رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا گفت این کشور باید قانونی را تصویب کند که اگر دیوان کیفری بینالمللی علیه نتانیاهو یا دیگر مقامهای صهیونیست پیگرد قانونی صادر کرد، علیه این دادگاه تحریم وضع کند. به گزارش ایسنا، «جان ثون» رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اگر دیوان کیفری بینالمللی و ... تهدید رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا علیه دیوان داوری لاهه
کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
براساس گزارشها، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی فرمانی را برای تصویب معاهده مشارکت استراتژیک جامع میان پیونگیانگ و مسکو امضا کرد. به گزارش ایسنا، خبرگزاری صدای کره گزارش داد، این فرمان روز دوشنبه در پیونگیانگ امضا شد و این معاهده از روز مبادله اسناد تصویب ۲ کشور لازمالاجرا خواهد شد و تاریخ انقضا ندارد. در ... کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
«ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
داغترین خبر این هفته بدون شک پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ۵ نوامبر است. وقتی صحبت از تأثیر این موضوع بر ایران میشود، مردم به طور طبیعی به «فشار حداکثری» چندگانه علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری او فکر میکنند، بسیاری از مردم نگران چشم انداز توسعه ایران در چهار ... «ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
وزیر خارجه مجارستان با اشاره به پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت اروپا «در آستانه تغییرات گسترده» قرار دارد. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در گفتوگویی با «هیر تیوی» تلویزیون خبری این کشور عنوان کرد: «پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، اتحادیه اروپا باید رویکردش را ... وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
استونی: تمایل اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه روسیه رو به کاهش است
نخست وزیر استونی میگوید که اشتیاق اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه روسیه، روند نزولی به خود گرفته است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، کایا کالاس، نخست وزیر استونی با اشاره به مشکلات داخلی کشورهای اروپایی در حوزه انرژی، گفت که تمایل اعضای اتحادیه اروپا برای اعمال تحریم علیه مسکو رو به کاهش گذاشته است.
کالاس در گفتوگو با این نشریه چاپ انگلیس گفت: اعمال تحریم (علیه روسیه) روز به روز دشوارتر میشود و حوزههای زیادی برای اعمال تحریم باقی نمانده است. مشکل اینجاست.
نخست وزیر استونی «جنگ فرسایشی» و «مشکلات داخلی» را دلیل تمایل رو به افول اروپاییها برای تحریم روسیه عنوان کرد.
آمریکا و اتحادیه اروپا از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین در ماه فوریه، اقتصاد مسکو را با تحریم هدف گرفتهاند. در حالی که دور نخست تحریمها به طور متفقالقول به تأیید و تصویب آنها رسیده بود، به دلیل نقش محوری مسکو در عرضه نفت و گاز، محدودیتها برای خرید انرژی روسیه به نقطه اختلاف متحدان اروپایی تبدیل شده است.
استقبال از تحریمها علیه مسکو بدون در نظر گرفتن خسارات جانبی آن به اقتصاد اتحادیه اروپا و شهروندانش، بهای قبوض انرژی و تورم در این بلوک را به شکلی سرسامآور افزایش داده است.
کالاس گرچه اطمینان داده که «اکثریت مردم اروپا به این درک رسیدهاند که تورم شبیه یک جنگ مالیاتی است» و مدعی شده که «ما این هزینه را با یورو پرداخت میکنیم، در حالی که اوکراینیها با جانشان هزینه میدهند»، اعتراضات در اتریش، ایتالیا، فرانسه و جمهوری چک در واکنش به افزایش هزینه زندگی و آنچه منتقدان جنگ نیابتی ناتو نامیدهاند، سیر صعودی به خود گرفته و احتمالاً با ورود به فصل سرما شدت خواهد گرفت.
ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، «خودزنی اقتصادی» ناشی از اعمال تحریم علیه روسیه را قویاً نکوهش کرده و این در حالی است که زُلتان کواکس، وزیر امور خارجه این کشور، اقدامات تحریمی علیه روسیه را به «انداختن بمب اتم در اقتصاد مجارستان و همچنین اقتصاد اروپا» تشبیه کرده است.
بوداپست باتوجه به اینکه گاز مورد نیاز خود را از طریق خط لوله زمینی تأمین میکند، موفق شده تا در تازهترین بسته تحریمی اروپا علیه مسکو، معافیتهایی را برای خود لحاظ کند، هرچند پس از خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم یک و ۲، بسیاری از کشورهای اروپایی، دیگر قادر به دریافت گاز از طریق خطوط لوله زیر دریایی نیستند.
در بین کشورهای اروپایی، استونی در ما جولای، بالاترین میزان افزایش قیمت انرژی را ثبت کرد. البته این موضوع، اشتیاق سران این کشور را به جنگ اوکراین کاهش نداد. استونی از ماه آگوست و به نسبت سرانه تولید ناخالص داخلی، تجهیزات نظامی بیشتری نسبت به سایر کشورهای عضو ناتو به کییف ارسال کرده است.
بر اساس آمار و ارقام، کییف از آغاز سال ۲۰۲۲، بیش از ۸۰ میلیارد یورو کمک خارجی دریافت کرده است.
تظاهرات گسترده در اروپا برای لغو تحریمها علیه روسیه+ فیلم
معترضان به افزایش قیمت ها در برخی پایتخت های کشورهای اروپایی با برگزاری تظاهرات هایی خواستار لغو تحریم های اعمالی علیه روسیه شدند.
پاسخ سخنگوی وزارت امور خارجه چین درباره رد پیشنویس مربوط بهشین جیانگ در شورای حقوق بشر سازمان ملل
سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنج شنبه ۶ اکتبر به سوال خبرنگاری مبنی بر شکست پیش نویس مربوط به شین جیانگ در شورای حقوق بشر سازمان ملل پاسخ داد.
نیوزویک: آمریکا به تغییر موضع در جنگ روسیه و اوکراین نیاز دارد
هفته نامه نیوزویک نوشت: با گذشت هفت ماه از جنگ روسیه و اوکراین موضع آمریکا، در قبال این جنگ کوچکترین تغییری نکرده است و به نظر میرسد که از نظر سردمداران آمریکایی هزینه این جنگ برای مالیات پردازان این کشور اهمیتی ندارد.
انتقاد وزیر اقتصاد آلمان از قیمتهای «نجومی» گاز طبیعی آمریکا
«رابرت هابک» وزیر اقتصاد آلمان، آمریکا و کشورهای دیگر «دوست» و تامین کننده گاز طبیعی را به دستیابی به قیمتهای «نجومی» برای عرضه گاز خود متهم کرد و گفت آنها از تبعات جنگ روسیه در اوکراین نفع میبرند.