رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت: کشورهای اروپایی روز سه‌شنبه توافق کردند که برای توسعه قابلیت‌های دفاعی و نظامی خود در قالب یکی از چهار طرح کلی ارائه شده از سوی آژانس دفاع اروپایی اتحادیه اروپا، متحد شوند. به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا، در گزارش رویترز آمده است: تعداد زیادی از کشورهای اروپایی در سال‌های اخیر ... رویترز: کشورهای اتحادیه اروپا در زمینه توسعه دفاعی و نظامی متحد می‌شوند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایتالیا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق آفریقا, فرانسه, ناتو

شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین روز دوشنبه ۱۸ نوامبر (۲۸ آبان)، در نشست اولین مرحله از نوزدهمین اجلاس سران G20 با موضوع «مبارزه با گرسنگی و فقر» سخنرانی کرد. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ شی جین پینگ خاطرنشان کرد که در جهان امروز، روند تغییرات بی‌سابقه در طول صد سال گذشته تسریع شده، ... شی جین پینگ در نشست اجلاس سران G20 عملیات هشتگانه چین برای حمایت از توسعه جهانی را اعلام کرد

ادامه

آفریقا, آفریقای جنوبی, اتحادیه آفریقا, اقتصادی, برزیل, جنوب, جهان, چین, خبر, فساد, فقر, گرسنگی, گروه ۲۰

تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

حملۀ تجاوزکارانهٔ اسرائیل به ایران در بامداد ۵ آبان، تهدید خامنه‌ای در مورد “پاسخ دندان‌شکن” دادن به اسرائیل و آمریکا، گسترش بمباران لبنان، و تداوم جنایت‌های جنگی اسرائیل در نوار غزه با حمایت آمریکا و متحدان اروپایی‌اش در چند روز اخیر در صدر اخبار رسانه‌های داخلی و خارجی بوده است. در ارتباط با مسائل داخلی ... تلاش بی‌ثمر رژیم ولایی برای رفع اَبَربحران‌ها با دامن زدن به توهّم «وفاق ملی»

ادامه

آزادی‌های دموکراتیک, آمریکا, استبداد, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیتی, انگلیس, تحلیل, جنایات جنگی, جهان, حقوق بشر, سرمایه‌داری, صلح, صهیونیسم, فاشیسم, فلسطین, لبنان, منافع ملی

سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

روی کار آمدن دوباره ترامپ حکایت از تغییر در سیاست آمریکا و بازگشت به روش باج خواهی کاخ سفید نسبت به برخی کشورها به ویژه کشورهای غنی از نفت و منابع طبیعی دارد. واشنگتن ممکن است قواعد بازی را تغییر داده و توافقات منعقده بین بغداد و واشنگتن در مورد حضور نظامی آمریکا در داخل ... سیاستمدار عراقی: آمریکایی از در بیرون می‌روند و از پنجره بازمی‌گردند

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, تحلیل, جهان, خاورمیانه, عراق, عربستان سعودی

تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

رهبران چین و ژاپن در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-پاسفیک (APEC) بر تقویت روابط دوجانبه و تلاش برای مدیریت اختلافات کلیدی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از خبرگزاری کیودو نیوز، شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین در دیدار با شیگرو ایشیبا نخست وزیر ژاپن ضمن تاکید بر اهمیت روابط پکن-توکیو به‌عنوان دو کشور کلیدی آسیا ... تاکید چین و ژاپن بر تقویت روابط دوجانبه و مدیریت اختلافات

ادامه

آسیا, آسیا پاسیفیک, اقتصادی, تایوان, جهان, چین, خبر, ٰژئوپلیتیک, ژاپن, شرق آسیا, صلح

نرخ تورم در آمریکا ۴ برابر شرایط عادی شد

یکی از جاهایی که آمریکایی‌ها فشار تورم را به خوبی در آن احساس می‌کنند سوپرمارکت‌هاست. قیمت مواد غذایی در آمریکا طی ۱۲ ماه گذشته ۸.۸ درصد افزایش یافته است.

 

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری سی بی اس نیوز، شاخص قیمت مصرف‌کننده در آمریکا طی یک سال گذشته ۸.۵ درصد رشد کرده است. این بالاترین نرخ تورم در آمریکا از سال ۱۹۸۱ یعنی طی ۴۰ سال گذشته است.

 

جاستین ریتز، استاد اقتصاد دانشگاه دولتی سن جوز در این باره گفت: آن چه ما طی چند ماه گذشته مشاهده کرده‌ایم روندی است که ادامه خواهد داشت. قیمت‌ها با سرعتی بیش از آنچه طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تجربه کرده‌ایم در حال افزایش است و به نظر نمی‌رسد این روند در کوتاه‌مدت یا میان مدت متوقف شود.

 

وی افزود: رشد قیمت‌ها در طیف وسیعی از کالاها مشاهده می‌شود و کالاهای زیادی را نمی‌توان نام برد که تورم بالا به آن‌ها نرسیده باشد.

 

یکی از جاهایی که آمریکایی‌ها فشار تورم را به خوبی در آن احساس می‌کنند سوپرمارکت‌هاست. قیمت مواد غذایی در آمریکا طی ۱۲ ماه گذشته ۸.۸ درصد افزایش یافته است.

 

تورم ۸.۸ درصدی برای جامعه‌ای که به نرخ تورم زیر ۲ درصد عادت کرده است رقم بسیار بالایی است تورم در آمریکا حدود ۴ برابر شرایط عادی است.

 

آنیتا مارتین، شهروند آمریکایی ساکن سن برونو رشد کنونی قیمت‌ها را غیرقابل باور می‌داند. وی گفت: من نمی‌توانم باور کنم که همه چیز گران شده است. این مسخره است.

 

وی افزود: خیلی سخت است که در این شرایط بخواهی شکم یک خانواده را سیر کنی اگر درآمد ثابتی داشته باشی.

 

کریستین مولن ساکن سن متئو هم به خوبی تورم را بر روی لیست خرید خود احساس کرده است. او می‌گوید هزینه‌های خریدش از سوپرمارکت طی ماه‌های اخیر بالا و بالاتر رفته است. همه چیز گران‌تر شده است.

 

برای مثال به تغییر قیمت کالاهای زیر طی یک سال گذشته توجه کنید:

 

میوه و سبزیجات، ۸.۵ درصد

قهوه، ۱۱.۲ درصد

شیر، ۱۳.۳ درصد

گوشت قرمز، سفید و تخم‌مرغ، ۱۳.۷ درصد

کره و مارگارین، ۱۴ درصد

 

تام کوندون ساکن منطقه بورلینگیم هم از گرانی‌ها شکایت دارد. وی گفت: من عادت داشتم همیشه استیک بخورم. ما یک خانواده ۵ نفره هستیم. اکنون خریدن استیک برای ۵ نفر خیلی گران تمام می‌شود. بنابراین تصمیم گرفته‌ایم چیزهای دیگر بخوریم مثل مرغ یا چیزی ارزان‌تر.

 

ریتز، استاد اقتصاد دانشگاه دولتی سن جوز می‌گوید اگرچه همه مصرف‌کنندگان فشار تورم را احساس می‌کنند اما برخی گروه‌ها فشار بیشتری را تحمل می‌کنند.

 

وی گفت: تورم بر خانوارهای دارای درآمد پایین فشار بیشتری را وارد می‌کند. آن‌ها درواقع ضربه تورم را احساس می‌کنند نه فشار. افرادی که درآمد ثابت دارند فشار بیشتری حس می‌کنند زیرا دستمزد آن‌ها مطابق با تورم بالا نمی‌رود.

 

بر اساس این گزارش فدرال رزرو در حال اتخاذ اقداماتی برای مهار تورم است. افزایش نرخ بهره یکی از این اقدامات است. در آینده باید انتظار داشته باشیم که نرخ بهره بیش از پیش افزایش یابد به امید این که تورم مهار شود. جمع کردن نقدینگی از سطح جامعه آمریکا نیز یکی دیگر از راهکارهایی است که دنبال می‌شود.

 

اما باید گفت که سیاست‌های پولی در کوتاه‌مدت جواب نمی‌دهند و به درستی نمی‌توان گفت اثر سیاست‌هایی که امروز اجرا می‌شوند در چه زمانی تورم را پایین خواهد آورد. همچنین نمی‌دانیم که این سیاست‌ها چقدر مؤثر واقع خواهند شد. آیا سیاست‌های درستی هستند یا نه و یا این که اثر منفی خواهند گذاشت؟

 

اگر فدرال رزرو پای خود را محکم روی ترمز تورم بگذارد آن گاه اقتصاد وارد رکود خواهد شد.

.
.

رکود اقتصادی آمریکا در ۳ ماهه نخست سال رکورد زد

 

رکود اقتصادی آمریکا در سه ماهه نخست سال به خاطر اتکای شرکت‌های این کشور به تولیدکنندگان خارجی، رکورد بی‌سابقه‌ای ثبت کرده است.

 

به گزارش تسنیم به نقل از الجزیره؛ رکورد اقتصادی آمریکا به دلیل افزایش واردات و اتکای شرکت‌های این کشور به تولیدکنندگان خارجی، رکوردی جدید ثبت کرده است و کارشناسان می‌گویند این رکود عواقب شدیدی برای کشور به همراه خواهد داشت.

 

وزارت بازرگانی آمریکا روز چهارشنبه گزارشی منتشر کرد که نشان می‌دهد شکاف در تجارت کالا و خدمات با ۲۲.۳ درصد رشد به ۱۰۹.۸ میلیارد دلار رسیده است؛ برآورد میانه در نظرسنجی بلومبرگ از اقتصاددانان کسری ۱۰۷.۱ میلیارد دلاری را اعلام می‌کند.

 

در سه ماهه اول سال، رکود کسب و کارها و تبادل کالا از زمان همه‌گیری کرونا تاکنون بی‌سابقه بوده است؛ بر اساس آمارهای دولت این کشور، صادرات خالص آمریکا ۳.۲ واحد درصد از تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول کاهش یافته است؛ طبق این آمارها، صادرات کالا و خدمات با ۱۲.۹ میلیارد دلار یا ۵.۶ درصد افزایش در ماه مارس به ۲۴۱.۷ میلیارد دلار رسید که به رکورد جدیدی رسید.

اوپک پلاس به طرح افزایش تدریجی تولید نفت پایبند ماند

سازمان اوپک و متحدان نفتی آن در نشست پنجشنبه  (امروز) خود تصمیم گرفتند حتی با وجود طرح اتحادیه اروپا درباره حذف وابستگی به نفت روسیه به افزایش تدریجی تولید نفت پایبند بمانند.

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا

گوترش: کشورهای ثروتمند برای حل بحران بدهی آفریقا وارد عمل شوند

دبیر کل سازمان ملل، کمک و سرمایه گذاری خارجی بیشتر در کشورهای آفریقایی با هدف حل بحران مالی ناشی از شیوع کرونا را خواستار شد.

ادامه

افریقا, اقتصادی, اوکراین, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, فقر, گزارش