رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

گوستاو پترو رئیس جمهور کلمبیا در اظهاراتی با انتقاد از حمایت برخی از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی از اسرائیل، از تصمیم کشورش برای قطع همکاری با ناتو خبر داد و تاکید کرد: اگر اعضای ناتو در کنار نسل‌کشی ایستاده‌اند، حضور ما در این ائتلاف چه معنایی دارد؟ به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل ... رئیس جمهور کلمبیا از قطع همکاری با ناتو خبر داد

ادامه

آرژانتین, آفریقای جنوبی, آمریکای لاتین, اسراییل, اکوادور, برزیل, جهان, خبر, فلسطین, کلمبیا, ناتو, نسل‌کشی, همبستگی

زاخارووا: کالاس تازه دروغ‌های ترامپ را فهمیده است!

سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز چهارشنبه، گفت رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نهایت فهمید که پشت دروغ‌های طرح ترامپ برای کمک به اوکراین چه چیزی نهفته است. به گزارش ایسنا، روز دوشنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به همراه مارک روته، دبیرکل ناتو طرحی را برای تامین کمک‌های نظامی بیشتر به اوکراین اعلام کردند ... زاخارووا: کالاس تازه دروغ‌های ترامپ را فهمیده است!

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, جنگ نیابتی, روسیه, شرق اروپا, غرب, ناتو

کارگران بندر در یونان مانع ارسال کالا به اسرائیل شدند

کارگران بندر پیرائوس یونان روز دوشنبه از تخلیه محموله فولاد نظامی به مقصد سرزمین های اشغالی جلوگیری کردند. به گزارش ایرنا از آناتولی، در تجمعی که در اسکله‌های ۲ و ۳ این بندر برگزار شد، اعضای اتحادیه که فعالان طرفدار فلسطین، گروه‌های چپ‌گرا و قانونگذاران حزب کمونیست یونان (KKE) نیز به آنها پیوستند اعلام کردند ... کارگران بندر در یونان مانع ارسال کالا به اسرائیل شدند

ادامه

آمریکا, اتحادیه اروپا, اسراییل, بایکوت, حزب کمونیست, خاورمیانه, سازمان ملل, طبقه کارگر, فلسطین, ناتو, یونان

هشدار لاوروف به آمریکا و متحدانش درباره تهدیدات امنیتی علیه مسکو و پیونگ‌یانگ

وزیر خارجه روسیه گفت که این کشور همراه با کره شمالی، تلاش‌ها برای ایجاد زیرساخت‌های ناتو در شمال شرقی آسیا را خطرناک ارزیابی می‌کنند. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اظهار داشت که‌ مسکو‌ به ایالات‌ متحده و متحدانش درباره ایجاد هرگونه تهدیدات امنیتی علیه روسیه و کره شمالی ... هشدار لاوروف به آمریکا و متحدانش درباره تهدیدات امنیتی علیه مسکو و پیونگ‌یانگ

ادامه

آمریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, ژاپن, شبه جزیره کره, شرق آسیا, شرق اروپا, کره جنوبی, کره شمالی

آکسیوس: موضع ترامپ درباره اوکراین پس از تماس تلفنی با پوتین تغییر کرد

رسانه آمریکایی مدعی شده پس از آنکه رئیس‌جمهور روسیه به همتای خود از ایالات متحده اعلام کرد که قصد تشدید جنگ را دارد، ترامپ قصد دارد طرحی برای مسلح کردن اوکراین اعلام کند که انتظار می‌رود شامل سلاح‌های تهاجمی باشد. به گزارش ایسنا، دو منبع آگاه به پایگاه آمریکایی گفتند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز ... آکسیوس: موضع ترامپ درباره اوکراین پس از تماس تلفنی با پوتین تغییر کرد

ادامه

آمریکا, اروپا, اوکراین, جنگ نیابتی, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, صلح, فرانسه, ناتو

ناتو برای برگزاری بزرگترین مانور ائتلاف از ۲۰۰۲ تاکنون آماده می‌شود

نیروهای ناتو خود را برای بزرگترین رزمایش این ائتلاف از سال ۲۰۰۲ تاکنون در نروژ و با حضور ۴۵ هزار سرباز از ۲۹ کشور عضو ناتو به همره سوئد و نروژ آماده می‌کنند.

 

به گزارش خبرگزاری راشاتودی، حدود ۱۵۰ جنگنده، ۶۰ کشتی و حدود ۱۰ هزار وسیله حمل و نقل زمینی در مانور “تریدنت جانکچر” که گفته شده بیشتر برای آموزش پاسخگویی به هرگونه حمله به یک متحد ناتو است، شرکت خواهند کرد. این تمرین نظامی از ۲۵ اکتبر(سوم آبان) آغاز می‌شود و تا ۷ نوامبر(۱۶ آبان) ادامه خواهد داشت و ۳۱ کشور عضو و شریک ناتو نیز در آن شرکت می‌کنند.

 

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو این مانور نظامی را “دفاعی و شفاف” دانست و افزود، همه طرف‌های سازمان امنیت و همکاری اروپا، از جمله روسیه دعوت شده‌اند که ناظران خود را برای شرکت در این مانور اعزام کنند.

 

این مانور نظامی دفاع از یک کشور عضو ناتو در هنگام مواجه شدن با حمله از سوی مهاجمی “فرضی” را شبیه‌سازی می‌کند. این مانور در نروژ، فنلاند و سوئد برگزار می‌شود.

 

کارشناسان بر این باورند که این مانور احتمالا به دنبال چالش رو رشد با روسیه بر سر کنترل شمالگان برگزار می‌شود.

 

این تمرین نظامی همچنین توانایی ناتو برای عملیات در هوای سرد را نیز محک خواهد زد اما به نظر می‌رسد که برخی از اعضای ناتو نتوانسته‌اند آمادگی مناسب را برای حضور سربازانشان در هوای سرد به دست آورند. از حدود هزار سرباز هلندی که قرار است در این مانور شرکت کنند، خواسته شده که لباس‌های گرم مناسب را خودشان تهیه کنند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، دولت این کشور نیز به هر سرباز هزار یورو داده تا لباس‌های گرم تهیه کنند.

 

این نخستین دور از مانورهای تریدنت جانکچر نیست اما بزرگ‌ترین مانوری خواهد بود که از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ برگزار شده است. برای مثال، تریدنت جانکچر ۲۰۱۵ با ۳۶ هزار سرباز، ۶۰ ناو و حدود ۲۰۰ جنگنده برگزار شد.

 

ماریا زاخاروا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه هفته گذشته اظهار کرد: نسبت به افزایش فعالیت‌های نظامی و سیاسی ناتو در منطقه شمالگان و در مجاورت خاک روسیه درشمال نروژ بی‌توجه نیستیم.

 

اگرچه ناتو از روسیه برای مشارکت در این مانور گسترده دعوت کرده اما به گفته فرمانده ارشد آمریکا در اروپا مسکو این دعوت را نپذیرفته است.

ایسنا

رئیس جمهوری فنلاند: روسیه تهدیدی برای هلسینکی بشمار نمی‌رود

به گزارش خبرگزاری «نووستی»، “سائولی نینیسته” رئیس جمهوری فنلاند اعلام کرد که تهدیدی از جانب روسیه نمی‌بیند، برای اینکه درک می‌کند که این کشور دلیلی برای حمله به فنلاند ندارد.

ادامه

جهان, خبر, روسیه, شمال اروپا, فنلاند, ناتو

اعتراف مقام سابق ناتو درباره رابطه اسرائیل با جبهه النصره در سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، یکی از مسئولان بلند پایه سابق سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از رابطه اسرائیل با جبهه النصره و ارتباط ترکیه با این گروه تروریستی پرده برداشت.

ادامه

اسراییل, امریکا, ترکیه, تروریسم, جهان, خبر, سوریه, شمال غرب آسیا, ناتو

ژنرال حفتر: ناتو زیرساخت های لیبی را از بین برد

ژنرال «خلیفه حفتر » فرمانده ارتش لیبی گفت، ناتو با دخالت نظامی در لیبی زیرساخت های نظامی آن را از بین برد و زمینه را برای ظهور و فعالیت گروه های تندرو مانند القاعده و داعش فراهم کرد.

ادامه

جهان, خبر, شمال افریقا, لیبی, ناتو