شمشیر آبی؛ رزمایش مشترک عربستان و چین در الجبیل

رزمایش دریایی مشترک عربستان سعودی و چین با هدف تبادل تجربیات نظامی و ارتقای آمادگی رزمی نیروها، در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز در شهر الجبیل آغاز شد. به گزارش ایسنا، رزمایش دوجانبه و مشترک دریایی «شمشیر آبی–۴» از روز دوشنبه در پایگاه دریایی ملک عبدالعزیز وابسته به ناوگان شرقی عربستان در شهر الجبیل آغاز شد. ... شمشیر آبی؛ رزمایش مشترک عربستان و چین در الجبیل

ادامه

بیانیه, تروریسم, جهان, چین, خاورمیانه, خبر, دانش, شرق آسیا, عربستان

«نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

در بحبوحهٔ تداوم صدای گوش‌خراش و پریشان‌کنندهٔ ‌جنگ در خاورمیانه، و تلفات وحشتناکی که به‌ویژه مردم فلسطین متحمل می‌شوند، در حالی که جامعهٔ بین‌المللی و سازمان‌های نمایندهٔ آن به نظر می‌آید قادر یا مایل به اقدام قاطع نیستند، بار دیگر صدای شوم دیگری بیش از پیش تکرار می‌شود: تهدید حملهٔ مجدد به ایران. فعالان در ... «نه به جنگ، نه به تحریم‌ها؛ مبارزه برای آزادی و عدالت اجتماعی»

ادامه

آزادی, آژانس بین‌المللی انرژی اتمی, آلمان, آمریکا, ارتجاع, اروپا, استبداد, اسراییل, امپریالیسم, انگلس, ایران, برنامه هسته‌ای, جهان, چین, خاورمیانه, دموکراتیک, دیدگاه, روسیه, سازمان ملل, صلح, عراق, فاشیسم, فرانسه, فلسطین, کمونیسم, لیبی, منافع ملی, نئولیبرالیسم

هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

نشریه هاآرتص نوشت: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد، اما این نشان دهنده قدرت او نیست بلکه در تداوم سیاست خارجی آمریکا برای حفظ اسرائیل است. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از هاآرتص؛ «آلوف بن» سردبیر روزنامه‌ی عبری هاآرتص در مقاله‌ای نوشت که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا عملا با فشار وارد ... هاآرتص: ترامپ آتش‌بس را به نتانیاهو تحمیل کرد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اسراییل, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش, لبنان

افشاگری «آحارونوت» و پنهانکاری نتانیاهو/ نتانیاهو امتیازات عمیق و نگران‌کننده‌ای داده است

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارونوت» در گزارشی جنجالی، از ابعاد پنهان توافق آتش‌بس در غزه پرده برداشت و نوشت که «بنیامین نتانیاهو» حقایق توافق را از افکار عمومی پنهان کرده است. به گزارش بامداد دوشنبه ایرنا، شبکه روسیه الیوم به نقل از روزنامه «یدیعوت آحارونوت» فاش کرد که بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر اسرائیل، در توافق آتش‌بس ... افشاگری «آحارونوت» و پنهانکاری نتانیاهو/ نتانیاهو امتیازات عمیق و نگران‌کننده‌ای داده است

ادامه

آمریکا, اسراییل, امنیت, جهان, خاورمیانه, فلسطین, گزارش

معاریو: اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس فقط یک ناظر بود

روزنامه معاریو در مقاله‌ای به مقایسه نقش سران اسرائیل در آتش‌بس و مبادله اسیران پرداخت و در خلال آن عنوان کرد؛ اسرائیل در این مذاکرات هیچ نقشی و هیچ نفوذ قابل توجهی نداشت. به گزارش روز یکشنبه ایرنا، اشلومو شامیر، مقاله نویس و پژوهشگر مطرح در معاریو نوشت: پر واضح بود که اسرائیل هیچ نقش ... معاریو: اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس فقط یک ناظر بود

ادامه

آزادی, آمریکا, آمریکای شمالی, استعمار, اسراییل, امنیت, جهان, خاورمیانه, صلح, گزارش, مصر

آمریکا: از کردهای سوریه در برابر حمله ترکیه دفاع نمی‌کنیم

خبرگزاری “رویترز” به نقل از یک مسئول آمریکایی گزارش داد که نیروهای این کشور مناطق مرزی مشترک سوریه با ترکیه را ترک کرده‌اند و از “کردهای دمکراتیک” همپیمان خود در برابر حمله ترکیه دفاع نخواهند کرد.

 

این مسئول آمریکایی که به نامش اشاره نشده، روز دوشنبه به رویترز گفت: آمریکا به یک فرمانده نیروهای دمکراتیک کرد سوریه اعلام کرده که نیروهای ما از آنها در برابر حملات ترکیه در هیچ منطقه‌ای دفاع نمی‌کنند.

 

این درحالی است که ترکیه از عملیات قریب الوقوع در مناطق شمالی شرق سوریه برای آنچه امنیت بخشی به مرزهای جنوبی خود اعلام می‌کند، خبر داده است.

 

مسئول آمریکایی همچنین تأیید کرد که نیروهای این کشور دو نقطه مراقب در “تل أبیض” و “رأس العین” در شمال شرق سوریه را تخلیه کرده و باقی نیروها در منطقه در مواضع خود مستقر هستند.

 

منابع مطلع در “نیروهای دمکراتیک کرد سوریه” (قسد) مورد حمایت واشنگتن امروز در بیانیه‌ای اعلام کردند که نیروهای آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرده و از مناطق مرزی مشترک سوریه و ترکیه عقب‌نشینی کردند.

 

کاخ سفید دیروز اعلام کرد که ترکیه بزودی در شمال سوریه دست به عملیاتی نظامی خواهد زد که آمریکا در آن مشارکت نخواهد داشت.

 

اعلام این خبر پس از آن صورت گرفت که “دونالد ترامپ” رئیس جمهوری آمریکا یکشنبه شب در تماسی تلفنی با «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهوری ترکیه را برای گفت‌ وگوی بیشتر به واشنگتن دعوت کرد.

 

در زمان حاضر بیش از یکهزار نیروی آمریکایی در شمال شرق سوریه حضور دارند. این نظامیان با «یگان‌های مدافع خلق» در سوریه همکاری نزدیکی داشته‌اند. یگان‌های مدافع خلق نیروهای کُرد هستند که ترکیه، آنها را وابسته به “پ.ک.ک” (حزب کارگران کردستان ترکیه) و تروریست می‌داند.

 

ترکیه مدت‌هاست که در حال رایزنی با آمریکا برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه است. مقام‌های نظامی ترکیه و آمریکا هفتم ماه اوت (۱۶ مرداد) در مورد طرح ایجاد منطقه امن در شمال سوریه به توافق رسیدند.

 

آنکارا مدعی است که هدف از این اقدام، ایجاد منطقه‌ای برای بازگرداندن آوارگان سوری از ترکیه به کشورشان است.

 

«خلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه هفته گذشته در تماسی تلفنی با همتای آمریکایی خود «مارک اسپر» اعلام کرد که اگر ایالات متحده در ایجاد منطقه امن در شمال سوریه تعلل کند، آنکارا در این زمینه همکاری با آمریکا را متوقف خواهد کرد.

 

رئیس جمهوری ترکیه شنبه گذشته از آغاز قریب الوقوع عملیات نظامی در شمال سوریه علیه کردهای این کشور خبر داد.

 

در حالی که کردهای سوریه از ارسال نیرو و تجهیزات نظامی به شمال این کشور برای مقابله با حمله احتمالی ترکیه خبر دادند، نیروهای موسوم به «ارتش آزاد سوریه» (نزدیک به ترکیه) نیز اعلام کردند؛ آمادگی شرکت در این عملیات در کنار نیروهای ترکیه را دارند.
ایرنا

ترامپ: وقت آن است از این جنگ‌های بی‌پایان مسخره خارج شویم

رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص خروج نظامیان این کشور از سوریه تصریح کرد زمان آن رسیده که آمریکا از جنگ‌های بی‌پایان مسخره در منطقه غرب آسیا رها شود.

ادامه

امریکا, ایران, ترکیه, تروریسم, جهان, خاورمیانه, خبر, روسیه, سوریه, عراق

لشکرکشی ارتش ترکیه به مرز سوریه + ویدئو

به دنبال اظهارات روز گذشته رئیس‌جمهور ترکیه مبنی بر احتمال حمله قریب‌الوقوع به کردهای سوریه، تصاویری از استقرار تجهیزات نظامی و نیروهای این کشور در مرز سوریه منتشر شده است.

ادامه

ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه, مداخله نظامی

کردهای سوریه مداخله جهانی برای ممانعت از حمله ترکیه را خواستار شدند

کردهای سوریه ساعاتی پس از اعلام رئیس جمهوری ترکیه مبنی بر آمادگی کشورش برای حمله زمینی و هوایی به مناطق شرق فرات، خواستار مداخله جامعه جهانی برای ممانعت از انجام عملیات نظامی ترکیه به مناطق تحت سیطره‌شان شدند.

ادامه

امریکا, ترکیه, جهان, خاورمیانه, خبر, سوریه