آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

فرمانده تیپ ۴۵ زرهی آلمان در اظهاراتی با اشاره به اعزام قریب‌الوقوع و استقرار طولانی‌مدت این تیپ زرهی در کشور لیتوانی تاکید کرد که این برای اولین بار است که آلمان بعد از جنگ دوم جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند. به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، ... آلمان برای اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم نیروی نظامی در یک کشور خارجی مستقر می‌کند

ادامه

آلمان, اروپا, اروپای مرکزی, اوکراین, جنگ سرد, خبر, روسیه, شرق اروپا, لیتوانی, ناتو

فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

روزنامه فیگارو به نقل یک افسر فرانسوی که خواست نامش فاش نشود از آماده شدن ارتش فرانسه و برخی دیگر از کشورهای اروپایی برای رویارویی احتمالی با روسیه خبر داد. به گزارش صبح دوشنبه ایرنا، در گزارش روزنامه فیگارو آمده است: مقام‌های ارشد نظامی در کشورهای اروپایی در حال آماده شدن برای یک رویارویی احتمالی ... فیگارو: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود

ادامه

آلمان, اروپا, انگلیس, جنگ سرد, جهان, روسیه, سوئد, شرق اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, لهستان, ناتو

پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

پکن در واکنش به اظهارات «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا در حمایت واشنگتن از فیلیپین و برگزاری رزمایش مشترک آمریکا با فیلیپین و ژاپن در آب های دریای چین‌جنوبی، بعنوان اخطاری به «مانیل» اقدام به «گشت نظامی» در این آب‌های مورد مناقشه کرد. به گزارش روز شنبه ایرنا، خبرگزاری رویتز از مبدا پکن با انتشار ... پکن با دادن اخطار به مانیل اقدام به گشت نظامی در دریای چین‌ جنوبی کرد

ادامه

آسیا, آمریکا, اندونزی, برونئی, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژاپن, شرق آسیا, فیلیپین, مالزی, ویتنام

استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

استقرار یک سامانه موشکی جدید آمریکا در فیلیپین، مراکز کلیدی نظامی و تجاری چین را به هدفی نزدیک تبدیل کرده و ترامپ را در بوته آزمونی زودهنگام قرار داده تا نشان دهد که آیا او به تعهد خود برای رویارویی با چین به خاطر متحدان آمریکایی در آسیا پایبند است یا خیر. به گزارش ایسنا، ... استقرار سامانه موشکی تایفون آمریکا در فیلیپین، خشم چین را برانگیخت

ادامه

آسیا, آمریکا, اتحاد شوروی, اقیانوس هند, امنیتی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, ژاپن, فیلیپین, هندوستان

زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به مواضع «فردریش مرتس» صدراعظم آتی آلمان در قبال مسکو گفت که کشورش برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد اما به هر گونه «بلندپروازی نظامی» پاسخ قاطع و سریع خواهد داد. به گزارش ایرنا به نقل از تاس، زاخارووا پنجشنبه اظهار کرد: مرتس خواستار آمادگی برای تقابل ... زاخارووا: روسیه برنامه‌ای برای حمله به آلمان ندارد/ شویگو: اظهارات هسته‌ای مکرون تهدیدی علیه تمام دنیاست

ادامه

آلمان, آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, چین, دخالت نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, فرانسه, مشارکت راهبردی, ناتو

تلاش چین برای ایفای نقش مستقل در موازنه قوای آمریکا و روسیه

پایگاه اینترنتی اوراسیا ریویو در مقاله‌ای به بررسی سکوت چین در قبال جنگ اوکراین پرداخت و نوشت: پکن تلاش کرده تا نقشی مستقل در موازنه قوای آمریکا و روسیه داشته باشد.

 

به گزارش روز شنبه ایرنا، پایگاه اینترنتی اوراسیا ریویو در مقاله‌ای نوشت: از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، بارها از چین خواسته شده تا «سکوت دلخراش» خود را کنار گذاشته و به توقف تهاجم نظامی روسیه به اوکراین کمک کند. با وجود فشارهای بین المللی بر سر سیاست بی طرفی مصلحت آمیز، چین با صبر و حوصله رفتار کرده و تلاش داشته تا در حاشیه بماند.

 

شاید یکی از دلایل حاشیه نشینی چین در این موضوع، احساس آسیب پذیری این کشور باشد. این احساس چین ناشی از موقعیت ژئوپلیتیکی شکننده و منحصربفرد آن است. از زمان پایان جنگ سرد، چین همکاری ویژه‌ای را با روسیه ایجاد کرده که ناشی از تصور مشترک آنها نسبت به تهدید آمریکا بوده است.

 

اوراسیا ریویو با شرحی از تناقضاتی که چین درباره روابطش با روسیه با آنها روبه‌روست، نوشت: از یک سو، چین با نگرانی روسیه در مورد گسترش ناتو به شرق ابراز همدردی کرده و تاکید می‌کند که خواسته‌های مشروع روسیه باید جدی گرفته شود اما از سوی دیگر چین نمی تواند از دستور کار حمایت از جدایی طلبان توسط روسیه در رابطه با شرق اوکراین دفاع کند زیرا در تضاد با سیاست های این کشور در قبال اتحاد با تایوان و دریای چین جنوبی است.

 

چین در این مدت تلاش کرده تا روابط آسیب دیده خود را با اروپا ترمیم کند زیرا تجارت با اعضای این اتحادیه، موتور محرک مهمی برای رشد اقتصادی این کشور است اما این تلاش ها با سیاست «بی طرفی طرفدار روسیه» در تضاد است.

 

این پایگاه اینترنتی با اشاره به سفر پوتین به پکن و امضای بیانیه «دوستی بدون محدودیت» بین وی و شی جی‌پینگ همتای چینی‌اش تصریح کرد: برخی از تحلیلگران بر این باور هستند که روسیه، چین را بازی داده است زیرا در آن زمان رهبران پکن تصور نمی‌کردند اندکی بعد، روسیه به اوکراین لشکر خواهد کشید. پوتین در حقیقت بدنبال حمایت پکن از ماجراجوئی نظامی خود بود.

 

در این مطلب، میانجی‌گری چین بین روسیه و آمریکا در قبال جنگ اوکراین، گزینه‌ای نامناسب توصیف شده و آمده است: جو بایدن رییس جمهور آمریکا در نشستی مجازی در ۱۸ مارس ۲۰۲۲ با شی جی پینگ، به وی هشدار داد که اگر پکن از روسیه حمایت مادی کند، این حمایت عواقب بدی به همراه خواهد داشت با این حال شی، این هشدار را با هشداری غیر مستقیم پاسخ گفت. رییس جمهور چین تاکید کرد که در صورت اعمال تحریم‌هایی مشابه روسیه علیه این کشور، پکن آمادگی دارد تا به آمریکا آسیب برساند.

 

چین تلاش کرده تا نقشی مستقل در موازنه قوا  بین روسیه و آمریکا داشته باشد. هدف رویکرد چین کاهش شکنندگی ژئوپلیتیکی و محافظت از خود برابر مسکو و واشنگتن است.

زمان متوقف ساختن توسعه ناتو فرا رسیده است

“درک اینکه چرا از نظر برخی آوردن سوئد و فنلاند به ناتو ایده خوبی است آسان است. اما تمایل به تحقیر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و تقویت سلطه نظامی آمریکا در جهان امری کوته بینانه و خطرناک خواهد بود.”

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, امنیتی, اوکراین, جنگ سرد, جهان, حقوق بشر, روسیه, سوئد, شرق اروپا, فنلاند, ناتو

تعیین آیندۀ سیاسی ایران در پشت پردۀ مذاکرات غیرشفاف و دروغگویی‌های دیکتاتوری ولایی و دولت آمریکا

شواهد نشان دهندهٔ این واقعیت است که پای دولت ابراهیم رئیسی در حل مشکلات کشور به‌شدت در گل مانده است و او نیز مانند رئیس‌جمهور قبلی قادر به ایجاد تغییرهای محسوس با هدف بهبود وضعیت معیشتی مردم و اقتصاد ملی ناعادلانه و غارت‌زدۀ ایران نیست.

ادامه

اسراییل, اسلام سیاسی, اعتراضات اجتماعی, اقتصادی, امپریالیسم, امریکا, امنیتی, ایران, تحریم, جنگ سرد, حقوق بشر, سیاسی, صندوق بین‌المللی پول, عدالت اجتماعی, معلمان, مقاله, نئولیبرالیسم

مارک میلی: آمریکا دیگر یک قدرت بلامنازع نیست

رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، با تاکید بر اینکه ۲۵ سال آینده مانند گذشته نخواهد بود، از نسل آینده این کشور خواست ارتش را برای نبرد در جنگ‌های آینده که به گفته وی شباهتی به جنگ‌های امروزی ندارد، آماده کنند.

ادامه

اروپا, امریکا, امریکای شمالی, اوکراین, تحلیل, تروریسم, جهان, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا, کره شمالی