها نفر در قاره آفریقا به فقر ، گفت همهگیری کرونا باعث شده تا جمعیت زیادی در این قاره در آستانه فقر شدید و گرسنگی قرار گیرند.
یه گزارش ایرنا، وی خواستار اتحاد و همدردی عملی جهان با قاره آفریقا شد و اضافه کرد که قاره آفریقا از دیرباز با بیعدالتی، فقر، بیماری و تبعیض مواجه بوده و اکنون با خطر شیوع کرونا در این قاره، ممکن است میلیونها نفر به ورطه فقر بیشتر و گرسنگی حرکت کنند.
گوترش در عین حال به سران قاره آفریقا به خاطر تعداد کم تلفات تبریک گفت و افزود این رخداد جای خوشحالی است.
کرونا در آفریقا تنها جان ۲۵۰۰ نفر را گرفته است.
دبیرکل سازمان ملل باردیگر از کشورهای مختلف جهان خواست برای جلوگیری از بروز یک فاجعه انسانی ۲۰۰ میلیارد کمکی را که به ملتهای آفریقا قول دادهاند، تامین کنند.
ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تاکنون ۴ میلیون و ۹۹۰ هزار و ۴۷۰ نفر در جهان به کرونا مبتلا و از این میان ۳۲۴ هزار و ۹۹۰ نفر در اثر جان باخته اند.
کشورهای ثروتمند طی اپیدمی کرونا ما را تنها گذاشتند
شماری از رؤسای جمهور آفریقا اعلام کردند که کشورهای ثروتمند طی اپیدمی کرونا، این قاره را تنها گذاشتند.
به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، شماری از رؤسای جمهور آفریقا اعلام کردند که کشورهای ثروتمند طی اپیدمی کرونا، این قاره را تنها گذاشتند و به وعدههای خود در زمینه کمکهای مالی و تخفیف قائل شدن در بازپرداخت بدهیها عمل نکردند.
رؤسای جمهور کنیا، ساحل عاج، سیرا لئون، سنگال و نیجر عنوان کردند که کشورهای توسعهیافته برای مواجهه با این اپیدمی و اثرات آن میلیاردها هزینه کردند، اما کشورهای فقیرتر آفریقایی قادر به انجام چنین اقداماتی در کشورهای خود نیستند.
رئیسجمهوری سنگال در این رابطه گفت: «ما در وضعیتی نیستیم که بتوانیم از شرکتها و مشاغل حراست کنیم.» آفریقا از کشورهای ثروتمند درخواست ۱۰۰ میلیارد دلار کمک مالی کرده است.
رئیسجمهوری ساحل عاج نیز گفت: «باید کارهای بسیاری انجام گیرد. موضع کشورهای صنعتی دهههاست که خودخواهانه است.»
مسکو تلاشهای آمریکا برای «نابودی» سازمان بهداشت جهانی را محکوم کرد.
شی جین پینگ رئیس جمهور چین در مراسم افتتاح هفتاد و سومین مجمع بهداشت جهانی که به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد، اعلام کرد واکسن کرونایی که چین تولید خواهد کرد به عنوان یک کالای عمومی به سراسر جهان عرضه خواهد شد.
ترامپ تهدید کرده در صورتی که سازمان بهداشت جهانی تغییرات اساسی در ساختار مدیریتی خود ندهد، آمریکا پرداخت سهم خود از بودجه این سازمان را به طور کامل قطع خواهد کرد.
به نوشته خبرگزاری فرانسه، نزاع آمریکا با چین بر سر شیوع «کووید-۱۹» باعث ایجاد اختلاف بین کشورهای اروپایی در سازمان ملل برای فراخوانآتشبس در برخی مناطق درگیری شده است.