حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

سرمقاله المیدان: اعلامیهٔ اخیر ایالات متحده مبنی بر تروریستی اعلام کردن “اخوان‌المسلمین” در سودان با موجی از استقبال بخش‌هایی گسترده‌ از طیف سیاسی سودان روبه‌رو شده است. آنچه امروز واشنگتن اعلام کرده است افشای حقیقتی ناشناخته نیست، بلکه اذعانی دیرهنگام به واقعیتی است که در آگاهی و تجربهٔ مردم سودان ریشه دارد، مردمی که این ... حزب کمونیست سودان و اخوان المسلمین

ادامه

آزادی, آمریکا, افغانستان, امپریالیسم, انقلاب, انگلیس, ایدئولوژی, تروریسم, جنبش انقلابی, جنگ سرد, حاکمیت ملی, خاورمیانه, سودان, سیاسی, شمال آفریقا, عدالت اجتماعی, فاشیسم, فساد, مصر

لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

رئیس جمهور بلاروس، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و جنگ واشنگتن علیه ایران ضعف آمریکا را نشان داده است. به گزارش ایلنا به نقل از راشاتودی، «الکساندر لوکاشنکو»، رئیس جمهور بلاروس، با اشاره به جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، گفت که ایران کشوری قدرتمند است و درگیری‌های آنجا ضعف ایالات متحده را نشان ... لوکاشنکو: ایران گواه این است که آمریکا نمی‌تواند چین را شکست دهد

ادامه

آمریکا, ایران, بلاروس, تحلیل, جهان, چین, خاورمیانه, سازمان پیمان امنیت جمعی, شرق اروپا

تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

روسیه همکاری اطلاعاتی و نظامی خود با ایران را گسترش داده و تصاویر ماهواره‌ای و فناوری بهبود‌یافته پهپاد در اختیار ایران قرار داده است تا به هدف‌گیری نیروهای آمریکا در منطقه کمک کند. به گزارش وال اسریت ژورنال: این همکاری با هدف حفظ ایران به‌عنوان شریک نزدیک در خاورمیانه و ادامه جنگی است که برای ... تغییر معادله جنگ با کمک روسیه + فیلم

ادامه

آمریکا, اروپا, اقتصادی, اوکراین, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, روسیه, شرق اروپا, فیلم, مقاله, نظامی

روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

معاون نخست وزیر روسیه در سخنانی اعلام کرد: ما در حال کمک به کوبا هستیم، کار در حال انجام است، اما در حال حاضر نمی‌ خواهم هیچ جزئیاتی را فاش کنم. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانووستی، الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که مسکو در ... روسیه: در حال کمک به کوبا هستیم و به تأمین نفت کوبا ادامه خواهیم داد

ادامه

آمریکا, آمریکای لاتین, انرژی, جنگ سرد, جهان, خبر, روسیه, شرق اروپا, کارائیب, کوبا, محاصره اقتصادی

نقشه‌های ترامپ برای کوبا

رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه دولت کوبا در آستانه فروپاشی است، تهدید کرد عملیاتی برای ربودن «میگل دیاز کانل»، رئیس‌جمهور این کشور ترتیب خواهد داد. او با استناد به عملیات موفق در ونزوئلا گفت: چنین ماموریتی برای پنتاگون چندان سخت نخواهد بود. همزمان، وزیر امور خارجه آمریکا در حال ایجاد ارتباط با نوه رائول کاسترو ... نقشه‌های ترامپ برای کوبا

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, آمریکای لاتین, اتحاد شوروی, استراتژیک, ایدئولوژی, جنگ سرد, جهان, چین, دخالت نظامی, دکترین مونروئه, روسیه, ٰژئوپلیتیک, سوسیالیسم, کارائیب, کوبا, گزارش, ونزوئلا

مقابله آلمان با آمریکا، عزم برلین برای نهایی شدن «نورد استریم ۲»

گرچه برخی از نمایندگان مجلس آمریکا تحریم‌هایی علیه مقاطعه‌کاران اروپایی پروژه انتقال گاز روسیه به آلمان تصویب کردند اما به نظر می‌رسد عزم برلین برای تکمیل این پروژه و مراحل پایانی لوله‌کشی آن از یک سو و تهدید تحریم متقابل شرکت‌های آمریکایی، تصویب این تحریم‌ها در سنا و امضای آن در کاخ سفید را با دشواری روبرو سازد.

 

این هفته در چهارچوب بررسی بودجه نظامی سالیانه آمریکا، قانونگذاران کنگره برای فشار بیشتر به پروژه نورد استریم۲، بسته‌ای تحریمی را تدوین کردند که براساس آن، شرکت های اروپایی همکار در لوله‌کشی دریایی این پروژه با مسدود شدن دارایی‌ها و ابطال روادید آمریکا روبرو خواهند شد.

 

در واکنش به مداخلات واشنگتن، هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان گفته، سیاست انرژی این قاره در اروپا تعیین می‌شود نه در آمریکا.

 

« یوآخیم فایفر » از نمایندگان ارشد مجلس آلمان و از اعضای حزب دموکرات مسیحی نیز تهیه پیش‌نویس این تحریم ها را “اقدام خصمانه آمریکا علیه متحدانش” نامید.

 

وزارت اقتصاد آلمان نیز در بیانیه‌ای تحریم‌های برون مرزی آمریکا را رد و خاطرنشان کرد: ما از رای مجلس نمایندگان آمریکا در مورد تحریم خط لوله “نورد استریم دو” ابراز تاسف می‌کنیم.

 

« کلاوس ارنست » رئیس کمیسیون امور اقتصادی و انرژی مجلس آلمان نیز از برلین خواسته تا گاز مایع طبیعی آمریکا را هدف قرار دهد زیرا واشنگتن تلاش می‌کند آن را جایگزین گاز روسیه معرفی کند.

 

ارنست معتقد است اگر واشنگتن جلوی تکمیل این خط لوله را بگیرد، آلمان باید تعرفه های تنبیهی بر واردات گاز از آمریکا وضع کند.

 

به اعتقاد او، این امر بازدارنده‌ای قوی برای توقف اقدامات آمریکا بوده و در نتیجه فروش ال‌ان‌جی این کشور را کاهش داده و آن را وادار به تجدید نظر در رفتارش می‌کند.

 

اتاق بازرگانی آلمان و روسیه پیشتر و به دنبال تصویب لایجه تحریم خط لوله گازی نورد استریم در بودجه دفاعی ۲۰۲۰ آمریکا، گفت: به طور کلی این خط لوله برای امنیت انرژی اروپا مهم است و در صورت تصویب این لایحه، خواستار تحریم‌های تلافی‌جویانه علیه ایالات متحده هستیم.

 

دونالد ترامپ پیشتر و برای توجیه فشارها بر این پروژه تلاش کرده بود به این ماجرا ابعاد ژئوپلتیک دهد.

 

وی استدلال کرده بود آلمان و به تبع آن دیگر کشورهای اروپایی ممکن است به گاز روسیه وابسته شوند. موضوعی که ارنست آن را رد کرده و گاز آمریکایی حاصل از فرکینگ (شکست هیدرولیکی) را گرانتر از گاز روسیه می‌داند که مناسب نیازهای آلمان نیست.

 

 

رسانه‌های آمریکایی نیز به تحریم های آمریکا چندان خوشبین نیستند؛ به عنوان نمونه شبکه خبری بلومبرگ به این نکته اشاره کرد که زمانبندی و طراحی این بسته تحریمی تنها می‌تواند پروژه ای را که تکمیل آن تا اندازه‌ای حتمی است به تاخیر بیاندازد.

 

 

شرکت آلمانی وینترشال که در ساخت این خط لوله فعالیت می کند خبر داده در صورت فراهم بودن آب‌وهوای دریای بالتیک، تا پایان سال ۲۰۱۹ کار ساخت این خط لوله پایان می یابد. آخرین بخش پروژه که ۲۸۰ کیلومتر طول دارد از نزدیکی ساحل دانمارک می‌گذرد و کپنهاگ موافقت خود را با این عملیات اعلام کرده است.

 

مجلس نمایندگان آمریکا چهارشنبه هفته گذشته (۲۰ آذر) لایحه بودجه دفاعی ۷۳۸ میلیارد دلاری این کشور را با ۳۷۷ رأی موافق در مقابل ۴۸ رأی مخالف تصویب کرد.

 

براساس این مصوبه، تحریم‌هایی در رابطه با خطوط لوله « ترک استریم » و « نورد استریم۲ » علیه روسیه پیش بینی شده است.

 

روسیه با ساخت این خطوط لوله ۹.۵ میلیارد یورویی، تقویت تامین انرژی اروپا با دور زدن اوکراین را هدف قرار می‌دهد و اعضای کنگره دولت ترامپ را برای اقدامات بیشتری به منظور توقف این پروژه‌ها با توجه به نزدیک بودن دوران تکمیل آن‌ها تحت فشار قرار داده‌اند.

ایرنا

هشدار ترامپ درباره مداخله روسیه درانتخابات آمریکا/ لاوروف: بحثی درباره مداخله نکردیم

کاخ سفید در بیانیه‌ای در پایان نشستی که در دفتر بیضی شکل این کاخ بین دونالد ترامپ و سرگئی لاوروف به دور از چشم رسانه‌ها برگزار شد، اعلام کرد، ترامپ نسبت به هرگونه مداخله روسیه در انتخابات آمریکا هشدار داده است. این در حالی است که لاوروف بررسی مداخله در انتخابات را تکذیب کرد.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, انگلستان, ایران, ترکیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, شرق اروپا, فلسطین, لیبی

پنتاگون، رقابت با چین و روسیه را برنامه راهبردی ارتش امریکا خواند

وزیر دفاع آمریکا روز یکشنبه گفت: به رغم افزایش تهدیدات امنیتی در خاورمیانه، اما ارتش آمریکا برنامه‌های خود را بر رقابت با چین و روسیه متمرکز کرده است.

ادامه

امریکا, امریکای شمالی, ایران, جنگ سرد, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, روسیه, شمال اروپا

وانگ یی: تلاش آمریکا برای جلوگیری از پیشرفت چین شکست می‌خورد

وزیر امور خارجه چین با اشاره به سنگ اندازی آمریکا و برخی کشورهای غربی در مسیر توسعه چین اظهار کرد چین مسیر توسعه را ادامه خواهد داد و هر توطئه‌ای برای جلوگیری از پیشرفت چین با شکست رو به رو خواهد شد.

ادامه

امریکا, جنگ سرد, جهان, خبر, شرق آسیا, غرب اروپا