برنی سندرز نماینده مجلس سنای آمریکا از ایالت ورمونت در بیانیهای با اشاره به صدور حکم بازداشت نخستوزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل گفت: با تصمیم دادگاه بینالمللی کیفری در مورد بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت موافق هستم. به گزارش بامداد جمعه ایرنا، در بیانیه سناتور ایالت ورمونت آمده است: موافقتنامههای ژنو پس از ... سناتور آمریکایی: با تصمیم دادگاه برای بازداشت نتانیاهو و گالانت موافق هستم
بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران در نشست شورای حکام
کشورهای بلاروس، چین، ایران، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه، زیمبابوه و ونزوئلا در بیانیهای مشترک پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران بیانیهای مشترک منتشر کردند. به گزارش ایسنا، جمهوری بلاروس، جمهوری خلق چین، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری نیکاراگوئه، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه، جمهوری زیمبابوه و جمهوری بولیواری ونزوئلا در بیانیهای مشترک در مورد ... بیانیه مشترک ۷+۱ کشور پیرامون موافقتنامه پادمان عدم اشاعه سلاح هستهای با ایران در نشست شورای حکام
قطعنامه سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد
قطعنامه سه کشور اروپایی عضو برجام با حمایت آمریکا، بامداد جمعه در شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی تصویب شد. به گزارش ایسنا، این قطعنامه که توسط انگلیس، فرانسه و آلمان ارائه شد، با ۱۹ رای موافق، ۱۲ رای ممتنع و سه رای مخالف به تصویب رسید. کشورهای روسیه، چین و بورکینافاسو به این قطعنامه ... قطعنامه سیاسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی علیه ایران تصویب شد
اولین نشست اسپانیا با فلسطین
کشور اسپانیا برای اولین بار پس از به رسمیت شناختن فلسطین یک اجلاس با حضور دو طرف برگزار و در آن توافقنامههای همکاری امضا کرد. به گزارش باشگاه خبرنگاران: اسپانیا برای اولین بار از زمان به رسمیت شناختن کشور فلسطین توسط مادرید در ۲۸ مه، یک نشست دولتی با فلسطین در پایتخت خود برگزار کرد. ... اولین نشست اسپانیا با فلسطین
دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرد
دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نخستوزیر اسرائیل و وزیر جنگ برکنار شده را صادر کرد. به گزارش ایسنا، دیوان کیفری بینالمللی با انتشار بیانیهای در وبسایت خود اعلام کرد این دادگاه حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر جنگ برکنار شده اسرائیل را به دلیل جنایات جنگی مرتکب شده در جنگ غزه ... دیوان کیفری بینالمللی حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را صادر کرد
مخالفت مجلس کویت با حضور مترجمان افغان ارتش آمریکا در این کشور
شماری از نمایندگان مجلس کویت امروز یکشنبه، به دلیل نگرانی از اقدامات تلافی جویانه گروه «طالبان»، با حضور و پذیرش مترجمان افغانستانی ارتش آمریکا از سوی دولت کویت مخالفت کردند.
به گزارش ایرنا از منابع رسانه ای منطقه، نشست امروز مجلس کویت با اعلام برخی نمایندگان مبنی بر حضور مترجمان افغانی ارتش آمریکا در کشورشان «خط قرمز» آنان است، به جنجال کشیده شد.
نمایندگان مجلس کویت در بیان علت مخالفت خود گفتند که میزبانی از مترجمان افغان همکار ارتش آمریکا در زمان اشغال افغانستان، سبب به چالش کشیدن امنیت کویت و اقدام های تلافی جویانه گروه طالبان خواهد شد.
این نمایندگان انتقال شهروندان افغان به کویت را تهدیدی راهبردی برای امنیت ملی و ترکیب جمعیت کشورشان توصیف کردند، به ویژه اینکه که کویت همواره بر حفظ ترکیب جمعیتی خود تأکید کرده است.
«احمد مطیع العازمی» نماینده مجلس کویت در این باره گفت که کشورش نمی تواند از مترجمان افغان که تحت پیگرد گروههای دیگری هستند، پذیرایی کند و انتقال این افراد تهدید آشکار امنیت ملی کویت است.
وی در اظهارت خود او از نخستوزیر کشورش خواست که درخواست واشنگتن برای انتقال مترجمان افغان ارتش آمریکا در زمان اشغال افغانستان را نپذیرد.
العازمی تاکید کرد که «کویت و امنیت آن خط قرمز ماست».
«بدر الحمیدی» دیگر نماینده مجلس این کشور گفت که خبرهای گسترده و بسیاری در رسانه ها و شبکه های اجتماعی در باره موافقت کویت با درخواست آمریکا مبنی بر انتقال مترجمان افغان منتشر شده است که اگر درست باشند باید نسبت به خطر بر هم خوردن ترکیب جمعیتی کویت هشدار داد.
از سوی دیگر، «مرزوق الخلیفه»، نماینده مجلس کویت با طرح پرسش از وزیر امور خارجه کشورش، از وی خواست که در باره انتقال مترجمان افغان ارتش آمریکا به کویت، توضیح دهد.
«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا پنجشنبه گذشته در نشست خبری مشترک با «احمد ناصر المحمد الصباح»، همتای کویتی خود گفت که انتقال مترجمان افغان به کویت که با نیروهای ارتش کشورش در افغانستان همکاری میکردهاند، به کویت از موضوع های مورد گفت و گوی با مقام های کویتی بوده است.
به دنبال این تحولات، «جنبش ترقی خواه» کویت با صدور بیانیهای نوشت که این اقدام دولت بیانگر وابستگی و سرسپردگی به آمریکا است و این نگرانی وجود دارد که کویت به عرصه تسویه حساب نیروهای درگیر در افغانستان تبدیل شود.
مقام های واشنگتن پیشتر اعلام کرده بودند که آماده انتقال نزدیک به ۳۵ هزار مترجم افغان و خانواده آنان ها به پایگاه نظامی ایالات متحده در کویت و قطر هستند.
به گفته آمریکایی ها، انتقال مترجمان افغان به این دو کشور برای در امان ماندن آنان از بیم حملات تلافی جویانه طالبان انجام خواهد شد.
دولت کویت با وجود جنجال در مجلس این کشور و اظهارات آمریکاییها برای انتقال مترجمان افغان، تاکنون به صورت رسمی به این تحولات واکنش نشان نداده است.
نیروهای مسلح یمن؛ آزادسازی ۳۹۰ کیلومتر از استان البیضاء و کشتهشدن ۱۶۰ تن از تروریستهای داعش و القاعده
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از آزادسازی ۳۹۰ کیلومتر از استان البیضاء در جریان مرحله دوم عملیات « نصر مبین » گفت.
بازگشت ایران به مدیترانه با یک خط لوله جدید
قطعا امریکا و اسرائیل از پیوند بین ایران و عراق باضافه سوریه و لبنان نگرانند، چراکه در این صورت دسترسی نفت ایران به دریای مدیترانه، لبنان و سوریه فراهم میشود.
کوبا: تولید واکسن کوبایی کرونا از هفته آینده در ایران آغاز میشود
کوبا اعلام کرد که ایران هفته آینده اولین کشوری خواهد بود که واکسن کوبایی ضد کرونا را در خارج از این کشور تولید میکند.
یک کشتی متعلق به اسرائیل در سواحل عمان هدف حمله قرار گرفت
وزارت دفاع بریتانیا مدعی شد که یک کشتی متعلق به اسرائیل در سواحل عمان هدف حمله قرار گرفته است.