رامافوزا: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است

رئیس جمهور آفریقای جنوبی در سخنانی در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو «بریکس» اعلام کرد: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سیریل رامافوزا رئیس جمهور آفریقای جنوبی امروز دوشنبه در اجلاس فوق العاده و برخط کشورهای عضو ... رامافوزا: گذار از دنیای تک قطبی به دنیای چند قطبی در حال وقوع است

ادامه

آفریقای جنوبی, اقتصادی, بریکس, تحلیل, جهان, جهان چند قطبی, سازمان تجارت جهانی, فقر

افشای نقش تحریم‌های غرب در مرگ ۲۹ میلیون تن طی ۵ دهه

نتایج مطالعه جدیدی فاش ساخت، تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا باعث رقم خوردن مرگ ۲۹ میلیون نفر در جهان در طول پنج دهه شده‌اند که این رقم معادل تلفات چندین جنگ است. به گزارش ایسنا، این پژوهش که نتایج آن در نشریه «لانست گلوبال هلث»‌ انتشار یافت، در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته است. ... افشای نقش تحریم‌های غرب در مرگ ۲۹ میلیون تن طی ۵ دهه

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, استبداد, اقتصادی, بریکس, تحریم, جهان, چین, روسیه, شانگ‌های, غرب, فقر, کودکان, گرسنگی, گزارش

زنان کارگر نخستین قربانیان موج جدید خصوصی سازی

تبعیض جنسی و طبقاتی در اجتماع و محیط کار، سرکوب مزدی، قرارداد‌های کوتاه مدت، ساعت کار طولانی، معوقات مزدی، افزایش سن بازنشستگی، از جمله چالش‌ها و معضلاتی هستند که رژیم ولایت فقیه به‌سود سرمایه‌داران و دلالان مفتخور و به‌زیان منافع زنان کارگر و شاغل در میهن ما به‌وجود آورده است. پیامد این سیاست‌های ضد مردمی ... زنان کارگر نخستین قربانیان موج جدید خصوصی سازی

ادامه

آمریکا, اسراییل, امپریالیسم, بازنشستگان, تبعیض جنسیتی, تحلیل, خصوصی‌سازی, دستمزد, زحمتکشان, زنان, فقر, فلاکت, مغیشت, نئولیبرالیسم

از کارگران مهاجر، کارگران افغانستانی، حمایت کنیم!

سیاست‌های تبعیض‌آمیز ولایت فقیه علیه مهاجران افغانستانی به‌ویژه پس از آتش‌بس جنگ ۱۲ روزه و به‌بهانهٔ جاسوسی برای اسرائیل نگرانی‌هایی به‌حق بین نیروهای مترقی و طرفداران حقوق بشر نسبت به سرنوشت این مهاجران که سالیان دراز در میهن ما زیسته‌اند، کار کرده‌اند، و زحمت کشیده‌اند بر انگیخته است. بن مایه این سیاست ها توسط نولیبرال ... از کارگران مهاجر، کارگران افغانستانی، حمایت کنیم!

ادامه

اسراییل, افغانستان, ایران, بازنشستگان, تحلیل, جهان, حقوق بشر, دستمزد, زنان, طبقه کارگر, فقر, کشاورزی, کودکان, مهاجران

خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

«جرمی کوربین» رهبر سابق حزب کارگر انگلیس که پس از اختلافات شدید با رهبری جدید حزب بر سر مسائل مرتبط با فلسطین و اسرائیل، از حزب کنار گذاشته شد، از آغاز روند تشکیل یک حزب سیاسی جدید خبر داد؛ اقدامی که از نگاه ناظران گامی تازه و موثر برای بازگشت او به خط مقدم سیاست ... خیز کوربین برای بازگشت به خط مقدم سیاست انگلیس

ادامه

آمریکا, اسراییل, انگلیس, سرمایه‌داری, غرب, غرب اروپا, فقر, فلسطین, گزارش

هشدار بیش از۲۰۰ سازمان مردم‌نهاد در خصوص تشدید بحران فقر در جهان/ هر دقیقه ۱۵ نفر از گرسنگی می‌میرند

بیش از ۲۰۰ سازمان مردم‌نهاد در جهان، در نامه‌ای خطاب به رهبران جهان خواستار دست زدن به یک اقدام بین‌المللی قاطع با هدف پایان دادن به بحران گرسنگی در جهان شدند.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، بیش از ۲۰۰ سازمان مردم‌نهاد در یک نامه سرگشاده خطاب به رهبران جهان هشدار دادند، بر طبق برآوردها هر چهار ثانیه یک نفر در جهان از گرسنگی می‌میرد و خواستار اقدام بین‌المللی قاطع برای «پایان دادن به بحران گرسنگی در حال تشدید در جهان» شدند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه الجزیره، ۲۳۸ سازمان مردم‌نهاد متعلق به ۷۵ کشور از جمله سازمان‌های «آکسفام»، «کودکان را نجات دهید» و «طرح بین‌الملل» در این نامه سرگشاده که خطاب به رهبران شرکت کرده در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک فرستادند به ابراز ناراحتی از افزایش فزاینده گرسنگی در جهان پرداختند.

 

آنها در این نامه نوشتند: «میزان سرسام‌آور ۳۴۵ میلیون نفر هم اکنون گرسنگی شدید را تجربه می‌کنند، رقمی که از سال ۲۰۱۹ تا کنون بیش از دو برابر شده است.»

 

آنها تاکید کردند: «به رغم وعده رهبران جهان مبنی بر عدم اجازه به وقوع دوباره گرسنگی در قرن بیست‌ویکم، گرسنگی بار دیگر تبدیل به یک پدیده قریب‌الوقوع در سومالی شده است. در سراسر جهان ۵۰ میلیون نفر در ۴۵ کشور در آستانه قحطی قرار گرفته‌اند.»

 

این سازمان‌های مردم‌نهاد با اشاره به اینکه بر طبق برآوردها هر روز ۱۹۷۰۰ تن در جهان در اثر گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند، تاکید کردند، این به معنی این است که هر چهار ثانیه یک نفر دارد در جهان از گرسنگی می‌میرد.

 

«محنا احمد علی الجبالی» از «انجمن مراقبت از خانواده یمن» و از امضاکنندگان این نامه گفت: «این وحشتناک است که با وجود همه فناوری ها در حوزه کشاورزی و تکنیک های برداشت محصول، امروز هنوز ما داریم درباره قحطی در قرن بیست و یکم صحبت می‌کنیم. این مشکل مربوط به یک کشور یا یک قاره نیست و گرسنگی هرگز تنها یک علت ندارد. مشکل مربوط به بی عدالتی در کلیت بشریت است.»

 

او ادامه داد: « ما نباید به منظور تمرکز هم بر ارائه کم‌های غذایی فوری نجات‌ّبخش و هم ارائه حمایت‌های طولانی مدت‌تر با هدف قادر ساختن مردم به مراقبت از آینده خوئد تا هم بر تامین غذای فوری نجات دهنده و هم بر حمایت طولانی مدت تمرکز کنیم تا مردم بتوانند مسئولیت آینده خود و تامین کردن خودشان و خانواده‌شان حتی یک لحظه بیشتر منتظر بمانیم.»

 

بر اساس اعلام این سازمان‌ها، بحران جهانی گرسنگی ناشی از «ترکیب مرگبار فقر، بی‌عدالتی اجتماعی، نابرابری جنسیتی، درگیری، تغییرات آب و هوایی، و شوک‌های اقتصادی» و همین طور تأثیرات ادامه‌دار همه‌گیری ویروس کروناو جنگ در اوکراین به وجود آمده است.

گاردین: خشکسالی وسقوط اقتصادی میلیون‌ها نفر در افغانستان را به‌گرسنگی کشانده است/ چاره‌ای جز علف خوردن نداریم

روزنامه گاردین در گزارشی با موضع فقر در افغانستان، نوشت که خشکسالی و سقوط اقتصادی میلیون ها نفر در این کشور را به گرسنگی کشانده است .

ادامه

اسیای مرکزی, افغانستان, امریکا, تجاوز نظامی, جهان, حقوق بشر, فقر, گزارش

بیش از یک سوم خانواده‌های آمریکایی ناتوان درتامین هزینه‌های اولیه زندگی

نتایج تحقیقات یک نهاد مطالعاتی آمریکایی نشان می‌دهد بیش از یک سوم خانواده‌های آمریکایی که تمام وقت در طول سال کار می‌کنند، درآمد کافی برای پوشش هزینه های اولیه زندگی خانواده خود را ندارند.

ادامه

اختلاف طبقاتی, اقتصادی, امریکا, امریکای شمالی, جهان, حقوق بشر, خبر, عدالت اجتماعی, فقر

کارشناس اقتصادی؛ آمارها در ایران کاملا سیاسی و تصویر واقعی از وضعیت جامعه را نشان نمی‌دهند

یک کارشناس اقتصادی اظهار داشت: در اینکه آمار در ایران کاملا سیاسی است اصلا تردیدی وجود ندارد و معتقدم آمارهایی که به صورت رسمی منتشر می‌شوند، به صورت کافی و وافی قابل استناد نیستند و تصویر واقعی از وضعیت جامعه را نشان نمی‌دهند و تجربه زیسته مردم و افرادی که در ایران زندگی می‌کنند با ... کارشناس اقتصادی؛ آمارها در ایران کاملا سیاسی و تصویر واقعی از وضعیت جامعه را نشان نمی‌دهند

ادامه

اجتماعی, اقتصادی, ایران, حقوق بشر, فقر, گزارش