رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا گفت این کشور باید قانونی را تصویب کند که اگر دیوان کیفری بینالمللی علیه نتانیاهو یا دیگر مقامهای صهیونیست پیگرد قانونی صادر کرد، علیه این دادگاه تحریم وضع کند. به گزارش ایسنا، «جان ثون» رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اگر دیوان کیفری بینالمللی و ... تهدید رهبر جدید اکثریت سنای آمریکا علیه دیوان داوری لاهه
کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
براساس گزارشها، «کیم جونگ اون» رهبر کرهشمالی فرمانی را برای تصویب معاهده مشارکت استراتژیک جامع میان پیونگیانگ و مسکو امضا کرد. به گزارش ایسنا، خبرگزاری صدای کره گزارش داد، این فرمان روز دوشنبه در پیونگیانگ امضا شد و این معاهده از روز مبادله اسناد تصویب ۲ کشور لازمالاجرا خواهد شد و تاریخ انقضا ندارد. در ... کرهشمالی هم معاهده استراتژیک با روسیه را تصویب کرد
«ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
داغترین خبر این هفته بدون شک پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در انتخابات ۵ نوامبر است. وقتی صحبت از تأثیر این موضوع بر ایران میشود، مردم به طور طبیعی به «فشار حداکثری» چندگانه علیه ایران در دوره اول ریاست جمهوری او فکر میکنند، بسیاری از مردم نگران چشم انداز توسعه ایران در چهار ... «ترامپ» بازگشته اما آمریکا دیگر خاورمیانه را ندارد!
وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
وزیر خارجه مجارستان با اشاره به پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت اروپا «در آستانه تغییرات گسترده» قرار دارد. به گزارش ایسنا، «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در گفتوگویی با «هیر تیوی» تلویزیون خبری این کشور عنوان کرد: «پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده، اتحادیه اروپا باید رویکردش را ... وزیر خارجه مجارستان: اروپا در آستانه تغییرات گسترده است
قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
منابع خبری گزارش دادند که قانونگذاران ایرلندی با تصویب طرحی در پارلمان این کشور خواستار تحریم اسرائیل شدند. به گزارش بامداد جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، قانونگذاران ایرلندی طرحی را در پارلمان این کشور تصویب کردند که در آن اسرائیل به عنوان رژیمی جنایتکار معرفی شده که در مقابل چشمان جهانیان در حال ... قانونگذاران ایرلندی خواستار تحریم اسرائیل شدند
مقاومت آمریکای لاتین در برابر فشار آمریکا برای تحریم شرکت هوآوی
کشورهای آمریکای لاتین در برابر فشارهای آمریکا برای تحریم “هوآوی” مقاومت می کنند و علاقه ای به پیوستن به کمپین واشنگتن علیه این شرکت چینی ندارند.
به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، کشورهای آمریکای لاتین نسبت به اقدامات دولت آمریکا برای تحریم و قطع همکاری با شرکت چینی هوآوی بی توجه هستند.
این کشورها گزینه نزدیک بودن به چین را به جای پیوستن به کمپین آمریکا برای تحریم شرکت هوآوی انتخاب میکنند.
دیپلماتهای آگاه در این راستا اعلام کردند که مقامات آمریکا به کشورهای آمریکای لاتین فشار آوردهاند تا از تصمیم واشنگتن برای خارج کردن شرکت هوآوی از شبکه ارتباطی “۵ جی” تبعیت کنند.
اما برزیل به رغم نزدیکی روابط با دولت ترامپ در برابر این فشارها از خود مقاومت نشان داده است.
در همین حال “همیلتون مورائو” معاون رئیس جمهوری برزیل تایید کرد که دولت این کشور دید خوبی نسبت به شرکت هوآوی دارد.
برزیل، مکزیک و آرژانتین (سه اقتصاد بزرگ آمریکای لاتین) قرار است در سال جاری میلادی یا اوایل سال ۲۰۲۰ در این رابطه که آیا اجازه دهند شرکت هوآوی در ایجاد تأسیسات شبکه “جی ۵ ” در کشورشان مشارکت کند یا نه، تصمیم گیری کنند.
یک دیپلمات ارشد آمریکا نیز در اظهارنظری گفت: فشاری زیادی از سوی آمریکا علیه فعالیتهای بین المللی شرکت هوآوی وجود دارد اما تاکنون دولت ترامپ حداقل در این مقطع زمانی دستاوردی در این راستا نداشته است.
“سباستین پینرا” رئیس جمهوری شیلی اواسط اردیبهشت ماه با رئیس شرکت هوآوی دیدار و از مشارک این شرکت در مناقصههای عمومی در شیلی برای ایجاد شبکه ارتباطی “جی ۵” استقبال کرد.
“ریکاردو سالیناس” یک فرد قدرتمند رسانهای نزدیک به رئیس جمهوری مکزیک نیز گفت: نمیتوانم از شرکت هوآوی به جز اظهارنظرهای مثبت چیز دیگری بگویم.
بدنبال توقف مذاکرات میان آمریکا و چین، جنگ تجاری میان دو کشور مجدداً در ماه گذشته از سر گرفته شد و “دونالد ترامپ” رئیس جمهور آمریکا در اقدامی تعرفه واردات ۲۰۰ میلیارد دلار از کالاهای چینی را افزایش داد و پکن نیز در اقدامی متقابل تعرفه ۶۰ میلیارد دلار بر روی کالاهای آمریکا وضع کرد.
دولت آمریکا علاوه بر افزایش تعرفه کالاهای وارداتی، هوآوی بزرگترین شرکت تجهیزاتی چین را در فهرست شرکتهای ممنوعه قرار داد و از دیگر شرکتهای بزرگ جهان خواست تا از همکاری خود را با این شرکت چینی متوقف کنند.
شرکت هوآوی، غول تکنولوژیهای مخابراتی چین از تصویب طرح «مجوز دفاع ملی ۲۰۱۹» در کنگره آمریکا که باعث محرومیت این شرکت از حقوق عمومی خود شده است، به یکی از دادگاههای واشنگتن شکایت کرد.
ایرنا
دلیل واقعی فشار آمریکا به هوآوی فاش شد
وزیر خزانهداری آمریکا در نهایت دلیل فشارهای این کشور به شرکت هوآوی را فاش کرد.
چین برای مقابله با آمریکا سیستم حفاظت از تجهیزات فن آوری راه اندازی کرد
در پی تشدید جنگ تجاری آمریکا و تحریم شرکت هوآوی، دولت پکن در راستای حفظ منافع ملی سیستم حفاظت از تجهیزات فن آوری راه اندازی کرد.
امریکا رسما به ترکیه اطلاع داد که در صورت خرید اس ۴۰۰ اجازه دریافت اف ۳۵ نخواهد داشت
وزیر دفاع موقت آمریکا رسماً به ترکیه اطلاع داد که اگر برنامههای خود برای خرید سیستم دفاع موشکی اس ۴۰۰ از روسیه را پیش ببرد، اجازه نخواهد داشت جنگندههای اف ۳۵ خریداری شده را دریافت کند.
واکنش وزارت امور خارجه ایران به تحریم شرکتهای پتروشیمی
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان تحریم شرکتهای پتروشیمی ایران را مصداق تروریسم اقتصادی و در ادامه خصومتهای مستمر کاخ سفید علیه ملت ایران دانست.