عضو ناتو: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم

نخست‌وزیر رومانی با تاکید بر این که کشورش باید هزینه‌های دفاعی را در راستای برآورده کردن تعهدات و نیازهای ناتو افزایش دهد، هرگونه احتمال ورود نظامی بخارست به جنگ اوکراین را رد کرد. به گزارش ایسنا، «ایلی بولوژان» نخست‌وزیر رومانی با تاکید بر این که بخارست تحت هیچ شرایطی نیروهای نظامی‌اش را به اوکراین اعزام ... عضو ناتو: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اوکراین, جنگ سرد, جنگ نیابتی, جهان, روسیه, رومانی, شرق اروپا, صلح, ناتو, هلند

چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: ما اجازه نخواهیم داد روسیه در جنگ اوکراین شکست بخورد. به گزارش خبرگزاری مهر، جنگ اوکراین که در پی گسترش ناتو به مرزهای روسیه در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد، در حالی با برتری مسکو در جبهه‌های نبرد همراه است که این کشور متحدان قابل توجهی در سطح بین ... چین: اجازه نخواهیم داد روسیه در اوکراین شکست بخورد

ادامه

آلمان, اروپای مرکزی

شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

اجلاس دو روزه سران کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی معروف به “ناتو” به میزبانی شهر لاهه هلند، روز چهارشنبه ۲۵ ژوئن درحالی به کار خود پایان داد که شکاف و اختلافات میان اعضای این سازمان درباره افزایش سهم تامین هزینه‌های نظامی آن همچنان ادامه دارد. به گزارش CGTN : در این اجلاس، اگرچه اعضای ... شکاف در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی

ادامه

اقتصادی, جنگ سرد, جهان, گزارش, ناتو, هلند

ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

سران کشورهای عضو ناتو در هلند در بیانیه ای ۵ بندی ادعا کردند: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا – آتلانتیک است! به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سران کشورهای عضو ناتو که در هلند گرد هم آمدند پس از یک اجلاس کوتاه، از افزایش چشمگیر هزینه‌های دفاعی حمایت کرده و تعهد ... ناتو: روسیه تهدیدی بلند مدت برای امنیت اروپا- آتلانتیک است!

ادامه

آلبانی, آمریکا, اروپا, اقتصادی, ترکیه, تروریسم, جنگ سرد, جهان, روسیه, گزارش, ناتو, هلند

روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

کاخ کرملین اعلام کرد که ناتو برای توجیه افزایش ۵ درصدی هزینه‌های نظامی خود نیاز دارد تا روسیه را تهدیدی شیطان جلوه دهد. به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «کاخ کرملین» امروز -سه‌شنبه- اعلام کرد که ناتو در مسیر نظامی‌سازی گسترده قرار دارد و مصمم است تا روسیه را به عنوان «وجودی جهنمی» به ... روسیه: ناتو برای توجیه هدف افزایش ۵ درصدی هزینه‌های دفاعی، نیاز دارند تا ما را شیطان جلوه دهد

ادامه

آمریکا, اقتصادی, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, شرق اروپا, صلح, ناتو

نشریه چینی: شلیک موشک «کینژال» روسیه، شوک به ناتو وارد کرد

یک نشریه چینی نوشته موشک‌های روسیه برتری قابل توجهی نسبت به موشک‌های آمریکا و ناتو دارند.

 

به گزارش فارس، به نوشته وبگاه روسی «نیوایزو» یک نشریه چینی در این زمینه نوشت که استفاده دقیق و موثر از موشک ابرفراصوت «کینژال» در حمله به اوکراین شوکی بر ناتو بود.

 

این نشریه چینی نوشت:«استفاده از موشک کینژال از اهمیت بالایی برخوردار است. این اولین بار در تاریخ بشر است که سلاح‌های ابرفراصوت وارد نبرد واقعی می‌شوند.»

 

به گزارش این نشریه چینی، موشک‌های روسیه مزیت غیرقابل انکاری نسبت به ناتو و ایالات متحده دارند، زیرا موشک‌های ابرفراصوت ارتش ایالات متحده هنوز در مرحله آزمایشی هستند.

 

این نشریه چینی نوشت که موشک کینژال واقعا منطقه تسلیحاتی ارتش اوکراین را هدف قرار داد.

 

وزارت دفاع روسیه روز شنبه در نشست خبری اعلام کرد که برای نخستین بار در عملیات خود در اوکراین از موشک‌های ابرفراصوت استفاده کرده است. وزارت دفاع روسیه روسیه اعلام کرد که از جدیدترین موشک ابرفراصوت صوت خود برای اولین بار در یک درگیری برای هدف قرار دادن یک انبار تسلیحات در غرب اوکراین استفاده کرده است.

 

«ایگور کوناشنکوف»، سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز شنبه در جریان یک نشست خبری گفت که موشک‌های «کینژال» یک انبار موشک و مهمات زیر زمینی را در منطقه «ایوانو فرانکیوسک» در اوکراین منهدم کردند. این حمله که روز جمعه رخ داد و اولین استفاده از موشک های ابرفرا صوت از زمان حمله روسیه به اوکراین در اواخر فوریه بود.

 

موشک‌های ابرفراصوت «کینژال» می‌توانند اهدافی تا فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری (۱۲۴۳ مایل) را مورد اصابت قرار دهند. موشک‌های کینژال یکی از چندین سلاح راهبردی است که «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در مارس ۲۰۱۸ از آن رونمایی کرد. موشک کینژال سرعتی بیش از پنج ماخ (سرعت صوت) دارد و به لطف سرعت بسیار زیاد خود می‌تواند به سادگی از سامانه‌های پدافند هوایی ناتو پیشی بگیرد. کلاهک این موشک ۱۰۰۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل می‌کند و می‌تواند تاسیسات زیرزمینی را هم منهدم کند.

 

کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا طی سال‌های گذشته از دولت اوکراین حمایت‌های مالی و نظامی گسترده‌ای داشته و پس از شروع درگیری‌ها در این کشور نیز به حمایت‌های خود در کنار اعزام مزدور ادامه داده‌اند آمریکا تاکنون محموله‌های نظامی بسیاری از جمله موشک‌های ضد تانک «جاولین» به اوکراین ارسال کرده است.

 

پوتین هشدار داد که اقدامات کشورهای غربی از جمله ارسال سلاح و سربازان مزدور به اوکراین، این کشور را به خون می‌کشد. رئیس جمهور روسیه با محکوم کردن تحریم‌های جدید غرب علیه کشورش به‌خاطر عملیات در اوکراین، این تحریم‌ها را «ضربه‌ای جدی به کل اقتصاد جهانی» توصیف کرد.

 

چین اولین پایگاه خود را در اقیانوس آرام ایجاد می‌کند

بر اساس پیمان امنیتی پیشنهادی با جزایر سلیمان، نیرو‌های چینی می‌توانند برای محافظت از ایمنی پرسنل و پروژه‌های خود در جزایر سلیمان مستقر شوند.

ادامه

استرالیا, اقیانوسیه, امریکا, جزایر سلیمان, جنگ سرد, جهان, چین, خبر, ژئوپلیتیک, شرق آسیا

لاوروف: اعزام حافظان صلح به‌اوکراین منجر به‌درگیری میان نیروهای روسیه و ناتو می‌شود

وزیر امور خارجه روسیه امروز چهارشنبه، تاکید کرد، اگر ناتو نیروهای حافظ صلح به اوکراین اعزام کند، درگیری مستقیمی میان نیروهای روسیه و ائتلاف ناتو در خواهد گرفت.

ادامه

امریکا, اوکراین, بلژیک, تحلیل, جنگ سرد, جهان, حضور نظامی, روسیه, شرق اروپا, غرب, لهستان, ناتو

روسیه: بررسی معاهده صلح با ژاپن غیرممکن است/هیات اوکراینی دیکته‌های آمریکا را بیان می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که علت مخالفت مسکو با مذاکره درمورد معاهده صلح با توکیو، به این دلیل است که نمی‌توان یک سند اساسی مربوط به روابط دوجانبه را با کشوری بررسی کرد که مواضع غیردوستانه در قبال ما اتخاذ می‌کند.

ادامه

امریکا, اوکراین, تحلیل, جنگ سرد, جهان, روسیه, ژاپن, شرق آسیا, شرق اروپا