به گزارش خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی، در چند روز اخیر شماری از مردم منطقه ای که تاد در آن آرایش داده شده، راه های ورود خودروها و نیروها به این محل را مسدود کرده اند.
گزارش حاکی است که مردم بشدت نگران آرایش این سامانه هستند و گفته اند که همچنان به اعتراضات ادامه خواهند داد.
یونهاپ می نویسد که در روزهای اخیر ماموران پلیس و نیروهای ضد شورش کره جنوبی با شماری از معترضان به استقرار سامانه پیشرفته موشکی آمریکا در کشورشان درگیر شده اند.
درگیری زمانی شروع شد که مردم نسبت به انتقال مواد و تجهیزات به محل استقرار این سامانه اعتراض کرده و درصدد متوقف کردن این محموله ها بودند.
به دنبال این قضیه شماری از مامورانی که امنیت این منطقه را برعهده دارند با مردم درگیر شدند گزارش حاکی است دستکم ۱۰ نفر در جریان این درگیری ها زخمی شده اند.
دولت های کره جنوبی و آمریکا از دو سال قبل گفت و گو برای استقرار این سامانه را شروع کردند و نهایتا به رغم مخالفت های چین و روسیه و مردم کره جنوبی، این سامانه در روستای ‘سیونگجو’ در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرق پایتخت کره جنوبی آرایش داده شد.
وزارت دفاع کره جنوبی در بیانیه ای از استقرار سامانه و نظامیان در این منطقه دفاع کرده و آورده است که باید شرایط زندگی برای نظامیان آمریکایی و کره جنوبی در این محل بهبود یابد.
صدها روستایی خشمگین چند روز قبل نیز در اعتراض به تلاش ها برای ساخت و ساز در محل تاد، راه های دسترسی بر روی ۴۰۰ سرباز و افسر نظامی آمریکایی و کره ای را در این منطقه مسدود کردند.
بر اساس گزارش های موجود کره جنوبی با استقرار شش سامانه پرتاب موشکی تاد در این محل موافقت کرده و از سال گذشته میلادی این سامانه ها آرایش داده شده است.
ایرنا