چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه ۲۳ آوریل در کنفرانس خبری در اشاره به اظهارات آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده در انتقاد از روابط اقتصادی و تجاری چین و روسیه گفت: آمریکا در حالی که لایحه کمک به اوکراین را تصویب کرده، از طرفی دیگر، دست به اتهام بی‌اساسی علیه مبادلات ... چین: مواضع آمریکا در مورد روابط چین – روسیه ریاکارانه است

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, اقیانوسیه, اوکراین, تحلیل, جنایات جنگی, چین, روسیه, شرق آسیا, شرق اروپا

آمریکا، اروپا را درهم شکست

اروپا به یک رعیت کامل تبدیل شده است. به گزارش اسپوتنیک، والنتینا ماتوینکو، رئیس شورای فدراسیون روسیه به اسپوتنیک گفت که آمریکایی‌ها اروپا را درهم شکستند و آن را دست نشانده خود کردند، آنها به سادگی اروپایی‌ها را “سرکوب” کردند. وی در ادامه افزود: «آمریکایی‌ها به سادگی اروپا را زیر پا گذاشتند. آن را به ... آمریکا، اروپا را درهم شکست

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, امنیتی, تحلیل, جهان, روسیه

کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

رئیس موسسه کریبروم روسیه با اشاره به موفقیت بریکس در پیاده سازی ارز دیجیتال خود، این گروه را در برابر استعمار دیجیتال مقاوم دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ایگور آشمانوف، رئیس موسسه کریبروم و عضو شورای حقوق بشر روسیه تاس گفت که کشور‌های عضو بریکس قادر خواهند بود مشترکاً در برابر استعمار ارزدیجیتال مقاومت کنند. ... کشور‌های بریکس می‌توانند به‌طور مشترک در برابر استعمار دیجیتال مقاومت کنند

ادامه

استعمار, اقتصادی, تحلیل, جهان, خبر, روسیه

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند. به گزارش خبرگزاری آلمان؛ سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و ... خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, ایتالیا, جهان, خبر, محیط زیست

بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

بر اساس پیش‌بینی «بلومبرگ»، چین در پنج سال آینده بیشترین سهم را در رشد اقتصاد جهانی خواهد داشت، به طوری که سهم چین از مجموع کشورهای G7 فراتر رفته و تقریباً دو برابر ایالات متحده خواهد بود. به گزارش رادیو بین‌المللی چین؛ محاسبات بلومبرگ در این هفته بر اساس آخرین داده‌های پیش‌بینی اقتصادی «صندوق بین‌المللی ... بلومبرگ: چین همچنان بزرگترین کمک کننده به رشد اقتصادی جهان در ۵ سال آینده خواهد بود

ادامه

اقتصادی, اندونزی, جهان, چین, ژئوپلیتیک, صندوق بین‌المللی پول, هندوستان

اوپک پلاس به طرح افزایش تدریجی تولید نفت پایبند ماند

سازمان اوپک و متحدان نفتی آن در نشست پنجشنبه  (امروز) خود تصمیم گرفتند حتی با وجود طرح اتحادیه اروپا درباره حذف وابستگی به نفت روسیه به افزایش تدریجی تولید نفت پایبند بمانند.

 

به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی واشنگتن تایمز نوشت: این تصمیم در حالی گرفته شده که انتظار می رود طرح اروپا بازار جهانی این محصول را که حتی همین حالا نیز تشنه تولید است از میلیون ها بشکه نفت خام محروم کند.

 

اعضای اوپک پلاس که شامل کشورهای غیرعضوی ماند روسیه است در نشست مجازی خود پایبندی خود را به نقشه راه باز کردن تدریجی شیرهای نفت حفظ کردند و توافق کردند ۴۳۲ هزار بشکه نفت در روز در ماه ژوئن به بازار اضافه کنند. این طرح به منظور افزایش تدریجی تولید و با هدف جبران کاهش ناشی از وخیم ترین شرایط رکود ناشی از همه گیری کرونا در سال ۲۰۲۰ اجرا شده است.

 

به نوشته واشنگتن تایمز، این اقدام محتاطانه اوپک پلاس، فشارها بر بخش انرژی جهان را تشدید خواهد کرد و انتظار می‌رود قیمت ها نفت و بنزین، گازوئیل و سوخت صنعت هوانوردی افزایش بیشتری داشته باشد.

 

افزایش قیمت ها تورم جهانی را در وضعیت وخیم‌تری قرار خواهد داد و پولی را که باید صرف حمایت از احیای اقتصادی شود هزینه خواهد کرد.

 

این رویکرد محتاطانه اوپک پلاس بحران جهانی انرژی را تشدید می‌کند و تحلیلگران قیمت ها از موسسه ریستاد انرژی پیش‌بینی می‌کنند که اگر ۲۷ کشور اتحادیه اروپا پیشنهاد تحریم نفت روسیه را تأیید کنند، بازار جهانی به طور بالقوه تا ۲ میلیون بشکه نفت را  ظرف ۶ ماه از دست خواهد داد.

 

انتظار می رود روسیه با از دست دادن اروپا به عنوان بزرگترین مشتری نفتی خود شاهد کاهش تولید این محصول باشد.

 

اوپک این موضوع را برای مقامات اروپایی روشن کرده که این کارتل نفتی تولید را برای جبران کاهش  ناشی از نفت روسیه افزایش نخواهد داد. برخی از اعضای این کارتل نفتی تاکنون نتوانسته اند سهمیه خود را تولید کنند.

 

بهای نفت امسال بیش از ۴۰ درصد افزایش داشته است.

 

روسیه با حدود ۱۲ درصد عرضه جهانی، بزرگترین صادرکننده نفت جهان است. قبل از حمله به اوکراین، روسیه حدود ۳.۸ میلیون بشکه نفت در روز به اتحادیه اروپا ارسال می کرد و پالایشگاه ها در این اتحادیه این محصول را به بنزین و سوخت دیزل تبدیل می کردند.

 

اگر اتحادیه اروپا طرح های خود را برای حذف تدریجی واردات نفت خام  از روسیه طی شش ماه انجام می‌دهد، مسکو می تواند تلاش کند این بشکه ها را به کشورهای آسیایی که در تحریم شرکت نمی کنند بفروشد اما نمی‌تواند جایگزینی برای  همه مشتریان نفتی خود در اروپا پیدا کند.

گوترش: کشورهای ثروتمند برای حل بحران بدهی آفریقا وارد عمل شوند

دبیر کل سازمان ملل، کمک و سرمایه گذاری خارجی بیشتر در کشورهای آفریقایی با هدف حل بحران مالی ناشی از شیوع کرونا را خواستار شد.

ادامه

افریقا, اقتصادی, اوکراین, جهان, چین, حقوق بشر, روسیه, سازمان ملل, شرق آسیا, شرق اروپا, صندوق بین‌المللی پول, فقر, گزارش