پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

دولت ترامپ به‌جای تقابل با چین و روسیه، باید هم‌زمان با هر دو تنش‌زدایی کند تا از شکل‌گیری یک ائتلاف ضدآمریکایی جلوگیری شود. باشگاه خبرنگاران به نقل از نشنال اینترست دولت ترامپ به‌جای تلاش برای اولویت دادن به بازدارندگی در برابر چین نسبت به روسیه، بهتر است مسیر کاهش تنش با هر دو قدرت را ... پایگاه آمریکایی نشنال اینترست؛: جدایی روسیه و چین ممکن نیست

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اتحاد شوروی, اروپا, اقتصادی, امنیتی, ایدئولوژیک, تایوان, تحلیل, تشنج زدایی, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, محیط زیست

آشنایی با سندیکاهای کارگری جمهوری خلق چین

سندیکاهای کارگری در چین، با توجه به ساختار سیاسی و اجتماعی کشور، دارای نقشی منحصر به فرد و متفاوت از اتحادیه‌های کارگری در غرب هستند. در چین، سیستم اتحادیه‌ها به عنوان بخشی از ساختار حزب کمونیست چین عمل می‌کند و به عنوان نماینده کارگران و زحمتکشان، در همکاری با دولت و حزب کمونیست برای تأمین ... آشنایی با سندیکاهای کارگری جمهوری خلق چین

ادامه

آفریقا, اجتماعی, استراتژی, اقتصادی, ایدئولوژی, جهان, چین, حزب کمونیست, حقوق بشر, زحمتکشان, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, طبقه کارگر, غرب, فدراسیون جهانی سندیکاهای کارگری, گزارش, مبارزه طبقاتی, محیط زیست, ویتنام

افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

رسانه های خبری آمریکا گزارش دادند که شمار تلفات گردبادهای شدید در این کشور که بخش هایی از ایالت های میانی و جنوبی را در نوریده است، به ۲۷ نفر افزایش یافته است. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشت: گردباد ویرانگر در کنتاکی به خانه ها آسیب رساند، وسایل نقلیه را پرتاب کرد ... افزایش شمار تلفات طوفان در آمریکا به ۲۷ نفر

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, جهان, خبر, محیط زیست

مروری بر مهم‌ترین رویدادهای بریکس در هفته‌ای که گذشت

پایگاه «تی‌وی بریکس» در تازه‌ترین گزارش هفتگی خود، نگاهی به مهم‌ترین تحولات کشورهای عضو و مرتبط با گروه بریکس در هفته گذشته داشته است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تی‌وی بریکس، رژه‌ای به مناسبت هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ بزرگ میهنی در میدان سرخ مسکو برگزار شد. نیروهایی از ۱۳ کشور خارجی نیز ... مروری بر مهم‌ترین رویدادهای بریکس در هفته‌ای که گذشت

ادامه

آ. سه. آن, اتیوپی, امارات, اندونزی, برزیل, بریکس, تایلند, جنگ میهنی, چین, خبر, روسیه, محیط زیست, مصر, ویتنام

پکن و مسکو؛ اتحاد راهبردی در عصر نوین

رهبران روسیه و چین امروز پنج‌شنبه بیانیه‌ای مشترک برای تقویت شراکت و تعامل راهبردی تصویب کردند. به گزارش ایسنا، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شی جین‌پینگ» رئیس جمهور چین امروز پنجشنبه پس از دیدارشان در کرملین، بیانیه‌ای مشترک درباره تقویت بیشتر شراکت جامع و تعامل راهبردی در عصر جدید تصویب کردند روز سه‌شنبه، «یوری ... پکن و مسکو؛ اتحاد راهبردی در عصر نوین

ادامه

آمریکا, اتحاد شوروی, چین, روسیه, ژاپن, سازمان ملل, شانگ‌های, محیط زیست, مشارکت راهبردی, منافع ملی

هشدار بارش‌های سیل آسا در ۲۱ استان کشور

سازمان هواشناسی کشور طی اطلاعیه ای با هشدار نسبت به بارش های سیل آسا در روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین اعلام کرد: در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده در ۲۱ استان باران، رگبار، رعد و برق و آبگرفتگی معابر روی خواهد داد.

 

در اطلاعیه سازمان هواشناسی آمده است؛ سامانه بارشی از اواسط روز یکشنبه ۱۱ فرودین تا اواخر روز دوشنبه ۱۲ فروردین طی ۳۶ ساعت در غرب و جنوب غرب کشور شامل استانهای کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال وبختیاری و کهگیلویه و بویراحمد موجب بارش باران با شدت قابل ملاحظه و در برخی ساعات همراه با رگبار ورعد وبرق خواهد شد.

 

بیشینه شدت بارش از صبح تا اواخر دوشنبه پیش بینی می شود. حجم بارش تجمعی در میانگین حوضه رودخانه های بزرگ جنوب غرب کشور شامل کرخه، دز و کارون حدود ۷۰ میلیمتر برآورد می شود. انتظار می رود به سبب بارش باران و ذوب برف، حجم روانآب و سیلاب در رودخانه های منطقه از ظهر دوشنبه تا صبح سه شنبه به بیشینه مقدار خود برسد.

 

با این مقدمه، وضع هوای کشور به شرح زیر پیش بینی می شود؛

 

یکشنبه بعد از ظهر و شب ۹۸/۰۱/۱۱: رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق و سیلابی شدن مسیل ها در استان های خوزستان، ایلام، کرمانشاه، جنوب غرب آذربایجان غربی، غرب کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد، بارش باران، گاهی با رگبار ورعدوبرق و آبگرفتگی معابر با احتمال سیلابی شدن مسیل ها در استانهای همدان، آذربایجان شرقی و زنجان.

 

دوشنبه ۹۸/۰۱/۱۲: رگبار باران همراه با رعدوبرق، برخی نقاط بارش تگرگ و وزش باد شدید و سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه ها در استان های خوزستان، بوشهر، ایلام، کرمانشاه، کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، غرب استان فارس، جنوب و شمال غرب اصفهان، نیمه شمالی بوشهر و جزایر شمالی خلیج فارس؛ بارش باران گاهی با رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیلها در استانهای مرکزی، همدان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و دامنه های البرز در شمال استانهای تهران، البرز، قزوین و سمنان؛ همچنین بارش باران با احتمال آبگرفتگی معابر عمومی در گیلان و غرب مازندران.

 

از یکشنبه شب تا اواخر روز دوشنبه مسیرهای کوهستانی و گردنه های برفگیر دامنه های البرز در شمال و زاگرس در شمالغرب و غرب کشور، با بارش برف پیش بینی می شود. با توجه به پیش بینی وضع هوا، اقدامات زیر توصیه می شود: سفرهای نوروزی در روزهای یکشنبه تا سه شنبه هفته آتی با کسب اطلاع از آخرین وضع هوا در مسیر سفر برنامه ریزی و انجام شود.

 

با توجه به پیش بینی بارش برف در مسیرهای کوهستانی شمال، شمالغرب و غرب کشور و همچنین سیلابی شدن مسیل ها احتیاط لازم بعمل آید. در طول سفر از توقف در حاشیه و بستر رودخانه ها و مناطق مستعد سیلاب جدا خودداری شود. احتمال وقوع بارش های سیل آسا از یکشنبه شب تا اواخر دوشنبه و سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه ها از اواسط دوشنبه تا سه شنبه در جنوبغرب و غرب کشور بسیار بالا است.

 

بر این اساس توصیه می شود تمهیدات لازم از سوی مدیریت منابع آب ، مدیریت بحران و سازمانهای امدادی آب بعمل آید. به سبب پیش بینی رگبار و رعدوبرق و وقوع آذرخش بخصوص در مناطق کوهستانی و همچنین احتمال وقوع بهمن، صعودهای کوهستانی توصیه نمی شود.

تسنیم

کره زمین غیرقابل‌ سکونت؛ تغییرات محیط زیست بسیار تهدیدآمیزتر است از آنچه فکر می‌کنید!!

گفت‌وگوی ‌”ایان سینکلر” با “دیوید والاس ولز”، معاون سردبیر نشریهٔ نیویورک‌تایمز، در ارتباط با کتاب جدیدِ هراس‌انگیزش.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, جهان, خبر, محیط زیست, مقاله

سدهای خوزستان تقریباً پُر شده / ناچاریم آب را تخلیه کنیم

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: در طی ۷۲ ساعت گذشته بیش از سه میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای خوزستان شده است که با ورود سیلاب‌های اخیر ظرفیت مخازن سدهای استان تقریبا کامل شده است.

ادامه

ایران, خبر, محیط زیست

پروفسور کردوانی: مسئولان می‌توانستند کاری کنند که در این وضع کم آبی، سیل جاری نشود

پروفسور کردوانی در گفتگو با «انتخاب» گفت: مسئولان می‌توانستند کاری کنند که در این وضع کم آبی، سیل جاری نشود؛ فقط کافی ‌بود در ارتفاعات آبخیزداری کنند

ادامه

ایران, محیط زیست, مصاحبه و گفتگو