ایتالیا از تعلیق توافقنامه همکاری نظامی با اسرائیل خبر داد

نخست وزیر ایتالیا از تعلیق تمدید توافقنامه همکاری نظامی این کشور با ایتالیا از تعلیق توافقنامه همکاری نظامی با اسرائیل خبر داد. به گزارش ایلنا به نقل از المیادین، «جورجیا ملونی»، نخست وزیر ایتالیا، به حمله «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا علیه «پاپ لئو»، رهبر کاتولیک‌های جهان واکنش نشان داد. نخست وزیر ایتالیا ضمن اعلام همبستگی ... ایتالیا از تعلیق توافقنامه همکاری نظامی با اسرائیل خبر داد

ادامه

آمریکا, اسراییل, ایتالیا, ایران, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, خبر, همبستگی

نخست‌وزیر اسپانیا خواستار تشکیل یک ارتش مشترک اروپایی شد

نخست‌وزیر اسپانیا گفت: «در جهانی که در آن هستیم، تنها یک راه برای تثبیت خود از نظر امنیت و دفاع داریم و آن، ساختن یک دفاع مشترک و پذیرفتن آسیب‌پذیری‌های‌مان به‌صورت جمعی است.» به گزارش ایسنا، نخست‌وزیر اسپانیا در سخنانی در بارسلونا گفت که اتحادیه اروپا باید فورا به‌سوی ایجاد یک «ارتش مشترک اروپایی» پیش ... نخست‌وزیر اسپانیا خواستار تشکیل یک ارتش مشترک اروپایی شد

ادامه

اتحادیه اروپا, اروپا, اسپانیا, امنیت, تحلیل, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, لبنان

اسپانیا: اسرائیل باید بمباران لبنان را متوقف کند+ فیلم

وزیر امور خارجه اسپانیا، گفت که اسرائیل باید بمباران بی‌هدف لبنان را متوقف کند. به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، «خوزه مانوئل آلبارس»، وزیر امور خارجه اسپانیا، گفت که اسرائیل باید بمباران بی‌هدف لبنان را متوقف کند. وی گفت: «ما خواستار کاهش تنش، استفاده از دیپلماسی و بازگشت به مذاکرات هستیم.» وی افزود: «جنگ ... اسپانیا: اسرائیل باید بمباران لبنان را متوقف کند+ فیلم

ادامه

اسپانیا, اسراییل, ایران, تجاوز نظامی, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, گزارش, لبنان

شکاف در ناتو عمیق‌تر شد؛ اروپا به‌دنبال جایگزین در سایه تنش با آمریکا

افزایش اختلافات میان آمریکا و متحدان اروپایی بر سر جنگ ایران، نگرانی‌ها درباره آینده ناتو را تشدید کرده و اروپا را به سمت تقویت ساختارهای دفاعی مستقل سوق داده است. به گزارش ایلنا، یک مقام اتحادیه اروپا با اشاره به روند تحولات اخیر اعلام کرد که ناتو عملاً در مسیر تضعیف قرار گرفته و اروپا ... شکاف در ناتو عمیق‌تر شد؛ اروپا به‌دنبال جایگزین در سایه تنش با آمریکا

ادامه

اروپا, اسپانیا, اقتصادی, انگلیس, ایران, تحلیل, جنوب اروپا, جهان, خاورمیانه, شمال اروپا, غرب اروپا, فرانسه, گزارش, مقاله, ناتو

شکاف بی‌سابقه در ناتو؛ جنوب اروپا در برابر جنگ آمریکا علیه ایران ایستاد

تصمیم اسپانیا و ایتالیا برای بستن آسمان و پایگاه‌های خود به روی عملیات آمریکا علیه ایران، اختلافات درون ناتو را به مرحله‌ای کم‌سابقه رسانده و نشانه‌هایی از تزلزل در ائتلاف غربی را آشکار کرده است. به گزارش ایلنا به نقل از الاخبار، روابط فراآتلانتیکی در پی تصمیمات کم‌سابقه برخی کشورهای اروپایی برای فاصله‌گرفتن از عملیات ... شکاف بی‌سابقه در ناتو؛ جنوب اروپا در برابر جنگ آمریکا علیه ایران ایستاد

ادامه

آلمان, آمریکا, اروپا, اسپانیا, اقتصادی, ایتالیا, ایران, تحلیل, تنگه هرمز, جنوب اروپا, خاورمیانه, دخالت نظامی, عراق, غرب, فرانسه, ناتو

معمای مرگ مشکوک شاهد کلیدی محاکمه برلوسکونی

‘ایمانه فضیل’ زنی که شاهد کلیدی دادگاه مربوط به میهمانی های جنسی سیلویو برلوسکونی نخست وزیر پیشین ایتالیا محسوب می شد، در شرایط مشکوکی جان خود را از دست داد.

 

مرگ مشکوک ایمانه فضیل زن ۳۴ ساله مغربی، تبدیل به یکی از موضوعات مهم مطبوعات ایتالیا در روزهای اخیر شده است. فردی که شاهد کلیدی و مهم محاکمه موسوم به ‘روبی تر’ در خصوص خرید و فروش شواهد از سوی برلوسکونی بود.

 

برلوسکونی در این محاکمه متهم به رشوه دادن به زنانی شد که در برخی از میهمانی های خصوصی او حضور داشتند تا در محاکمه های موسوم به ‘روبی’ و روبی بیس’ شهادت دروغ بدهند.

 

فضیل قبل از مرگش به پزشکان گفته بود که احتمال می دهد وی را مسموم کرده باشند. وی پس از یک ماه بستری شدن در بیمارستان ‘هومانیتاس’ میلان ، روز اول ماه مارس در شرایطی مشکوک که هنوز باید روشن شود، درگذشت.

 

این در حالی که خبر فوت او تنها در روزهای اخیر منتشر شد . دادستانی شهر میلان نیز که در حال تحقیقات در باره این پرونده است، با توقیف اسناد مربوطه، اجازه نزدیک شدن هیچ کسی را به جسد وی نمی دهد.

 

به عقیده جراید ایتالیا، دادستانی در حال بررسی نظریه ‘قتل عمد’ است.

 

در رابطه با تحقیقات مربوط به مرگ فضیل هنوز اطلاعات تایید شده ای در دست نیست. چرا که دادستانی مطالب اندکی را در این زمینه عنوان کرده است اما مطبوعات از امکان مسموم شدن قبل از مرگ وی صحبت می کنند. جسد این زن قرار است این هفته مورد کالبدشکافی قرار بگیرد تا دلیل مرگ او روشن شود.

 

بیمارستان هومانیتاس میلان یادداشتی در این زمینه منتشر کرد که در آن آمده است : فضیل روز ۲۹ ژانویه و در شرایط بسیار وخیم بستری شد. اما با وجود تلاش تیم پزشکی امکان نجات جان وی میسر نشد و روز اول مارس درگذشت.

 

پس از مگر وی مقامات قضایی دستور توقیف تمام اسناد مربوطه و جسد را صادر کردند. بیمارستان هومانیتاس نتایج آزمایشات درخواستی مربوط به مسمومیت وی را دریافت و به بازرسان اعلام کرد. این بیمارستان به دلایل حریم خصوص و تحقیقات پلیس، مطلب بیشتری در این باره ارایه نداده است.

 

دادستانی میلان که در حال انجام تحقیقات در این باره است، نتیجه این آزمایشات که در مرکز تخصصی پاویا انجام شده است را روشن نکرده است . اما گفته می شود که در خون او ۴ نوع فلز از جمله کبالت کشف شد.

 

خبرگزاری رسمی ایتالیا ‘انسا’ در این باره نوشت: در آزمایشات بدست آمده، مخلوطی از مواد رادیو اکتیو وجود دارد که البته هنوز توسط منابع رسمی مورد تایید قرار نگرفته است.

 

علاوه بر این کارلو لوکاتلی مدیر آزمایشگاه پاویا اعلام کرد که در این آزمایش پرتوزاها شناسایی نشده و میزان شاخص رادیو اکتیویته نیز اندازه گیری نشد.

 

فضیل که به همراه خانواده اش در شهر تورین زندگی می کرد در سال ۲۰۰۷ به شهر میلان منتقل شد و به کار در تبلیغات پرداخت و سپس جذب برنامه تلویزیونی شد در آن زمان بود که با برلوسکونی آشنا شد.

 

در حالی که برلوسکونی اظهار داشت که هرگز با وی دیدار نکرده بود و انرا انکار کرد. به عقیده روزنامه های ایتالیا، فضیل درحال نوشتن کتابی در باره تجربیات خود در ویلای برلوسکونی بود و دادستانی نیز یک نسخه از آن را در دست دارد و در حال بررسی آن است.

 

فضیل در دادگاه در سال ۲۰۱۲ علیه برلوسکونی در خصوص پرداخت پول برای داشتن رابطه جنسی با تن فروشانی که زیر سن قانونی بودند شهادت داده بود.

 

قضات دادگاه شهر میلان نیز در آبان ماه ۱۳۹۲ برلوسکونی را در محاکمه مربوط به ‘کریمه المحروق’ دختر جوان مراکشی معروف به ‘روبی’، به هفت سال حبس محکوم و به جرم اخاذی و فحشا از فعالیت های دولتی محروم کردند.

 

به عقیده قضات دادگاه میلان، شواهد کافی دال بر رابطه نامشروع برلوسکونی با روبی که هنوز به سن قانونی نرسیده بود در قبال پرداخت پول و جواهرات وجود داشت.حتی دادگاه بازنگری شهر میلان نیز برلوسکونی را به دو سال محرومیت از کلیه فعالیت های سیاسی محکوم کرد.

ایرنا

راهپیمایی اینبار در مادرید برای حمایت از جدایی طلبان کاتالونیا

هزاران تن از مردم مادرید در حمایت از سیاستمداران و فعالانی که به خاطر تلاش‌هایشان برای جدایی کاتالونیا از اسپانیا در انتظار محاکمه هستند، دست به راهپیمایی گسترده زدند.

ادامه

اسپانیا, جنوب اروپا, جهان, خبر

تجمع ۲۰۰ هزار معترض در بارسلونا علیه محاکمه جدایی‌طلبان کاتالونیا

حدود ۲۰۰ هزار تن از مردم روز شنبه علیه محاکمه رهبران جدایی طلب کاتالونیا که از هفته گذشته آغاز شده به خیابان‌های بارسلونا آمدند؛ محاکمه‌ایی که از آن با عنوان “نمایش کمدی”یاد می‌کنند.

ادامه

اسپانیا, جنوب اروپا, خبر, کاتالونیا

هزاران بازنشسته اسپانیایی در مادرید خواستار افزایش حقوق بازنشستگی شدند

شرکت‌کنندگان در این اعتراضات بنرهایی را در دست داشتند که روی آن‌ها نوشته شده بود “همه ما مستمری بگیر هستیم” و “من پیرم، احمق نیستم”.   گروه‌ها و اتحادیه‌های بازنشستگان در ماه‌های اخیر تظاهرات‌هایی از این دست را در سراسر اسپانیا به راه انداخته‌اند تا خواسته خود را برای افزایش حقوق بازنشستگی همزمان با تورم ... هزاران بازنشسته اسپانیایی در مادرید خواستار افزایش حقوق بازنشستگی شدند

ادامه

اسپانیا, اعتراضات اجتماعی, جنوب اروپا, جهان, خبر