بریکس، وارث جنبش غیرمتعهدها، جایگزینی برای برتری‌طلبی آمریکا

نوشتهٔ دانکین مک‌فارلند، در پیپلز وُرلد، نشریهٔ اینترنتی وابسته به حزب کمونیست آمریکا ترجمه و تلخیص از نامهٔ مردم: لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، در هفدهمین نشست سالانهٔ ائتلاف اقتصادی بریکس که در روزهای ۶ و ۷ ژوییه [۱۴ و ۱۵ تیر] در ریودوژانیرو برگزار شد بریکس را «وارث جنبش غیرمتعهدها» خواند. لولا گفت: ... بریکس، وارث جنبش غیرمتعهدها، جایگزینی برای برتری‌طلبی آمریکا

ادامه

آسه آن, آفریفای مرکزی, آمریکا, آمریکای لاتین, اروپا, اروگوئه, استعمار, استقلال, اسراییل, اقتصادی, امپریالیسم, امنیت, اندونزی, برابری اجتماعی, برزیل, بریکس, بولیوی, جنبش غیر متعهدها, جهان, چین, حزب کمونیست, دموکراتیک, روسیه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, سرمایه‌داری, سوسیالیسم, صلح, صندوق بین‌المللی پول, غرب, فساد, کوبا, گروه ۲۰, گروه ۷, هندوستان, ونزوئلا

واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

دولت چین خروج آمریکا از یونسکو را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول دانست. باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه انگلیسی؛ چین روز چهارشنبه با ابراز تاسف از تصمیم آمریکا برای خروج از سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد (یونسکو)، این اقدام را رفتاری ناشایست از یک قدرت بزرگ مسئول خواند. گو ... واکنش چین به خروج آمریکا از یونسکو: این رفتار یک کشور مسئول نیست

ادامه

آمریکا, جهان, چین, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, فرانسه

مذاکره کننده ارشد چین: توافق مهمی میان چین و آمریکا حاصل شد

هه لی‌فِنگ، معاون نخست وزیر و مذاکره کننده ارشد چین در مذاکرات اقتصادی و تجاری چین و ایالات متحده در روزهای شنبه و یک شنبه با اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری و مذاکره کننده ارشد ایالات متحده و جیمیسون گریر، نماینده تجاری ایالات متحده در ژنو سوئیس، مذاکرات مقامات عالی‌رتبه اقتصادی و تجاری چین و آمریکا ... مذاکره کننده ارشد چین: توافق مهمی میان چین و آمریکا حاصل شد

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, انگلیس, جهان, چین, خبر, سازمان تجارت جهانی, سوِئیس, شرق آسیا

نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

نیویورک‌تایمز نوشته که دولت آمریکا در حال بررسی بودجه پیشنهادی است که در صورت تصویب، «تقریبا تمام بودجه تخصیصی به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و ناتو» را قطع خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت که دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال بررسی ... نیویورک‌تایمز: آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

ادامه

آمریکا, آمریکای شمالی, اقتصادی, جهان, خبر, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, ناتو

سران شرق و جنوب آفریقا در تلاشِ یافتن راه حلی برای بحران کنگو

سران کشورهای عضو دو سازمان منطقه‌ای شرق و جنوب آفریقا روز شنبه در یک اجلاس مشترک بی‌سابقه در پایتخت تانزانیا، گرد هم آمدند تا راه حلی برای بحران در شرق کنگو بیابند. به گزارش روز شنبه ایرنا از رویترز، این اولین اجلاس مشترک دو سازمان منطقه‌ای «جامعه توسعه جنوب آفریقا» (SADC) و «جامعه شرق آفریقا» ... سران شرق و جنوب آفریقا در تلاشِ یافتن راه حلی برای بحران کنگو

ادامه

آمریکا, تانزانیا, جمهوری دموکراتیک کنگو, جهان, رواندا, زیمبابوه, سازمان بهداشت جهانی, سازمان ملل, سوئیس, شرق آفریقا, کنگو, کنیا, گروه ۷

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: توسل به گزینه ایمنی جمعی برای مقابله با کرونا، غیر اخلاقی است

مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، توسل به گزینه ایمنی جمعی برای مقابله با کرونا را غیر اخلاقی، مغایر با علم و غیرقابل تصور دانست.

 

به گزارش ایلنا، «تدروس آدهانوم گبریسوس» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، توسل به گزینه ایمنی جمعی برای مقابله با کرونا را غیر اخلاقی، مغایر با علم و غیرقابل تصور دانست.

 

وی تاکید کرد که این‌که اجازه دهیم ویروس کووید-۱۹ در جامعه منتشر شود تا جمعیت به آن آلوده شده و ایمنی جمعی کسب کنند، غیر قابل تصور است.

 

گبریسوس افزود که هرگز در تاریخ بهداشت عمومی از این گزینه به عنوان راهبردی برای مقابله با یک همه‌گیری استفاده نشده است.

 

به گزارش فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، مایکل رایان، مدیر اجرایی برنامه‌های فوریت‌های بهداشتی سازمان بهداشت جهانی در یک نشست خبری در ژنو، سوئیس، گفت: «ما باید تمام آنچه که می‌شود را برای متوقف کردن زنجیره انتقال ویروس کرونا از بین ببریم و بدانیم با امید به ایمنی جمعی نجات نمی‌یابیم».

 

ایمنی جمعی نوعی محافظت غیرمستقیم از بیماری‌های عفونی است که زمانی اتفاق می‌افتد که درصد زیادی از جمعیت در اثر عفونت، از طریق عفونت‌های قبلی یا واکسیناسیون مصون شوند. از این طریق می‌توان از افرادی که مصون نیستند، در مقابل بیماری حفاظت کرد.

 

براساس آخرین آمار از دانشگاه جان هاپکینز، جهان بیش از ۲۲.۲ میلیون مورد تأیید شده مبتلا به COVID-۱۹، بیش از ۷۸۳ هزار تلفات و بیش از ۱۴.۱ میلیون بهبودی داشته است.

 

دانشمندان معتقدند حداقل ۷۰ درصد از جمعیت برای رسیدن به مصونیت گله‌ باید آنتی بادی داشته باشند؛ در حالی که اکثر مطالعات انجام شده تاکنون حاکی از آن است که فقط ۱۰ تا ۲۰ درصد از افراد آنتی بادی دارند.

 

به طور کلی، کارشناسان هشدار می‌دهند که «مصونیت گله» یک ایده خطرناک است که می‌تواند جهان را با بحران جدی‌تری ناشی از شیوع ویروس کرونا مواجه کند.

 

انگلیس یکی از کشورهایی بود که از ایمنی گله به عنوان یک استراتژی مناسب برای مقابله با COVID-19 در روزهای ابتدایی شیوع بیماری حمایت می‌کرد. اما مطالعات نشان می‌دهد با تکیه بر یک تصور غیرقابل تعریف و خطرناک در مورد ایجاد ایمنی گله از طریق عفونت طبیعی منجر به این شد که انگلیس در دسته‌بندی کشورهایی قرار بگیرد که بیشترین مبتلا در اثر کرونا را دارد.

 

آنتونی فاوسی ،متخصص برجسته بیماری‌های عفونی ایالات متحده همچنین هشدار داد که اگر ایالات متحده به دنبال ایمنی جمعی باشد، با تلفات غیر قابل تصوری مواجه می‌شود.

واشنگتن پست؛ «مایک پمپئو، بدترین وزیر خارجه تاریخ آمریکاست»

«مایک پمپئو، بدترین وزیر خارجه تاریخ آمریکاست»، واشنگتن پست با تحلیل عملکرد دیپلماتیک پمپئو از زمان عهده دار شدن وزارت خارجه آمریکا به این نتیجه رسیده است.

ادامه

اپارتایت, امریکا, امریکای شمالی, ایران, تحلیل, جهان, چین, حقوق بشر, سازمان بهداشت جهانی

سازمان جهانی بهداشت تنها واکسن موثر و بی‌خطر را تایید می‌کند

تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، همزمان با تکاپو و رقابت جهانی برای ساخت واکسن گفت، سازمان متبوعش تنها واکسن کرونایی را تایید می‌کند که موثر و بی‌خطر باشد.

ادامه

امریکا, جهان, چین, خبر, روسیه, سازمان بهداشت جهانی

سازمان بهداشت جهانی: بازگشایی مدارس شیوع کرونا را افزایش می‌دهد

سازمان بهداشت جهانی روز چهارشنبه با توجه به بازگشایی مدارس در انگلیس گفت: بازگشایی مدارس و شروع فصل آنفلوانزا می‌تواند به معنی افزایش بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها باشد. 

ادامه

اروپا, انگلستان, جهان, حقوق کودک, سازمان بهداشت جهانی, غرب اروپا