احمد امینیروش، فرماندار جیرفت، در گفتگو با خبرگزاری ایلنا اظهار داشت: دیروز عصر (چهارشنبه ۲۰ بهمن)، سه کارگر انتقال برق جیرفت که از شانزدهم بهمن ماه در ارتفاعات جبالبارز گیر افتاده بودند، پس از چهار روز، نجات پیدا کردند.
وی افزود: روز گذشته به دلیل بدی آب و هوا، بالگرد نتواست به منطقه برسد اما نیروهای هلال اجمر شهرستان و تیم کوهنوردی حدود ساعت ۱۵ عصر دیروز خود را به محل کارگاه این کارگران رساندند و آنها را نجات دادند.
امینیروش افزود: حال عمومی این سه کارگر مساعد است و از آنجا که از محل کارگاه خارج نشده بودند، آذوقه برای این چهار روز به اندازه کافی داشتهاند.
روز شانزدهم بهمن، پنج کارگر انتقال برق جیرفت در ارتفاعات جبالبارز گیر افتادند که متاسفانه دو نفر از آنها جان خود را از دست دادند. سه کارگر دیگر روز گذشته پس از چهار روز نجات پیدا کردند.